Mycket och inget

Det har visat sig bli ett par ganska slöa dagar nu under mellandagarna. Men det var väl trevligt, I guess. I förrgår var vi ute en väldigt kort stund på mellandagsrean och jag köpte mig en klänning som visade sig sitta helt cp, så jag ska lämna tillbaka den idag. Sen när vi ändå var igång köpte jag tio par strumpor (jag hatar att köpa strumpor!)
Fick träffa tobbis nya tjej, hon var trevlig minsann. Det efterlängtade biobesöket och filmen "förtrollad" blev av samma dag och den var Minst lika bra som väntat! Löjligt rolig!
När vi kom hem såg vi Dinotopia, en fyra timmar lång film med dinosaurier.. det kunde liksom inte bli dåligt!

Igår bar vi av till Aquaria och det var litegrann utav en besvikelse tyvärr, just för att stället var så grymt litet. Jag hade förväntat mig en rejäl rundtur, men icke. Skönt att komma ut lite i alla fall. På kvällen blev det middag på BO's med säl, em och en Björn. Köttbullar! Jag var så besviken över att det smakade för lite vitlök, men när vi kom hem höll jag på att ta död - inte bara på chai, utan även mig själv med min andedräkt. Jag fattar inte hur det gick till. Det stank ren vitlök bara.

Idag är jag lika mätt som jag var igår, men mixade ner lite frukt och satte i mig, bara för att få i mig någon energi.
Jag fick syn på en auktion med en tavla med motivet av en dreglande Alien som jag satte klorna i idag! Snart är den min! Så strax ska jag in till stan, lämna tillbaka klänningen jag köpte samt köpa en present åt chais bror.

Dagarna efter jul

Det har varit skönt med lite julledighet faktiskt, inte för att jag har jobbat i evigheter eller så. Bra är det ju att få vara med chai under flera dagar, inte för att det brukar bli så ändå iofs, men bättre än en kort helg på två dagar.

Julafton firades hemma hos mina föräldrar i år. Trevligt värre. Vi fick tillochmed skjuts till huddinge av Danne, som själv dök upp på plats lite senare. Jag har aldrig varit med om en så lugn jul förut. Annars brukar alla barn slita upp tio miljarder julklappar på en gång, men nu var det ett i taget för att alla hade fått så få. Som det ska vara. Jag och chai fick dock så mycket och så stora klappar att i alla fall jag skämdes. Fick min vinterjacka av mam och ett superhightech ritbord av chai (!) För dator alltså. Vi två fick även en mixer av mina föräldrar. Så det har mixtrats en del glassdrinkar redan.
Danne fick sin första julklapp på flera år och jag har nog aldrig sett någon bli så förvånad. Jag ska göra dreads åt honom i valfri färg och längd, vilket han hade planerat att göra.
Pappa blev JÄÄÄTTEJÄÄTTEFULL, vi andra också, men inte i närheten av honom.

Jaja, trevligt var det hur som helst. Efter julafton har vi mest tagit det lugnt, hängt med danne, stört oss på den förbannade ungjäveln som springer runt hela dygnet på övervåningen, osv. Imorgon hoppas jag dock på att få komma ut och ta del av den härliga mellandagsrean! Det kliar redan i fingrarna! Dvs om inte chai är för full. Han är på SLM i kväll och lirar skivor och kommer hem vid halv tre inatt skulle jag tro.
Skittråkigt för mig! Så jag drog nytta av min ensamma kväll/natt och har dragit igång min externa hårdisk  som jag ska lägga över alla mina bilder på. Jag vet dock inte om jag är på rätt väg då jag är så pass oteknisk. Jag höll på att gråta när jag öppnade kartongen och fann fyra sladdar varav två inte passade. Men det verkar gå ändå. Dock så kopieras bara bilderna och flyttas inte permanent. Så jag måste extrakolla om allt verkligen har hamnat på hårdisken nu.
Oh ja, intressant! Men detta är ett framsteg. Jag har dragit ut på det i ett år nu, så det är dags!

KTH

ja de e knas!
Det blev en väldigt spontan supa-till-kväll igår/natt. Jag kanske ska ta allt från första början. Nåväl.

