Världens segaste lördag

Bloggen har inte fungerat alls förrän nu, så jag har slösurfat och läst bloggar i ett par timmar. Blondinbella är nog min nya idol. Hon argumenterar ju tillochmed sämre än vad jag gör, vilket är helt fantastiskt dåligt. Kan.. inte.. sluta.. läsa! Jodå.

Jag gick inte iväg och tränade idag då jag inte alls hade någon lust. Fast jag har ju tränat tre gånger denna veckan, vilket inte är helt dåligt det heller. Kanske kan övertala chai att följa med på ett förbränningspass imorgon. Ja, med andra ord har jag inget givande att göra idag. Så jag önskar bara att lördagen ska dö, då den just nu är lika menlös som en söndag.
Nu börjar jag helt ärligt få komplex för att mina muskler växer för fort, så där så att jag bara blir fyrkantig. Jag provade ett par jeans häromdagen som satt skitslappt över låren tidigare och nu sitter alldeles för bra. Jag vill ju inte se ut som en finsk kulstöterska för fan! Fast hellre det än fett I guess. Jag har i alla fall aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv.

I torsdags var vi på emergenza-tjofärset för att se Mental massage då min lillebror tobias är sångare i bandet. Chai och jag hade mest roligt åt att skratta åt andra människor. Skadeglädjen - den enda sanna glädjen. Vi lyxade till tillvaron och köpte varsin dyr läsk på plats. Vi har levt på min sodastream sen julafton, så riktig läsk är lyx.
Tobias band vann, sen om det leder vidare till ytterligare en tävling har jag ingen aning om, då jag är helt efterbliven och oinsatt i tävlingen.

Jag ska nog lägga mig och sova nu tills chai kommer hem.

En riktig söndag

Jag tror mig förtjäna en redig bakfylla idag, men vaknade strax innan elva och mår finfint. Chai, jag, anka och hennes mycket godkända karl Andreas började kvällen på biskoppen på folkungagatan. Med chais och min ekonomi blev det dock bara några öl var innan vi fick dra vidare. Efter vidare diskussioner blev det Södermalm där bögen spelar musik, vilket sällan slår fel. Härligt nog stod en kändis bakom baren och vi blev bjudna på gratisdrinkar nästan hela kvällen. TACK!
Det var en trevlig kväll, men nu vågar jag inte spana in mitt konto.

En söndag börjar i vanlig ordning med att jag vaknar 20 timmar före chai. Vädret tillåter inte heller någon riktig mysig promenad för att få tiden att gå. gaaah!

Förbränning

Jag skulle kunna döda för en spexig latte, men jag känner inte för att gå ut just nu. Och andra sidan så har jag ingen större lust att trycka i mig en kaffe när jag faktiskt har varit nyttig. Men och andra sidan säger jag ju emot mig själv då jag vill gå ut och dricka öl ikväll. Jag var iväg till gymmet på förmiddagen och tog mig igenom en timmes förbränningspass, vilket var sjukligt skönt. Tänkte ge mig fan på att kämpa till mig en kropp jag kan känna mig nöjd över.
Det är okej att gnälla och vara bitter ibland, så länge man gör något åt saken. Vilket jag gör.

Jag har faktiskt ingen aning om vad kvällen väntar, men jag hörde rykten om att Anka saknar mig (tönt-hjärta till dig <3) och vill att vi (vi = jag och chai) går ut och dricker öl med henne och hennes "nya" hingst.
Så nu står jag här som ett fån och försöker få till mina ögonbryn som växer varsina helt olika liv. Det är nog årets dagens i-lands-problem.

Nä, nu tänkte jag försöka göra mig klar här.

bitterness

Jag skyndade mig hem efter jobbet för att komma igång med städning samt göra mig lite halvfin en fredagskväll då vi ska på dubbeldejt. (nej verkligen inte) Men kände direkt när jag klev innanför dörren - till vilken nytta? Det är aldrig någon som ser när jag anstränger mig lite extra.
Dubbeldejt? Timmy och Cillan kommer upp till stockholm från otrohetens stad Uppsala (mer om det en annan gång) för att umgås. Vi ska äta middag här hemma hos oss och sedan åka till en biograf sitta i loveseats och se Kevins Smiths nya film. Jag tror att meningen med dessa romantiska loveseats kommer att tappa sin rätta mening till denna film. Jag har förövrigt aldrig i hela mitt liv suttit tillsammans med någon annan i dessa dubbelhäftande säten. 

