ekonomi +

Lion and the lamb - The get up kids 

Nu har jag två helt klart intresserade av dreads varav ena har fört över 800 på mitt konto, och så får jag 800 av den andra imorrn när jag träffar henne och köper hår. :) yay!
Plus att jag ska spana in hår med ännu en till, nästa vecka på onsdag, och hennes hår går på 950 spänn.
Nu helt plötsligt går nog min ekonomi uppåt igen, I think.

Jag åkte spontant iväg till viktor sent igår kväll. Mys. :) vill verkligen sova med honom jämt. Lyckades få hit honom ikväll, det var visserligen inte min ansträngning. ;D Så nu är han på väg. Håller på att plocka fram allt för morgondagen. Har nationellt prov imorrn i typ sex timmar!! jisses bananer! Jag tänker inte neka till att jag är lite nervös. Plus att jag gör dreads, och de blir feting fina! Har kommit på en ny metod att göra dem. :D Men måste nästan lägga mig så snart viktor kommer hit, så jag får mig lite sömn.

min vita korsett kom på posten idag. Så galet söt så det finns inte. För endast 100 spänn! ytterligare ett kap. Älskar kläder!!

Dagen har i princip gått åt till ingenting. Satt i skolan och pratade med lamb i nån timme på morgonen. haha, han är så skön. ^^ Har inte snackat ordentligt med honom sen i ettan. Sen hade vi även arbetsmiljö, eller snarare den enda lektionen idag. Som vanligt inte alls givande.. jag lovar.. det var tio gånger roligare att läsa om britney spears sexliv! (läste i en tidning hela lektionen)

Stjärt, ^^ Snart kommer min baby.

over n out /JP

En söndag

Idag åkte jag in till stan för att möta Tove och ge henne ett linne som hon köpt av mig. Jag lämnade även tillbaka mina fina skor för att få råd med studentskivor, och det är pinsamt! Men jag köper nya nästa vecka eller så.
Det var varmt och soligt idag, så jag kunde börja använda min tunna synth-vårjacka. :) Härligt var det allt.
Nu är jag hemma och gör dreads, men har redan tröttnat på att vara ensam. Ja jag sägert. Jag har även mailat min "fd" chef och frågat om jag kan jobba några veckor hos dem i sommar. Och jag tror att det inte alls ska vara några problem. :) Sortera journaler är inte helt fel. ;D Ikväll mailar jag nocturnal models. o.O pam pam..


*Visste du att en tjej har mens i ca 6 år av sitt liv?

Vik [ ] säger:
jag retade linda för mens i 6 år varpå hon hade en slående bra kommentar
JP | säger:vadå?

Vik [ ] säger:
Myra {Bäää} says:
Så du menar att du INTE drabbas av typ JPs mens

Viktor blev ägd!

Kväll med brudarna

Idag vaknade jag upp brevid Viktor. Vi såg klart Den lilla kycklingen, förövrigt asbra film. Senare på dagen kom släktingar hit för att fira lillebror. Men sen blev jag allt tvungen att kila vidare mot Huddinge centrum för att möta brudarna. När jag står vid snäckan och väntar får jag syn på Gävle-mattias och Gävle-erik. Blev HELT chockad! Så jag gick emot dem och sa "näääämen!!" och så insåg jag att det inte alls var dem. Men STJÄRT vad jag såg deras ansikten! Men de förvandlades de till några helt andra människor. Jag räddade dock mig själv ur situationen då jag hade ena hörluren i örat från mp3:n och höll mobilen i handen. Jag låtsades att jag hade handsfree. hahaha. piiiinsaaamt.

Sen kom i alla fall Josse, hannah och mylaine som jag inte sett på mer än ett år. vi mötte sanna på bussen och åkte hem till Linda. Sofie anlände lite senare också. Det blev en mysig kväll med rött vin och choklad och massa tjejsnack. Helt enkelt bäst. Ibland får man hata män och bara vara så tjejig! Och jag älskar det!

Alla får för sig att jag är värsta sexglaningen som inte vill ut och träffa folk bara för att jag skulle ligga hemma och ha sex istället. Detta tack vare Hannah! 

Hur som helst, det blev en sjukt lyckad kväll, är glad och nöjd. Nästa helg gör vi come-back på TN!! haha, ska bli så kul att inviga de nya på dansgolvet bland syntarna! Givetvis står jag som vanligt för utrusningen.  

