Mellanlandar

Hemma och mellanlandar från SusCon i Oslo nu. En helt galet rolig resa trots att jag kanske var lite missplacerad då jag inte vill göra en suspension. Idag har vi panikinskaffat en ny bikiniunderdel åt mig. Köpte en ny överdel i leopardmönster i Norge. Bikinin går i röda och orangea nyanser och fläckarna i svart. Cool! Givetvis var underdelen slutsåld i Oslo, men jag tänkte att jag kunde köpa en svart enkel variant hemma i Sverige. Det var fan svårare än jag trott. Vi gick igenom tusen butiker och till slut hittade jag en som var två storlekar för stor. Den har dock snören på sidorna, så det går ju faktiskt att justera den mindre. Jag ville ju bara ha en svart med knytning på sidorna, vilket brukar finnas ÖVERALLT!

Varför det var panikshopping av bikini. Jo för att imorgon drar vi från Sverige igen på förhoppningsvis ballaste resan! Vi ska till Dubrovnik i Kroatien och få låna ett hus att bo i. Hur soft är inte det?! Mama Ana, vår rumskamrat i Norge har styrt upp med sina kontakter. Vi frågade henne för någon dag sedan om hon hade idéer på vart vi kunde resa någonstans och hon hade en vän som kunde låna oss ett hus i Dubrovnik. Det är ungefär allt vi vet med den här resan! Resan bokade vi strax innan midnatt, natten till idag. Väldigt spontant med andra ord. Vi ska bli upplockade av den här killens nästan två meter långa syrra på flygplatsen. Haha! Jättespännande ju! :D

BÄST AV ALLT! Jag ska äntligen få bada i blått hav! HURRA!

Ett inlägg här gör sig bäst med bilder, så jag kastar upp ett par stulna bilder från WingsOfDesire.
Bilder från i fredags.





Nu måste jag packa. Ska upp innan fem imorgon bitti!


SusCon

Nu är vi i nörgä. Hittade lite nät här borta där tillställningen sker. Riktigt trevligt har vi det. Nu kräks jag inte ens längre när jag ser en suspension. Himla dåligt att göra med tanke på att det sker i varenda vrå just nu. Kan ju avslöja att mitt sällskap har hängt också. Det var mindre trevligt för min del. Jag lyckades tydligen inte hålla god min när karln svimmade. Jag som gråter till reklam på tv fick kämpa för att inte börja snyfta. Har tvingats att prata inför publik på engelska också. Då ville jag mest dö lite. Bara vegomat här så jag ser stenhårt fram emot måndagens efterfest då det vankas kött! Btw! Jag fyller år om drygt en timme! Heja mig! Jag förväntar mig en massa gratulationer nu. ;) Nu får det räcka med mobilbloggeri, det tär på tummen.

Inte blond längre!

Det blev ju fint! Jag har planerat och planerat allt i minsta detalj. Så det var inget jag bestämde mig för att göra för en vecka sedan. Har fått beställa in hårtoning från Usa då just den nyans jag skulle ha inte gick att få tag på här i Sverige. Löshåret är från Plastikhaar, därför har jag kunnat välja och vraka bland flertalet olika nyanser av orange, gult och rött.



Men vad är det för bajs på örat?
Vi zoomar in.



Det var ett bra tag sedan jag gjorde stjärnan i örat. Har bara inte fått för mig att visa den.
Sött, eller hur! Implantat i form av silikon.

Det fantastiska örhänget i glas är av GorillaGlass.

Vill du ha lika fina öron som jag så ska du gå till CALM
www.calmbodymod.com


Tvätta tvätta

Tvättdag idag samt mitt hemliga projekt, som mest är hemligt för att det inte är hemligt. öh.
Kika in här imorgon vettja så ska nog allt vara på plats.
När jag har tvättat klart allting så tänkte jag ta en timmes promenad och slutligen möta upp Chai och Stoffe för en öl. Inte för att det tar en timme att promenera till mariatorget, men jag behöver röra på benen lite.

Annars sitter jag mest och håller tummarna för att jag ska få följa med Chai på jobb. Han tänkte lämna Sverige en vecka, vilket resulterar i att jag skulle få fira min födelsedag genom att ungefär ligga och stirra i taket eller gå ut på krogen själv. Andra alternativet är dock mer lockande. Det är ju en oskriven LAG att alla ska resa bort över min födelsedag, så är det ju bara. Så jävla tråkigt! Vi får väl se, jag vågar dock inte hoppas på för mycket.