När dagen var slut tutade jag iväg till tunnelbanan som bara bestod av meck och krångel, så det fick bli bussen, som faktiskt stannar utanför chai och mig. Men nu skulle jag ner vidare mot ringen och köpa julklappspapper och snöre. Det var riktigt kallt ute, så där så det bet i fingrarna, och det gjorde inte saken roligare när sanna ringde och jag fick ta av mig vantarna. :P Hon försökte få med mig på kvällens KTH-partaj, vilket lät lite småroligt, men jag var så trött.
Jag smet in på konsum en sväng för att ragga material inför julafton. Hoh. :) Det blir så jävla bra.

Fick ringa ett samtal till Nordea för att försöka luska fram vart jag har fått lönen ifrån. Jo, jag fick in en lön på mitt konto igår som inte är från dagiset och det finns ingen avsändare. Så jag vet inte vad jag ska göra om jag ska vara ärlig.
Sen kom chai hem och vi käkade hemmalagade hamburgare. Mums!

Jag funderade lite mer över hur jag skulle göra med kvällen, men det slutade med att jag kilade över till Sanna ändå. Vi förade på captain morgan, kanel och lime. Vid tio-snåret drog vi till KTH och festen var större än vad någon av oss kunnat gissa. Jävla fitt-kö säger jag bara.


Jag får skriva mer sen för nu är jag så bakis att jag tror att jag måste spy.
God jul.

--------------
13:35

UFF! Jag är verkligen HELT slut! Min baksmälla började ge sig så fort jag såg till att få i mig lite frukost bestående av vörtbröd med världens godaste ost, som är så fet så man blir vad man äter. Jag ska berätta klart om gårdagen nu.
Vi köade i evigheter och trängdes så att vi krossades och alla fick väl en känsla av roskilde. Men när vi äntligen kom in hängde vi in jackorna, slängde i oss en shot och en öl och begav oss ut på dansgolvet och skakade loss. Tråkigt nog var det världens tråkigaste partymusik på Alla dansgolv. Inte ens dansvänligt över huvudtaget egentligen. Men det fick gå an än då. Det var ju trots allt billig öl.

Jag var bara intresserad av sällskaper jag kom dit med och såg alltså inte alla miljarder killar som försökte få min uppmärksamhet, förutom en som så jävla uppenbart förföljde mig på dansgolvet. Sanna räddade mig genom att hoppa på dem och säga att jag är förlovad. En av dem gav inte upp trots att jag var råotrevlig, kort och vände mig med ryggen emot honom hela tiden. Sanna sa även till honom att jag är upptagen och förlovad och hans svar blev "jaha, och? och varför pratar jag med dig? jag raggar ju på din kompis!" Jävla blockmongon det fanns överallt!
Vi kissade, dansade, kissade, dansade och så höll det på. haha. Fasen vad all toanödighet förstör en kväll.

Men det var trevligt tack vare sällskapet!
Jag tror att vi drog hemåt vid tvåtiden. Väl hemma försökte jag äta en smörgås utan att väcka chai, så jag tog med mig den in på toaletten. haha.
Jag mår helt okej idag ändå, känner mig ganska trött för att jag sov sex timmar dock.

Idag har jag varit i söderhallarna och köpt en hel del tysk rököl, vilket fick många karlar att vända sig om och höja på ögonbrynen. Tja, det är ju inte jag som ska dricka dem. Sen begav jag mig av för att hitta årets julgran i minisize. Den fann jag på medborgarplatsen och den har kruka också! Då slipper jag välta den som förra årets.
Nu känner jag mig helt supernöjd, jag har ju min gran trots allt! Den gamla gubben som sålde den till mig var så rar och hjälpte mig att hitta en enorm påse så den skulle bli lättare att bära. Men det var ändå ett helvete att få hem en halvliten gran i kruka med jord samt en överfylld påse rököl i andra handen.


JULPANIK hm..

Nu är min julklappsstress över, tror jag. Allt är betalat och jag kommer inte ha ett öre kvar när jag har postat paketen idag.. om jag ens har råd med det.
Jag lyckades pruta ner priset på en julklapp idag, hah. Utan vidare ansträngning.
Fick en glad överaskning idag också när jag gjorde ett kontoutdrag. Min lön kommer imorgon. Men vadå för lön!? Jag hajar inte riktigt, men det är ju välbehövda pengar!

Nu måste jag slå in paketen som ska till posten, röja undan bevismaterial och bege mig till studion. Det blir ju Dollys steakhouse ikväll! <3 <3 <3 <3 GAHD! Hoppas bara jag kan slappna av då.