Citat mellan Adrian och Samuel om Tobias.
Adrian - "Han är helt bombaderad av fräknar"
Samuel - "Du är så taskig!! Det där kallas finnar!"

Pengar igen!

Alla är så duktiga och tar tag i allt som ska göras. Jag är bara lite duktig. I natt satt jag uppe och skrev på mitt tal, gjorde stödord på fina kort osv. Imorse lyckades jag givetvis tänka helt fel, så jag trodde att jag skulle hinna, fast jag i själva verket kom tio minuter för sent. Inte för att det gjorde något, för jag var den enda som kom till svenskan. Ulrika sa att hon skulle hitta publik åt mig. Jag satt nervös och trodde att hon skulle plocka på sig främlingar, men hon fick tag på Elin. Talet gick helt okej och jag lyckades hålla mig på 5:40. Helt okej. :)

Sen har jag lyckats sälja fem plagg, eller snarare lägga undan dem, och henne har jag träffat och litar på att hon kommer betala när hon får studiebidrag. Dreadsen har jag även lagt undan åt henne. Hm.. sammanlagt 520 spänn. :) inte helt fel.

Arbetsmiljön vart typ inte så mycket gjort. :p Vi fick nys om att Fråga Olle-Olle skulle komma till våran skola och prata inför ett par klasser i ettan. Jag, sara och issa ville verkligen gå, trots att vi inte fick. Men vi lyckades komma in i klassrummet ändå. ;D Helkul att lyssna på och man tröttnade inte en sekund. Eller jag vart ju iofs ganska sömnig.
Sara och jag stannade alltså kvar i timmar för att vi sedan skulle kunna repa med bandet. Men givetvis krånglar allt till sig. KILLAR ALLTSÅ. Jisses. Palla.
Blev till slut rep i en timme, och ganska aktivt faktiskt. Nu är det texten som vi måste sätta!

Efter skolan åkte jag in till staden med moppen och tappade honom på vägen för att sedan möta en prick som var vän till Nils som ville ha dreads. Sen insåg jag vem det var.  en pojk jag träffat förr minsann. Han var helt överlycklig över att få skaffa dreads. haha, så söt. Vi köpte håret och jag fick alla pengarna direkt. Kändes fett bra med 500 i plånboken som tidigare varit tom för länge. När jag kom hem insåg jag att bruden som beställde dreads i november hade fört över pengar. Så nu finns det även pengar på mitt konto! Helt underbart!

Imorrn gäller det.. Uppspelet.

Attityd flickor

Jag har fixat klart föredraget som jag ska hålla imorrn. Vettefasiken hur det ska gå, men jag kör på och hoppas på att turen är med mig nu. G lär jag ju få. : )

God.. varför skulle inte jag kunna fixa det? tell me? Hon bad mig för ett år sedan att söka, för att jag skulle kunna platsa, och nu undrade hon varför jag aldrig sökte. Jag kan klara det. Synd bara att folk inte stöttar. Men jag får klara mig själv, som vanligt, sen när jag är den som vinner och kommer längre ska alla ta sån jävla snålskjuts. Jag kan fixa det här.

Var på Bex föreställning ikväll. Galet bra.
Sen blev jag lite cp. Det är nåt som är fel med allt.

for the win!

Viktor sov hos mig från igår till idag. Mysgubbe.
Vi var allmänt sega idag, men det var lätt värt det.

Annars så har jag typ gjort saker som att tvätta mina gamla dreads, fotat löshår som ska säljas, och fixat till dreadsen som jag ska skicka iväg till en tjej som har segat med att betala mig så jävla länge nu. Men pengarna är tydligen överförda nu. Tar ju en del bankdagar innan det hamnar på mitt konto.
Fick äntligen en kund som vill ha dreads idag. Nils kände någon. Hoppas inte människan ändrar sig nu. ;_; Fast det verkade helt hundra. Har även fått ett fotojobb och får betalt. Ett band som vill ha bilder. En till bra sak. Jag fick underbystkorsetten såld idag, okej inte såld än, men hon ska föra över pengar. (vilket alla är så jävla slöa och dåliga på att göra) Jag köpte den för en tia, och hon ska köpa den för 90 spänn. HÖHÖ. Kapitalist for the win!
Man får vara så här när man har 30 kr på kontot.
Fast jag litar inte på någon förrän jag har pengarna på mitt konto!