På tal om ingenting var det världens finaste väder idag, trots all snöslask. Det var som vår i luften, vilket gav mig lite liv tillbaka.
Jag känner för det mesta att supa mig skitfull för pengar jag inte har och resa härifrån. Men har inget sällskap på vägen dit. Jag känner mig så sjukligt jävla ensam och har liksom kört fast och kommer ingen vart.

Jag har kapat av alla "kamrater" som så uppenbart bara varit ute efter schyssta kompispriser på dreads, gratis inflätningar osv och som nu istället gett sig på Chai. Det är ju så jävla ballt att känna en piercare och så kanske man får lite kompispriser där också. Ge er för fan, ni är patetiska.

Jag har snart inget över för människor längre.
Hur i helvete början man om igen?

Bryt

Jag vill spela in film eller reklam. Det vill jag, trots att jag är fantastiskt usel. Sen är det givetvis snabba pengar och det behövs mer än någonsin. Vi har typ 250 kr kvar att leva på månaden ut. Tack och lov har jag en inflätning nu om en halvtimme, så vi drar in lite extra välbehövda stålar. Jag är dock sjukligt trött efter stängning idag och ska öppna på förskolan imorgon, så jag är inte det minsta pepp på att fortsätta jobba ikväll.
Menvaskamangöra?

FÖRÄNDRING. NU TACK.

ÅH, överraska mig, gör något som bryter vardagen: skicka mig ett brev, köp mig en blomma, baka mig en kaka, säg att du tycker om mig, ge mig en kram, SLÅ. IHJÄL.
Här sitter jag med klump i magen och önskar att jag var någon annanstans, men bara en stund per dag. Mer orkar ju inte ens den mest självkritiska. Fan ta dig.

Eller helt enkelt bara ge mig en anledning igen.

Uppdatering om ledigheten

Det första som dyker upp i mitt huvud (dvs om inte annan känsla efter trevlig eller obehaglig sömn har slagit vid) är snus. Snus, snus, snus. Jag slog till med ett töntigt nyårslöfte, vilket blev att lägga av med onico som har varit min räddare i nöden under hårda tider. Så nu har jag inte haft någonting under läppen under snart en vecka. Som "belöning" lät jag mig själv piercas, så nu är jag besmyckad med snakebites.

På tal om nyårslöften. Nyår firades med bror Jonatan, hans fru, chai och det femte hjulet - Danne. ;) En förbannad kock i köket (chai) tillagade en vegansk lasagne då fru Natalie och Jonatan är veganer. What to do? Dagen efter hystade vi i oss oxfilé, hasselbackspotatis och svampsås, så vi fick slutligen släcka törsten efter kött.

Man ska ju alltid slänga upp en obligatorisk bild på nyårsblåsan!
Så här såg vi ut:
Ska även tilläggas att våra namn besmyckar skärpen vi bär, då förväxling lätt kan ske mellan en halvthai och en halvfinne.Edet-reklamen går nu för full rulle på tv. Och här har vi mina ben. Det ska tilläggas att det var Sjukt lågt i tak. Sittandes var det normalhöjd, men så fort man skulle ställa sig upp och låtsas dra på brallor eller gå därifrån så fick man böja sig i 90 graders vinkel.
Jag har även en riktig hor-outfit på mig i en annan sekvens. Den skulle jag bära jämt om jag fick bestämma.
Mja, det var väl allt som är värt att uppdateras.
Har hängt mycket hos chai i studion och fixat och donat. Städat och gjort det finare i montrarna.
http://www.calmbodymod.com

Idag ska jag in till stan en sväng och möta upp nattis och pierre för att ta emot en tröja som jag köpte för ett tag sedan. Hoppas den är lika snygg på mig.
Resten av dagen ska ägnas på gymmet och i tvättstugan. Igår började vi jobba vidare med mer fria vikter. Fan, jag kommer ju snart ha en kropp som en man så kantig och formlös som jag är.

Det var allt för mig idag.