Jag ljuger för mig själv när jag påstår att stressen är över.
Lägenheten ska storstädas
paket ska slås in
Sy benvärmare
Köpa gran (VART FÅR JAG MINIGRAN IGEN!?) + klä den
Posta paket
Lämna kläder till myrorna, vilket jag har skjutit på i flera månader.

Hm.. jul är väl tänkt att vara trevligt och lugnt. Men det är ju bara män som kan ta det lugnt!
Imorgon ska jag både hinna jobba OCH köpa öl!

image24

----------
17:08

Okej, jag tror att chai har en poäng där när han säger att jag stressar i onödan. Men Jag tycker i alla fall att kvinnor/tjejer/flickor/damor/tanter gör mer inför julen än män/killar/pojkar/gubbar gör. Inte konstigt att vi går runt med julångest. Jag kanske skulle ta och köpa apelsiner och nejlikor och låta doften göra mig lite lugnare. Men prio nummer ett är givetvis granen.

Nu har jag nått det stadiet att jag är så pass hungrig att jag börjar må illa. Men samtidigt vill jag inte trycka i mig något litet nu då jag vet hur sjukt god mat som väntar på mig borta hos Dollys. Jag sägert!

Jag är lite orolig över min ligistplan vad det gäller paketen som ska skickas. Fick själv ett paket för några veckor sedan med ostämplade frimärken av värdet 55 kr. Det kan jag ju inte bara kasta bort! Men istället blir jag så paranoid och tror att någon ska komma på mig och slakta mig på kuppen. Alternativt att en farlig gubbe hytter med fingret och säger "fyy!" med basröst. buurrr! Hujeda mig.

Oh! När jag var inne på konsum idag för att växla alla mynt till sedlar så ställde sig en gammal tant med rullator bakom mig. Svärmorsdrömmen som stod i andra kassan sa då till tanten att det gick bra att betala hos honom, men det ville hon inte. För hon skulle promt stå och beundra mitt hår sa hon. Jag Älskar sådana tanter! De är ju nästan för fina för den här världen.

JOBB

Jag har fått jobb.

Jag har sytt in cyberkorsetten idag, så nu ska den sitta bättre. Så idag måste jag kila iväg till Nathalie under dagen någon gång och lämna kläder samt hämta nycklar till hennes lägenhet inför lördagen.
Igår kom nathalie förbi och sydde om en lackkjol och lite annat. Sanna var också här och drack te och provade lite kläder. Flätade in chais hår under en timme igår.. det gick så sjukt fort och blev kanonbra!

Nu ska jag komma på hur man smidigast skickar plasttyg via post. Bleh! Jobbigt projekt.


Snart min nya pressbild här och där,
i brist på annat.
image26

--------------
22:27

Det blev i princip bara stress av dagen och ingen lugn och ro. Jag kan liksom inte slappna av och bara njuta.
WHY DOES IT RAAAIN!? (Bara för det var jag tvungen att lyssna på darin) På tal om musik så har jag kikat igenom gamla spice girls videos idag efter att ha sett den allra senaste på tv idag. Jag blev så arg och förkrossad över att de inte ser likadana ut längre! Okej okej, det var tio år sen sist iofs. Men mel B har rakt hår (?) och Geri är typ anorektisk efter att ha haft värsta kurvorna! Jag sägert; WHY DOES IT RAIN!?

Jag följde med chai och fredrik upp till biskoppen, käkade mat och drack en öl. Kristofer dök upp sen senare också. Han ville förövrigt måla av en bild på mig någon gång! Värsta grejen, det har jag alltid velat att någon ska göra. Men jag ville ju inte vara töntig och hoppa runt av glädje :D
Jag blev trött ganska tidigt och bestämde mig för att röra mig hemåt och vara för mig själv för en stund. Som om jag inte är det annars? Nej, i själva verket vill jag inte vara ensam, men jag skulle klara mig med ett fungerande msn. Nu är ju inte fallet så. Istället har jag raggat fram gamla 80-tals godingar som är som socker för öron och själ. Fantastiskt dåliga videos också, men det tillhör ju kittet!

David Bowie är mannen!!

Imorgon ska jag "jobba" på globen. Ska vara där vid tio på förmiddagen. Det var väl lika bra att jag bokade in det, för chai fick ändå för sig att han ska hoppa in och jobba på east street imorrn.

:/ jag behöver mer.

FÖR mycket!