MEN MEN. Imorrn ska musikgruppen till skolan som det ser ut, om någon får tag på Anders?! Jag är superspänd på morgondagens låt som ska övas in. Alanis Morisette - Ironic
Galet spännande! Ska bli askul att prova att sjunga den i alla fall. Och enligt planerna ska vi tydligen spela upp alla låtar på torsdag. nej nej nej! det går inte!

--------
01:17

tack som fan för att du inte stöttar mig.
Jag lyckas med ungefär ingenting.
Jag må vara nära, nästan snuddar vid mållinjen, men jag är väl för ful.
Tack för att du inte tror på mig.
Jag ska minnas dig med.


bobby long

Helt underbar dag att vakna upp till. Vår och solen skiner. Ja jag sägert, så borde det vara jämt, för det blir man gla' av. För övrigt så är det en tråkig dag, då ingen har tid att umgås, så man kan inte alls nyttja den vackra vårsolen.
Jag rensade just lite bland mina skivor. Hittade en bränd cd som jag fått, och log lite. Men att sätta in den i cd-spelaren och låta musiken strömma ut i mitt rum.. det var en känsla jag inte ville känna. Sist jag lyssnade på musiken, de senaste gångerna, har jag gråtit som ett svin.
Den bästa film som finns.. jag undrar om jag kommer kunna se den igen, så ont som det gjorde att bara höra soundtracket.
AJ!
Jag kommer aldrig förbi.

snö, musiken, sprit, cigg och ensamheten. fuck you

---------------
20:00

Plockade fram min The strokes-cd och det är så fruktansvärt bra. Herre gud.
Våren i åttan tror jag det är.. eller nian? doesn't matter.

btw, gah.. alla killar är likadana. Slynor.
och jag är dum i huvudet.

Hiphopish

Tralala, ibland blir jag grinig på äckliga barn som flinar, kollar snett och stirrar (LÄNGE) och sen skrattar åt en. Detta inträffade inne på H&M. FJOLLIGT! Usch vad jag fick sån lust att sparka in ansiktet på de fula barnen.
Sen utanför H&M så var det ytterligare än tjej som kollade groteskt snett och flinade. Och det var verkligen ingen inbillning från min sida.

Jag vaknade hos Hannah imorse, det var trevligt. Världens bästa hannah lixx. Vi låg uppe och pratade länge inatt, vilket kändes som en lättnad. Allt svart jag burit på inom mig fick en förklaring. Kändes det som.  well, well, vi somnade vid fyra.
 
Sin city var förövrigt bäst. Så jävla underbart filmat. Jisses.  Sara, se den om du inte har gjort det!

Annars har inte så mycket annat hänt dag, I think. Annat än att jag har kommit underfund om att jag tänker bli hiphopare. :P hehe. Ska dansa street till höst också. ;)
Jag åkte över till Viktor ikväll. minsann, och nu sitter jag hemma hos honom och skriver, jag sägert. 

Over n out.  

Photosession SYNTH

Idag blev en dag då jag fick mycket gjort. Inte bara mycket, utan även väldigt bra saker. Till att börja med så packade jag mina väskor. Ja, inte bara en väska utan två. För dagens tema var Synth, och vem äger kläderna? huh huh? Jag åkte iväg till Hannah där Sanna redan var. Sen satte vi igång att fixa till både Sanna och Hannah.. själv ser jag dagligen lite synth ut, så.. ja. Kul var det, och fett heta var vi! Det är inte nådigt. SEIG HEIL! öööh..,.,.,.,.,.,., synth.
well, lite fina bilder fick vi allt till.

Sen har jag och Hannah även lagat en god.. eller snarare världens godaste fisksoppa. Helt galet, men gott. Ja.. jag sägert. Nu ikväll ska vi se film... Sin city, för att vara mer exakt. Och äta massa onyttigt.. för det tror jag är bra för själen.

ja, det är bra.