Besök från Finland

Igår mötte vi upp Jussi (från Paradise tattoo and piercing i Finland), med fru och fruns bästa vän. De hade kvällen innan lånat studion för lite sömn efter deras långa biltur från Danmark.
Vår australienske vän fann svearikes REA mycket underhållande. Något jag själv aldrig tidigare ens reflekterat över! Skäms på mig, jag borde veta bättre!
"SLUT"


Klippa håret

Igår gick jag och Chai tillsammans till mariatorget för att sedan skiljas åt. Han gick till studion och jag svängde upp till Kristofer på Cut The Crap. Det var hög tid att klippa av mina risiga toppar, särskilt med tanke på att Kristofer drar på semester snart. Så det var nu eller aldrig. Så dramatiskt!


Jag kände mig snygg igen när jag gick därifrån. Det finns hopp för mig med! Mitt tunna hår kändes mycket tjockare och luggen som Kristofer fick fria händer till blev kanon! Jag kunde absolut inte bestämma mig för vad jag ville göra av min lugg, så jag beslöt mig för att vara en jobbig kund och låta honom välja.


Sen gick jag och köpte frukost med Chai och gick till studion för att äta. Miniköttbullar är ju helt klart en ny storfavorit! Med smak av soltorkade tomater dessutom! Sen blev jag kvar på Calm fram till stängning.


 


Studio 7 tattoo-fest

I fredags träffade jag Pierre en sväng som skulle pierca septum och en labret på CALM. Vi skulle hinna med att fika var det tänkt, men tiden rann iväg och Pierre skulle vidare.
Vid stängning följde jag med Chai som skulle fixa sina dreads. Det var färdigt kanske vid halv nio på kvällen. Vi svängde förbi hemma och bytte kläder samt satte på oss mer vettiga skor än tofflor. Nåja, mina kilklackar kanske inte är vettiga, men snygga!

Vi kom fram till "Bara vi" på Skånegatan. VARMT var det där inne, vilket jag iofs visste med mig att det skulle va!
Jag vet inte hur många gånger under kvällen jag fick höra "shit va lång du är!" och mitt svar tillbaka blev givetvis "shit va kort du är!"... inte lika populärt. 

Det mest fantastiska med denna krog är ju toaletterna...
Haha, kan fortfarande inte glömma kvällen jag var där med Sanna för ett par år sedan!



Chai med en arg chilenare... Yann!



Jetearja! Lägg även märke till att jag har fått så pass långt hår nu att jag har gått omkring med mittbena på senaste. konstigt nog så trivdes jag i det. Japp trivdes, i dagsläget är det borta.

En trevlig, men grymt svettig kväll på Bara vi.


Kokat soppa

Det är inte ofta jag lagar mat, men när jag väl gör det så ska det göras ordentligt.
Jag ville slänga ihop en mättande och nyttig soppa baserad på rotfrukter och tomatkross.



Jag blir nästan nervös när jag ska laga mat. Efterrätter och sånt är inga problem, men just mat. Det får inte bli fel!
Men idag tog jag mod till mig! Det åkte givetvis ner starkare kryddor också och en massa vitlök! Anna skipper står säkert och applåderar, viktväktarna också! Haha.


Naglar

Vad glad jag blev när jag såg att så många kommenterat både nya och gamla inlägg! Det är ju sånt som ger mig motivation att ladda upp ännu mer skit!
... på tal om skit. Bra skit! Jag fick lust och ork att fixa naglarna. Råkar ju vara skapt med världens snyggaste händer och naglar. Nä just det, så fick man ju inte säga. Jag gör det ändå.
Det är mina egna naglar målade i fransk maniskyr. Varför jag envisas med de där jävla blommorna undrar jag med. De blir tokfula efter att ha tvättat händerna bara ett par gånger. Så jag får helt enkelt skita i att tvätta händerna efter toabesök! Vill man vara fin...



Men håll med om att det är helt okej att se skabbig ut så länge naglarna är välvårdade.

Från t-shirt till linne

Igår blev jag väldigt inspirerad av Hannahs kreativitet när det gäller att sy. Hon syr ju klänningar hit och dit.
Så jag fick faktiskt lite lust att skapa jag med!

En STOR, gammal t-shirt från försvarmakten fick bli ett skönt linne.



Bada!

Igår träffade jag Hannah som bor nära med ändå så långt bort - i Stuvsta.
Jag lyckades bli riktigt irriterad över SLs efterblivna system samt priser. HUR är det tänkt att turister ska veta vad för sms-koder som ska skickas iväg för en biljett när vi stockholmare har svårt för det? USCH! Så dyrt så jag blir arg!

Hannah och jag promenerade iväg till Långsjön, vilket kom att bli årets första utomhusbad för min del.



Vi låg på stranden och åt jordgubbar och jag smorde dumt nog inte in mig med solskyddsfaktor...
Observera att jag har fått ett "C" efter halsbandet. Haha. Vi kan ju låtsas att det står för Chai!