Stress hela dagen igår! GAHD! Först in till stan för att luncha med mam och hämta lite tyger och grejer, sen klockan ett skulle jag möta nathalie som inte dök upp, så jag strosade upp till flirt fashion. Kikade runt på stayups och inväntade nathalie. Jag fick beslutsångest över klädseln på lördag. Nu stod jag och valde mellan sjuksköterskeoutfit och lackoutfit. Så jag köpte två par stayups som matchar vardera outfit. :P Sen köpte vi nytt löshår åt ronnie innan vi drog hem till mig för att lämna kläder. Det slutade med att Nathalie ville prova hela min garderob. hah.
 
Slutligen kom vi därifrån och gick hem till henne för att dreadda. Blev onekligen en ny erfarenhet att jobba med hår bland katter som envisas med att leka med löshåret. Provade en helt ny typ av löshår som funkade riktigt bra! Nu har jag äntligen fått in snitsen på att göra en ny ty av singelended.
Nu är jag rånyfiken på hur ronnies hår ser ut!

Sen fick jag rusa till pendeltåget för att möta jäni. Vi tog en tripp in på food market i huddinge centrum där jag hittade fantastiskt fina bordsunderlägg som jag köpte för 10 kr styck! Vi rullade hem till jäni och gav oss an på kartongen med enormt mycket kläder! Vi hann plåta det mesta av kläderna under kvällen och jag fick ett par jeans jag. :) Därefter kilade jag hem till chai och var väl hemma vid kvart i tio eller så.


Idag ska jag posta paket, hämta ett paket som jag hoppas är BH:arna! Få tag på vitt tomteludd-tyg :S köpa snoddar och sen till east street för att få syråd av anka.
Nu måste jag nog komma igång. Känner mig stressad!

Bio

Det är trevligt att en del saker ska gå att fixas via telefon utan krångel. Förhoppningsvis är alltså en julklapp fixad nu. Fantastiskt bra!

Idag har jag fotograferat och testat smink. Blev väl sådär. :P Men inte skitdåligt. Har även målat fransk manikyr på ena handen, för att jag tycker att det aldrig vill torka ordentligt. Blev riktigt bra med klisterremsorna från åhléns. Enkelt och bra!
Snart ska jag iväg och träffa chai, äta sushi och sen gå på bio och se guldkompassen.

En dag med Em

Jag undrar vart gränsen för otrohet egentligen går. I ett förhållande tycker jag att partnern alltid tänjer på gränserna, så även om det har diskuterats så blir jag alltid förvirrad då annat sker framför ögonen på mig.

Jag rodnar bara jag tänker på det för att jag blir så frustrerad.

Säl sa en lagom rolig sak idag. Det värsta är att jag tror att det talades så om mig förr.


I helgen var jag och chai hemma hos nathalie över en god middag och några glas öl och vin. Det gjorde ont i mig när nathalie blev ledsen och grät och jag tyckte att det var lika fantastiskt att varken ronnie eller chai hajade någonting. Jag såg direkt vad som var fel och den enda respons de andra gav var att börja skämta bort det hela så fort de fick tillfälle. Jag blir så jävla less! Sen blir flickvänner kallas surkärring så fort de kommer till jobbet.
Jag behöver semester!

Jag tappade verkligen all lust att redigera bilder, skriva och äta så fort jag råka läsa något särskilt. Om JAG skulle göra något liknande så skulle det inte vara okej. Det stör mig.

Idag har jag annars hängt med Emelie. Käkade lunch hemma hos henne och sen drog vi runt i ringen centrum och kikade efter julklappar. Eller det var snarare hon som gjorde det. Jag kom hem med en påse tråkiga, men nödvändiga grejer som tandborste, tops och sånt skit.

En timme kvar att fördriva tiden innan chai kommer hem.


Plåtning - reklam

Nu har jag börjat fatta att jag blev vald, vilket gör mig nervös. De ringde runt halv sju igår kväll och sa att de hade valt mig. HELT OTIPPAT! Fick dock inte reda på annat än plats och tid.
Fick tag på stylisten nu imorse som frågade om jag har en garderobmed beiga kläder. Uäck, skulle inte tro det. Men grått gick också bra. Annars hade de tydligen en hel del på plats. Hon hade mailat mig igår kväll visade det sig och att döma efter mailet ska jag plåtas tillsammans med en kille i regnväder! Det bådar inte gott! Fast och andra sidan kan det omöjligen vara annat än vänskap i bilden om man ska vara klädd i beiga kläder, gummistövlar och regnjacka :D Det är INTE kärlek!