Stockholmsvandring och oliver

Det blev en bra dag ändå. Jag fortsatte städningen idag på morgonen innan jag for in till stan för att möta nån tjej som köpt en tröja av mig. Hade innan jag åkt, frågat viktor om inte han kunde träffa mig i stan. Så medan jag väntade på honom gick jag och provade kläder på H&M ;> Köpte en bh jag spanat in för länge, och det visade sig att jag hade typ 140 kr kvar på mitt H&M-kort. Så det var helt godkänt köp från min sida.
Sen hittade jag viktor på plattan. Fett snygg i pilotbrillor och dreads.
Vi köpte sallad, bröd och dricka och vandrade ut mot slussen och söder och satte oss med utsikt över sthlm och glufsade i oss. ^^ mmm.. oliver och soltorkade tomater i min sallad. :D Jag fattar inte varför jag aldrig tyckt om oliver. Nu älskar jag det!

Vi vandrade vidare igen för att hitta en vindfri plats där det var lite varmare. Jisses vilken underbar vårdag. Jag har viktor att tacka för att jag överlevde dagen.


Sen kom jag hem till ett hus där det luktade svett. Massa tonårskillar och några tjejer satt och svettades tillsammans och hade tv-spelsdag hos oss. urk. :P

Jag har kommit på värsta systemet för allt skit i mitt rum när jag städat. Nu slipper jag allt krångel när jag letar efter smycken. För det första så har jag kastat en hel stor sopsäck full med skräp. Mitt rum behövde detta!
Pecka stack ikväll. Så jag tog en paus i allt och såg på film med Matilda och mamma. Vilket aldrig någonsin har hänt typ. men men. cäppä.

whatevva.
Dagens fyns i städningen: Min hästsko till örat (piercingsmycke) samt en massa pengar!


LeGrill

Jag är hemsk, jag vet. Vet väl att jag inte är helt frisk ännu. Fick lite ångest över bilder från studion nu på senaste. Bort bort bort.  men men.
Städar mitt rum på riktigt nu. Varenda liten vrå ska städas. Men jag mår fan så mycket bättre av att sitta instängd än att vistas ute bland folk. Herre gud vilket lov. 

För att berätta om Söndagens LeGrill. Dvs, igår. Team sthlm plus fler åkte ut till Värmdö för att ha grillpartaj. Grillades en jäkla massa kött ska jag få säga. Tilltugg innan köttet blev klart var lökbåtar med drottningsylt. Tro det eller ej, men det smakade riktigt bra. Alla sorters lökar serverades, tuggades och åt. Blev även ett test deep throat med purjo. Hallin vann överlägset med 15 cm ner i halsen tror jag det var.  
Inte nådigt med lök.
Marcus och jag rökte (som vanligt) som skorstenar. Åkte tillochmed iväg för att köpa cigg, då ingen hade tagit med sig det ut. Röka genom näsan blev nya grejen.
Jag visste hur mitt humör skulle bli, och så blev det. Jag känner mig så ensam, äter upp mig själv inifrån. Fick mer ångest över att jag satt tyst igen, så efter ett bra tag gick jag ut och ringde för att inte vara ivägen där inne. Ljung blev offret. Blev till att Viktor fick släpa in mig och sen gick vi mer eller mindre och la oss.
Det sista jag hörde innan jag somnade var Daniels "rådjuren försöker bryta sig in i huset om nätterna". haha.

Men jag tänker inte följa med och förstöra igen. Så är det.

Idag måndag:
Well, vi vaknade. Åt lite av det vi hittade här och där. Lite bröd och smör. Städade, diskade och åkte sedan hem. När jag kom hem så åkte jag ner till centrum med matilda och hämtade min Sweden rock-biljett. Så nu har jag den i mitt förvar. Jag ska till sweden rock!! :)
Har påbörjat städning i mitt rum, igen, och nu ska vi se om jag lyckas städa det på riktigt. Har inte dammsugit ordentligt på kanske ett år. Mitt rum är äckligt.

------------
23:48
Saker gör så jäkla ont.
Varför finns ingen när man behöver?

hand upon your hand

Dessa plågoskrik. Skrik!
leker lite med tanken. Kyss.
Men kämpa då! Du är feg va?
Snart försvinner du. Mitt hjärta skriker inte.
Så hitta mig igen.
inte efter dig.

why does my heart cry?

