Fredag

Jag blir lika förvånad varje gång jag sätter mig i soffan och kommer på att: just jävlar! Jag har ju blivit med dator! Nu har jag en riktig arbetsplats för första gången sen jag bodde hemma, 19 år gammal. Jag måste bara få igång photoshop och andra livsnödvändiga program, sen kan jag börja fota och redigera ordentligt igen. Det kommer ju i alla fall bli bra mycket smidigare nu när jag inte behöver packa upp kamera, bärbar dator, ritbord och annan utrustning vid varje tillfälle jag ska fota eller skriva ett inlägg här. Jag är emot det där med att mobilblogga, så därför har det varit ett projekt varje gång jag har skrivit! Nä nu ska jag och stora hunden ut och springa. Jag provade by the way tre kilometer med lillgrisen för någon vecka sen, men nä. Han säger nej. Prinsessan.  
 
 
Webcambild. Inte så pjåkig kamera i datorn faktiskt.

Haha

Chai skrev på sin Facebook att han ville ha bilder på läkta mods gjorda av honom samt en bild på en själv om man vill ha det intill. Så här var mitt bidrag och folk trodde att det var på riktigt. Jag trodde att det var sjukt uppenbart att jag har använt mig av en app där jag speglade bilden. Min enda framtand tyckte jag var rätt avslöjande, men kan cruise´an ha en centrerad framtand så kan väl jag också. Haha!  Så nej, det har inte hänt och kommer inte att hända. Alltså tungan, det där med en framtand gillar jag däremot.
Min fuskpälspläd ser ut som en arg katt.
 

Plötsligt vänder det

Jag sitter och väntar på att min pre workout ska kicka in innan jag tar med mig stora hunden ut på en löprunda. Vädret är ju fantastiskt! Jag klurar fortfarande över det här med att bege sig ut och springa med lilla hunden. Nu går jag emot mina egna principer (alla hundar är lika mycket hund oavsett storlek!) men hur långt är egentligen okej att springa med Tyson? Jag har än så länge joggat någon kilometer med både honom och Randy och det gillade han inte alls, men det var ju ett tag sen. Tyson springer ju som en jävla idiot så fort han är lös, både ute och inne. Det går så fort att baktassarna ligger före framtassarna, så han borde ju älska att springa med mig. Så tycker jag.
 
 
Nu får jag styra upp mig och komma i form igen så att jag kan äta upp mig igen under semestern. Det är ju så jag jobbar! Om allt går enligt planerna så kommer det här bli den bästa sommaren i mitt liv, men nu jinxar jag väl det här. Vi får prata mer om det en annan dag. Jag ska börja med att bocka av ett av mina delmål i livet och det är jag oerhört lycklig över! Det tar vi en annan dag också för nu sticker det i fingrarna så nu har min pwo kickat in!

10 år!

Igår fyllde vår älskade Randy gubbe! Jag kan inte riktigt förstå att jag träffade honom för första gången för åtta och ett halvt år sedan och att han nu är tio år! När jag först träffade honom så var han oerhört svartsjuk för att jag kom emellan honom och Chai. Så fort jag och Chai satte oss bredvid varandra i soffan hemma hos hans pappa så hoppade Randy upp i knät på Chai och gärna med ryggen mot mig. Jävla svin! Det var först när vi tog över honom som jag blev en helt okej människa i hans liv. Jag vill gärna tro att han gillar mig i alla fall.
 
 
Chévre - tomat, mozzarella, chévre, valnötter, honung och ruccola
 
Vi startade påskledigheten med Sveriges bästa pizza, bakat på durumvete, på bistro och mekoteket Rost. Där är alla välkomna (inklusive hundar så klart!) Missa inte denna fantastiska krog om ni har vägarna förbi södermalm. Hundarna blir fantastiskt bemötta och får dessutom salami av personalen.

Army Fitness

 
Jag har i veckan påbörjat en sex veckor lång bootcamp hos Army Fitness. Dealen hittade jag genom groupon för 795 spänn. Jag bestämde mig faktiskt i början av året att jag skulle hoppa på någon sån här träningsform i april/maj, så när jag fick nys om det här erbjudandet så tvekade jag inte en sekund. En miss var ju att jag försökte få med mig min lillasyster Matilda som träningssällskap, men tack och lov så bestämde hon sig för att inte haka på. Det står klart och tydligt i beskrivningen att "du behöver inte vara vältränad för att vara med", vilket är det största jävla bullshit jag har hört. Särskilt med tanke på första passet i måndags som var det värsta jag någonsin har utsatt min kropp för när det gäller träning. Vi startade det 75 minuter långa passet utan vila med en bestraffning på 10 burpees för att två personer kom försent! Dessutom regnade det genom i princip hela passet och jag var lerig och blöt ända in till underkläderna om någon undrar. Jag tror inte att jag ljuger när jag säger att vi gjorde totalt 400 armhävningar. När tränaren sa att vi skulle göra armhävning med klapp så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Där insåg jag att detta var en nivå långt ifrån vad jag är kapabel till. Något som verkligen imponerade mig var att alla i min grupp var/är så sjukt starka och uthålliga! Vissa är ju riktiga supermorsor och jag kände mig på riktigt svagast i hela gruppen!
 
Jag skulle egentligen inte ha kunnat närvara under andra passet, men det löste sig tack och lov! Andra passet var så sjukt mycket lugnare och jag insåg att alla andra hade precis lika ont i kroppen och precis lika mycket blåmärken över knäna som jag! Denna gång hade vi en annan tränare som gick igenom hela träningsformen samt allt praktiskt runtomkring, vilket de inte gjorde första gången. Vilken tur att jag inte skrev ett inlägg direkt efter första passet där jag hade tänkt avråda alla från Army Fitness haha! Usch vad jag kände mig liten och nästan tillbaka i gymnastiksalen.
 
Lånat från armyfitness.se
 
Jag gillar inte kontaktsporter - jag började träna roller derby.
Jag gillar inte att folk skriker åt mig - jag började på army fitness.
Idiot.