Kärlek är att ge mitten av en bulle till någon.

Jag håller på att skita på mig. Jag är nervös! Okej, jag uppdaterar senare, nu måste jag packa min väska och ta tåget till karlberg.

--
16:24

Helt klart en okej dag! Kom till platsen som inte gick att missa då det var utomhus och visste inte vem jag skulle prata med då alla bara stirrade. Men till slut hittade erik mig och visade mig in till bussen där vi skulle fixa kläder och grejer. Jag behövde bara låna en stor grön jacka då kläderna jag hade med mig passade bra enligt stylisten. Vi pratade igenom bilden lite och jag, en annan kille, som jag som vanligt har glömt namnet på, och en annan tjej skulle vara med på. Som vanligt blir det ju alltid helt annorlunda än vad de har utlovat. ;)

Jag och den andra killen kilade iväg till en restaurang och käkade gratismat och snackade. Jag är helt hundra på att jag har åkt taxi med honom. För jag kände igen honom sen tidigare och så berättade han att han har extraknäckt som taxichaffis. Hah, världen är liten.
Hela tiden gick mest ut på att vi käkade god mat och fikade. Strax innan vi skulle plåtas så blev jag sminkad, vilket jag började tro att de skulle skippa. Såg ut som ett canceroffer när MUAn var färdig. Bara blekt smink och inga ifyllda ögonbryn. :P
De hade fixat konstgjort ösregn och jag blev verkligen genomblöt! Nu i efterhand är jag väldigt tveksam om jag ens kommer synas i bild då det började bli så mörkt ute och jag och killen fick stå bakom tjejen. Men det visar sig, och affischerna kommer att sitta uppe över hela stan vecka tre nästa år! Värsta grejen.
Lättförtjänta pengar!

När jag kom hem samtalade jag lite med sven som försöker ordna med fotografjobb åt mig :D Och har även fixat en kund som vill ha dreads. Så de kommer nog på besök någon gång i framtiden!

JOBB!

Amagad! Hah, jag blev superglad på bara en sekund! Jag blev uppringd på mobilen av ett nummer jag inte kände igen, så jag visste att det var något form av jobb. Här om dagen skickade jag in en ansökan om mitt intresse att ställa upp som modell för reklamfotografering. Jag har blivit utplockad bland de fyra bästa! Jag kände direkt att det inte spelar någon roll om det blir jag, för jag är så jävla glad att jag ens hamnade så bra till! men om en timme eller så, så får jag veta om jag blir vald. Mitt självförtroende är på topp just nu!
Och andra sidan lär det vara fetingbra betalt.. kanske. Och pengar är ju inte helt fel just nu.
Men samtidigt har jag lite panik vad det gäller mitt hår. Det är ju kycklinggult i utväxten :/ Plus att min hårförlängning kanske ser lite för risig ut för att plåtas. Skulle ju ha plockat ut den idag, men nu får jag vänta och se hur jag gör.

Nu ska jag gå till banken och sätta in pengar. Jag har aldrig gjort det förut, och jag avskyr banken mer än tandläkare! Jag blir livrädd! Sen ska jag köpa salt och vinägerchips (bästa chipsen i världshistorien!) Men de säljs ju bara i the english shop. Och öl givetvis.

Jisses!  Håll tummarna nu!

---------------
16:55

De har inte ringt än, vilket de skulle göra oavsett om jag fick jobbet eller ej. Men jag tar det som att jag inte fick det. Är jävligt nöjd i alla fall!

Jag blir så arg över att folk totaldissar en när de får veta att jag är tillsammans med någon. Fick ytterligare en gång idag bevisat att män är sådana helt enkelt. När det inte är så, så får de bilden av att jag vill vara otrogen när jag i  själva verket bara vill skapa nya kontakter. Höll en trevlig diskussion idag som avbröts när det kom upp att jag har pojkvän. TREVLIGT.
Nu har jag förövrigt blivt lovad två-tre öl och fet mat på nästa Mandylon-spelning!
Öl och onyttig mat är min ömma punkt. <3

Jag var inne på banken idag och i och med att det var så läskigt så öppnade jag ett eget konto. Bara så där. Skönt att slippa Nordea nu! Skulle välja en kod och det dök direkt upp en sifferkod i mitt huvud som jag valde. Direkt när jag gick därifrån kom jag på mig själv att jag inte har en jävla aning om vart jag fick det ifrån, men det sitter inpräntat i minnet sen tidigare. Och bara för att jag har tänkt så mycket på det så har jag glömt min bankomatkod till nordea och personliga kod för internettjänster. Jag är så smart.