Jag har funderat mycket, och kanske för mycket. För jag vill bara att du ska veta. Nej, jag vill inte.
You can't fight the tears.
Tänk seriöst nu, tänk tänk, vem kan rädda dig? Inte du, förlåt, men inte du.
Saker som gör ont, vet ni vad som gör ont? Svartsjuka är nog det mest plågsamma som finns. Ja, det tror jag. Vet du det?
JAG kommer ALDRIG känna mig tillräcklig igen.
Jag spottar på föralltid.. det existerar inte. För jag slutade tro, Oh yes, I did.

I don't care if it's wrong or if it's right.

eyes upon your face 
hand upon your hand 
lips caress your skin 
It’s more than I can stand

------------------------------------
NORMALT INLÄGG HEJ

Igår var jag, marcus och viktor hos bex på filmkväll. Jag mådde illa och hade ont i magen, och förstörde som vanligt. FUCK THAT. Vi såg på film och åt nybakta grejer som Bex fixat.  Första filmen var helt okej ett tag, men sen blev varulven fett töntig när den pekade finger. Under nästa film somnade jag. As usual. Snarkade och hade mig.
Därefter gick vi alla och la oss och sov i Bex rum och jag kände mig mest ensam och långt borta från allt.

Mina skor är snygga, men jag har gått och blivit ful. Dålig inställning.
Men det handlar mest om den svarta klumpen
Min inställning är som så att jag kommer få fett roligt på sweden rock, men kommer få ångest på Arvika. Kommer inte känna mig trygg. Finns ingen som finns och förstår ordentligt.

Ringde Ljung och pratade ett tag ikväll. Han  började bli lite full :P tss. Jag ska lätt supa med honom i sommar.
Jag tror att det är en del som bara vi förstår.

---
Fan, hannah ställer upp till 100%
Jag kan känna mig trygg med henne. Personal Jesus, i nöd och lust.

skära skära havre, vem ska hannah skära? :D

Jag tror inte att jag är skapt för allt som händer. Nej.
Jag tänker som då; musiken och jag, musiken och jag. håll tillbaka.
och så grät jag.
Och alla är så äckligt gulliga mot mig.

Jag tror att jag gråter i hjärtat. Ungefär som känslan av ångest i armen. Jag tror stenhårt på det här med att varje kroppsdel har sina egna känslor. Så mitt hjärta gråter.
Jag undrar om ditt också gråter.

Herre gud baby,  jag är en lögn.

Så jag spelar Be quiet and drive och väntar in bättre tider.
Ta det inte ifrån mig.

Fjärilar, fjärilar är er ut.
Lemlästade fjärilar försvinn. away.. away..
Jag litar på mig själv för att inte få ont. Litar bara
på mig själv.
_______________________________
Jag följde med hannah idag när hon skulle genomgå en liten operation och behövde stöd. Så jag bokstavligen satt där och höll henne i handen.
Det var typ ashäftigt när han cutta henne med kniven och när det syddes igen. :D hahaha.
Doktorn kollade även alla mina födelsemärken och grejer på kroppen och sånt, helt gratis. Men ja.. vem bangar att kolla på min kropp? höhöh
Sedan följde jag med Hannah hem och åt middag. Lax.. gott.
Nu känner jag mig mest hopplöst ensam och vill se drakarnas rike igen, som jag och viktor såg igår. Fast jag somnade visserligen. Inte sovit så bra om nätterna tack vare mardrömmar, så jag tog igen det inatt med en god sömn.
-------------------------------------
00:02

Nu har jag pratat länge i telefon med Robbin (med två b) :P
haha, det var längesen jag såg honom. Arvika för två år sen tror jag det var. :P haha. Fett trevligt att prata i telefon. Definitivt inte sista gången.

Nej nu ska jag sova. Seig heil

Voices

i wanted you to know my name
wish that you could read my mind
you are a ghost in my dreams

you're distracting my mind
see the secrets that i hide
and i'm just trying to avoid them

i'll never forget somebody like you
i wanted to feel that you belonged to me

now i know that you were real
hope you know how much i miss you
how could you push me that far

you manipulated my mind
revealed the secrets that i hide
and i just had to keep you from them

i'll never forget somebody like you
i wanted to feel that you belonged to me

how did hate become love
didn't you get enough
why did you let me cross the line

i'll never forget somebody like you
i wanted to feel that you belonged to me
i'll never forget somebody like you...