När vi stekt färdigt så köpte vi sallader och gick in på Hannahs bakgård för att chilla i skuggan ett tag.
Riktigt bra dag!

uttråkad

Det här kan ju vara världshistoriens mest lama semester.
Vad jag gör om dagarna? Absolut ingenting.
Jag vet inte om någon är ledig då jag tycker att alla människor runt omkring mig jobbar efter ett spontant chema.
Det håller liksom inte att jag sms:ar eller ringer varje dag för att kolla om någon är ledig. Eller?


okej... planerna blir ändrade. TACK OCH LOV!

Fanny 20 år

Jag har inte en enda bild på mig själv då jag i vanlig ordning är den som håller i kameran.
Synd för igår var jag mikke snigg! ;) Orkade med att förlänga håret och kamma undan luggen (som är så där jävlig just nu så jag verkligen måste bestämma mig för att klippa den kort eller låta den växa ut.)
Min nya svarta klänning och iron fist-kilklackar. Tråkigt att jag aldrig får helbilder på mig själv. :P

 Födelsedagsbarnet.

 

 om nom nom

 yaaarrr!!

 
Min karl spillde på soffan och fläcken var slående lik en häst med vingar. ;D Haha

Alltså, det var massor av annat folk där också, men jag var liksom inte kapabel till att flytta mig från soffan allt för mycket så därför fastnade inga andra på bild.


Lördag på studion

Igår hoppade jag in och "jobbade" på CALM. Stoffy och LämnaiFredrik var på andra uppdrag, så för att Chai inte skulle stå själv så... ja.

 

Jag började dagen med en spejsad dryck som vi hittade nere hos nya turken på hörnet.


 Skulle smaka smultron, men det var mest en kemisk smak.

Mami kom förbi och satte lite mer glitter i öronen.




Igår, torsdag.

Riktigt märkligt är det att jag har så mycket läsare trots att jag uppdaterar här ungefär sämst i hela världen. Jag är nog en sån där som ska följas via bloglovin.

Matilda och jag gick genom city för att kika på vad rean hade att erbjuda. Jag själv var sjukt opepp på att handla kläder i större storlekar än vad jag någonsin tidigare har använt. Så tighta jeans får vänta tills jag är fit for fight igen. Däremot köpte jag ett par shorts i mossgrönt för en 50-lapp. Jag äger inga bra sommarkläder så det behövdes. Lite dumt då jag har snyggaste spirorna! ;)



Jag fick tag på en svart klänning som jag har suktat efter ett bra tag. Lyckades pruta ner priset så där mycket att kassörskan försökte ge mig dåligt samvete tror jag. Äsch... jag är bara ekonomisk, inte snål.
Så nu har jag också "den lilla svarta" i en smakfull version.

Dumfan glömde givetvis att ta bort larmet så jag måste tillbaka idag igen. TACK OCH LOV sparade jag kivittot av en slump, vilket jag inte tänkt göra då jag inte har någon som helst bytesrätt för att jag prutade ner priset.
Utan kvitto i handen så blir jag random utplockad som snattare när jag ska tillbaka med kläder som har larmet kvar. För er som har läst mina inlägg sen en tid tillbaka kanske minns hur kränkt jag blev av en man inne på myrorna när de hade slarvat och inte plockat bort ett enda larm, som jag gick tillbaka med. Då hade jag ju genast stulit alltihop. Kan det vara mina dreadlocks och piercingar... HMM... ungefär som att folk med turban blir random utplockade på amerikanska flygplatser. Det är ungefär så jag känner mig under en shoppingtur i city.
Jag blir ALLTID förföljd av vakter i butiker. Hade jag varit ute efter att stjäla så hade jag valt en lite mer förkladnad, eller hur?


Onsdag

Jag var ute från lägenheten 07.20 i onsdags. Hurtigt eller bara efterblivet?
MYCKET SKÖNT! Jag flanerade genom hela stockholms stad med musik i öronen. Så sjukt skönt att slippa alla jobbiga människor/turister som ska armbåga sig fram. Jag är inte så sugen på en armbåge alls faktiskt.

Säg till om någon vill ut och flanera någon dag! Jajebax.. här powerwalkas det inte, vi ska flanera!
Alltid trevligt med sällskap.

Snart insåg jag att hade hamnat utanför mammas jobb. Lagom tid för rast. Vi köpte kaffe och ätbart och picknickade på kyrkogården. :P

 

Uppdrag äta macarones

Vad är egentligen den korrekta stavningen på macarones?
Hur som helst så ville jag i tisdags få tag på dessa fina skapelser. Med tog jag lillasyster Matilda.
Vi hittade oss fram till ett bageri på Östermalm som tyvärr bara hade två smaker, men så fick det bli.
Kungsträdgården fick bli picknickplatsen.





Riktigt gott var det ju dessutom!



Vi kikade in i lite affärer och dessa följde med hem.
69 kr för de svarta och 129 kr för de vita.




Sen gick vi hem och tittade på film och åt chips, godis och blåbärsläsk.