Fick tar på massa salt och vinäger-chips som jag dreglar av vid blotta tanken på dem. Öl köpte jag också. Mannen i kassan flirtade väldigt genomskinligt med mig.

Jag hoppas att det är en bra kväll som väntar nu. Hungrig och kramsugen är jag i alla fall. Hoppas chai känner detsamma.

mandylon

Det blev mycket att göra igår och jag hade nog inte planerat så väl kanske. Tvättade kläder under dagen och skulle hinna med att blondera håret strax innan jag skulle ut och promenera med sanna. Resultatet blev en kycklinggul utväxt som knappt gick att få bort med massor av silvershampoo. :(
Så med blött hår mötte jag sanna. Fick prata av mig ytterligare lite till. Vi svängde förbi storkyrkan för att ta reda på sannas arbetspass och fortsatte sedan in till centralen där jag skulle sälja en kjol. Tjejen var alldeles för blyg för att ta kontakt med mig och jag hade ingen aning om hur hon såg ut. Men det löste sig. Vi tog en fika (kanongoda saffransmuffins!) och så lyckades jag få sanna att vilja följa med på spelningan senare på kvällen.

Vi åkte hem på varsitt håll och snyggade till oss och möttes sedan upp hemma hos mig. Tobias dök också upp. Det var inte det lättaste att hitta fram, trots att det låg så snuskigt nära hemifrån. När vi var framme visade det sig vara 20-årsgräns, vilket gjorde det lite knivigt att få in tobias. Jag slog till med min charm och sa att vi kände sångaren i bandet (hah) samt att tobias trots allt var min lillebror, så det fanns inte en chans att jag skulle låta honom bli full. Det gick vägen, trot eller ej. Nu hade jag visserligen blivit tillsagd av sven i bandet att säga att vi känner honom om det blev något problem med att komma in.

Det var ett litet och mysigt ställe, men helt fel för bandet på något sätt. De borde ha haft en större scen att spela sin musik på. Nu var det mer akustiskt anpassat. Det blev två öl för mig och det räckte gott och väl.
En trevlig kväll med bra musik. Innan vi skulle gå gick jag för att hälsa på sven. Trevlig karl!
Själv var jag enormt sugen på en öl till och ville stanna kvar, men insåg samtidigt att jag hade en hel del ouppklarat där hemma. Så vi gick hem.
Sen blev det en lång, sen kväll med mycket snack mellan mig och chai.


Nu saknar jag den trevliga kvällen igår. Tobias ska ha spelning nästa fredag som jag ska lyckas gå på för en gångs skull. Och det är kanske dessutom ett ypperligt tillfälle för mig och chai att dela på oss lite och åka iväg på varsitt håll. Men det visar sig.

escape

Jag hade en trevlig dag igår. Kom på hur jag ska bära mig åt för att tillverka två nya typer av dreads som ser skapligt bra ut dessutom. Sen kilade jag över till Nathalie, pratade, åt lunch och diskuterade bilderna jag ska ta. Hon är en av de mest fantastiska människor jag någonsin träffat. Hon är ärlig och rar rakt igenom. Så efter igår börjar jag äntligen kunna släppa helgens händelse.
Igår köpte chai med sig transformers hem. Trevligt trevligt.

Hoppas på tvättid idag, ska blondera håret, sälja ett plagg, göra lite dreads och sen ut ikväll.
Varför ska tjejer bara råka ut för jävla idioter till män vart vi än går? Aldrig är det några trevliga killar som kan stanna till och vilja umgås som en vän. Killar däremot har det inte alls svårt att ragga upp tjejpolare. Just för att även trevliga tjejer skiter fullständigt i om killar är upptagna eller ej. De killar som man tror är trevliga är bara ute efter att knulla i slutändan ändå och det tar inte lång tid innan de erkänner det.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av allt idag.. saker känns inte bra. Som vanligt? Eller snarare att jag har känt mig illamående och äcklad sen efter helgen. Även om det känns bättre, så är det inte bra än.
Jag kan liksom inte låtsas att jag mår bra efter att någon har tryckt upp mig mot en vägg och tagit på mig mot min vilja.

En tisdag

Jag hade en sån sjuk dröm. Markus blev överkörd av ett tåg och fick armen kapad, mamma vad sjuk och höll på att dö, och jag försökte bara få tag på hjälp.
hm.. Det måste ju vara för att jag såg en zombierulle i förrgår. :D

Jag är helt såld på Mandylon. Hoppas att de är lika bra live!
Nu längtar jag till imorgon.

Förövrigt så jagar jag som en idiot efter tv-jobb. Men jag har ju ett alldeles för utmärkande utseende. Och tro det eller ej så var det hundra gånger lättare att få jobb med mitt röda hår. Jag får inte ihop det. Förmodligen gjorde jag världen lycklig med mitt färgglada hår. Annars skulle jag nog aldrig ha fått rollen i "vägra vardagen".
 
Planen idag är att jag ska försöka mig på att göra en ny typ av dreads åt mig själv, och sedan åka till Nathalie klockan 13.00 för att fota och äta lunch. :)
Om allt går vägen så blonderar jag håret imorrn med tränsen kvar i håret och flätar in dreadsen på torsdag. Dock så är jag lite velig och kan inte bestämma mig för om jag valde fel nyans. Men nu får det bli så här, jag vet iofs inte ens om jag kommer att lyckas ändå.

Regn

Jag kan inte direkt påstå att jag känner mig skitsugen att ens lämna lägenheten idag då det regnar och har sig. Men tanken var väl att jag skulle leta rätt på en hink/balja att använda till handtvätt av kläder. Måste ju ta itu med mina vantar samt jacka snarast!

Igår lärde jag mig av en slump att göra inbakade flätor, så om jag får träna vidare på det så kan jag ju börja göra hårförlängningar på folk snart. Jag och chai satt och tittade på day of the dead igår kväll när jag satt och pulade med håret. Filmen var ju hur bra som helst! Jag förstår inte hur de fixar masken när allt är på riktigt. Galet. 

Jag fick ett linne idag med helt öppen rygg. Bara fem trådliknande tygbitar håller ihop dem i ryggen. Skitsnygg, trots att den är rosa. hah. Jag ville mest se hur de har burit sig åt för att sy den, så kan jag prova på att göra en likadan fast i annat material.

Nu ska jag invänta chai som ska dyka upp när som helst, sen ska jag sätta igång med vad jag nu ska hitta på idag.

-----------------------
13:28

Jag mår sämst och den enda som verkar orka lyssna utan att tycka att jag överdriver befinner sig i Palestina. Men hon ringde, så jag fick ett ypperligt tillfälle att prata av mig om min helgångest.
Varför tar det här aldrig slut för?

Nu ska jag åka och trösthandla löshår och göra något nytt.

---------------------
15:18

Jag fick ett intressant mail av en "rock star" haha. Som tydligen ska ha spelning på onsdag och försöker få dit mig. Vad är det här för skit, tänkte jag, och givetvis ska mäniskan ha en sockerlen musikalisk röst och musiken var bra i mina öron.
synd bara att jag inte har vänner som kan tänka sig att följa med mig på spelning.
OH NU VET JAG! TOBIAS!
:D :D :D :D
Det ligger en kvart härifrån, och det vore trevligt att vara lite social och komma ut och träffa nya människor.

Glömsta vs Stureplan

i lördags blev allt helt bortom mina vildaste fantasier! Det började med att jag mötte upp skåningen vid södra station vid fem-tiden. Jag hade ingen aning om hur han såg ut, då det är chais kamrat, men vi lyckades hitta varandra ändå. Han dumpade en väska hos oss, och sen drog vi för att skriva ut mitt cv och därefter till studion. Stors dök upp också. Så jag, chai, åberg, stors och annika kilade upp till biskoppen och började dricka öl och inväntade ytterligare några till. Själv väntade jag med öl för att inte bli för full. Jag hade redan druckit en öl medan jag satt vid symaskinen och sydde om ett par byxor som jag ville ha på mig under kvällen.

Jag är superglad att Nathalie dök upp på biskoppen, så att jag i alla fall hade någon som ville prata med mig. Ett gäng FN-soldater är inte roliga att umgås med. :P
Efter en kanongod ost och korv-tallrik och en stor måltid på biskoppen lyckades Sanna och jag komma överens om att ses vid södra station 21:45. Så jag sprang för allt vad jag kunde, men kom för tidigt ändå. Väl framme i Huddinge skulle vi komma på hur vi skulle ta oss till Glömsta. Jag lyckades ta reda på bussnumret, men bussarna hade slutat gå. Så jag fick en snilleblixtidé! Vi skulle gå genom den mörka skogen! Jag och Fredrik hade promenerat längst en skogsväg förra sommaren, ut mot det jag trodde var Glömsta. Så vi spatserade på. Absolut inget jag ångrar, för det var ett äventyr som hette duga! haha. Helt vilsna, efter lite vägledning och trängt igenom granar i totalmörker, klafsat i lera och gått igenom platser som kändes som i The Village, så kom vi fram. Under hela vägen försökte jag få sanna att förstå att jag faktiskt kände igen mig. Jag kände igen massa hus. Och när vi var framme vid rätt hus var jag 100% säker att där har jag varit! Hon trodde inte på mig. Först när jag skrek att "men de som bor där har ju en hund" så började hon tro mig.

Den första vi fick syn på var vår kära Bodén! Hon är lyckan själv och jag blev så glad! Eftersom jag visste att jag hade varit i huset förut började jag leta efter bekanta ansikten. Precis som jag trodde! Där satt Fredrik! Jag blev kanonglad! Han sa att även Jones var där, så jag letade upp honom. Men Jones gav mig ingen vidare trevlig reaktion. Förmodligen var han full och påverkad av något skräp. Resten av alla killarna var också där och alla minns mig. Så jävla otippat, och först då trodde Sanna på allt mitt skitsnack under hela vår färd igenom skogen.

Vi drack öl och hade skitkul, trots att det tog oss en timme och en kvart att hitta dit från huddinge centrum. Sanna gav mig en het dans inne i badrummet i jaccuzin! HETT! haha!

Klockan började närma sig halv tre-tre någonting, folk hade dragit hem och någon försökte ragga på mig stenhårt, vilket jag bara fann mest irriterande. Jag ville bara förflytta mig vidare till festen hemma hos Anders, så vi ringde en taxi. När taxin var där så gick vi för att dra på oss ytterkläderna. ALLA mina kläder var dränkta i öl. Tjocktröjan, hela insidan av min jacka, vantar och lite av skorna. Så när vi satt i taxin var jag inte lika pepp på att dra iväg mot gärdet för ännu mer festande och sedan åka kommunalt hem. vi stannade istället kring mariatorget. Killen som vi samåkte med kastade sig ur bilen i sista sekund och spydde.


Jag visste att chai och resten av killarna var på Marie levou, (stavning?) och jag var cp-kissnödig. Det slutade med att sanna tvingade in mig i en buske för att pissa offentligt. Skitsvårt att få tag på chai, så sanna drig hem. Men till slut kom han ut med resten av killarna och de var fulla som svin.

Chai gjorde mig sjukt förbannad så jag tänkte först bara dra därifrån, men ville samtidigt inte gå hem och ivänta dem trilla in ännu fullare fram mot morgonen. Det slutade att vi hamnade i en taxi på väg mot stureplan med en taxichaffis som spelade så hög musik och körde så jävla fort att det inte gick att prata med honom. Han verkade inte heller kunna svenska och alla sjöng med till musiken. Det var nog bara jag som ansåg att detta inte var en normal taxifärd. Kan ha berott på att jag inte var full nog som de andra.

Vi kom in på någon nattklubb och fick komma in gratis och före hela kön (där inträdet gick på 180 spänn) Hur fan kan folk köa på stureplan för att betala 180 spänn. Väldigt flashigt ställe och jag ville supa ner mig så fort jag bara kunde. Det första som händer när jag kliver in är att jag blir tagen på brösten av en tjej. Trots att jag stog med resten av killarna så var det ingen som såg det.

Vi satte oss ner i ett hörn och fortsatte att dricka öl. Jag blev aldrig riktigt full, trots att jag kämpade. Det resulterade bara till att jag blev kissnödig och hamnade i toakön. Ett jävla svin började äckla sig, hängde över mig och började ta på mig. Jag blev äcklad och fick panik. Skickade ett sms snabbt som satan till chai att han skulle komma dit, men han kom aldrig.
När jag kom tillbaka till dem stod de och dansade. Jag hade fetångest och kände mig som världens äckligaste människa och fick sån jävla dödslängtan. Är det så här folk har roligt?
Tack och lov började klockan ticka in på fem, så det var ändå stängningsdags. vi tog en taxi hem. Chai och åberg gick iväg för att köpa hamburgare och jag gick hem ensam, ställde mig i duschen och grät.

Jag sätter aldrig min fot inne på en klubb på stureplan igen.