Bilder

Jag är så förbannat arg mest hela tiden. Ingenting känns rättvist och jag är om möjligt ännu mer besviken på mig själv än någonsin. Det finns inte en chans att jag kan ta igen det jag har förstört!
 
Något som faktiskt gör mig lite lugn i själen är att ägna många minuter åt att bläddra igenom Instagrams bilder av new york och framför allt east village. Dels för att vi bodde där förra året, men även för att jag vet att vi ska dit i år igen om bara en vecka.
En del människor väljer att lyssna på musik eller träna yoga, jag själv bläddrar igenom fotografier som för med sig fina minnen. Jag kan lätt tappa bort en hel kväll eller en natt. Nu ska jag bita ihop i en vecka till, sen blir allt bra igen.
 
 

Midsommar

Vi åkte till Åland i fredags för att fira midsommarhelgen. Tanken var att Randy skulle tillbringa natten inomhus medan jag och Chai sov i ett tält på tomten, något som Randy inte alls gick med på. Det slutade med att han somnade gott mellan oss två i tältet. Han är inte alls typen som gärna myser ner sig i sängen och jag har aldrig sett honom sova så fridfullt.
 
Jag behöver nog inte säga så mycket mer om helgtrippen till Åland än med dessa bilder från morgonen efter.
 
Bilderna är tagna med Iphone4.

Dreads

SÅLDA

Här kommer ett gäng begagnade dreads!

 

300 kr

 

De ser ut som välvårdade dreadlocks och har alltså inte den där kompata syntetdreads-looken som jag själv alltid har i håret. Fördelen med begagnade dreads är att de är mycket mjukare och kommer inte klia och irritera skalpen lika mycket när de är inflätade (vilket nygjorda dreads gör.)

 

Dessa är handgjorda av mig i syntethår.

Givetvis tvättade!

Går att använda många gånger till!

 

Frågor kring hur de sätts fast i håret? Hör av dig! :)

Nya pluggar på väg

Nu är mina custompluggar färdiga, postade och på väg till Sverige. Den här gången valde jag träslaget bloodwood med stora fossiler. Resterande utfyllning fick han välja själv, med krav att det skulle gå ihop med mitt hår. Höhö.

Jag postade nyss på instagram att de är 56 mm, men jag blev rättad av Chai som talade om att de är närmre 57 mm. Är det något jag verkligen inte klarar av att komma ihåg så är det storleken på mina örsnibbar.

 

Undrar hur de ser ut i dagsljus. :)


Regnet tog mina lördagsplaner

Idag hade jag ett modelljobb inbokat, men det rök ju pga regnet. Jag tror inte på att det är juni så som vädret beter sig hela tideni! Vi ska i alla fall försöka med en ny tid efter midsommar. Det är på tiden.

Så idag har jag suttit med datorn i knät och redigerat bilder, något som idag går sjukt trögt! Ögonen kan inte riktigt fokusera på skärmen. Jag tänkte ta en paus nu och gå ut på en timmes powerwalk med Randy. Tänkte att det här skulle vara min vilodag, men hunden måste ju likt förbannat ut och kissa så då kan jag lika gärna göra honom glad och ta en långpromenad. Alla andra södermalmsbor med hundar håller sig hemma när det är dåligt väder, vilket gör att jag kan ha honom lös. Regn är bra!

Idag har jag äntligen fått på tåskyddet framtill. Snyggt blev det!


Treasure hunt

Jag vet att jag har en del piercingintresserade läsare här. Tänkte kolla så att ni inte har missat att CALM har en pågående skattjakt just nu.


Tryck på piraterna för att komma till tävlingen!

 

Vill du leka Indiana Jones i Stockholms stadsdjungel eller bara skaffa lite gratisglitter så tycker jag helt klart att du ska ta dig tid och följa tävlingen! Varför låta någon annan vinna?

Börjar ana rutor

Det känns rätt overkligt att jag någonsin skulle lyckas få till något som ser ut som magrutor. Skulle någon ha sagt till mig när jag gick i högstadiet att jag skulle träna så många gånger i veckan som jag gör nu så hade jag asgarvat. Jag hatade att träna, var vig som ett kylskåp och idrott i skolan var värre än stanken av kobajs.

Nu har jag exakt tre veckor på mig att tappa litervis med vätska som jag har dragit på mig sen jag bytte kost. Sen blir jag sur på mig själv om jag inte blir av med lite döfett i alla fall. För den som har missat så ska jag bo i New York och äta fet mat i en månad, så därför ligger jag i med hårdträning. Kan inte fatta att det bara är tre veckor kvar!

Önska mig lycka till!


Instagram

För den som har väntat så kan jag ju tala om att jag har en plåtning inbokad nästa lördag. Med mig framför kameran. ;) Det var inte igår!

Vill ni se livstecken från mig lite oftare nu i juni när jag har ett fullbokat chema så kan jag tipsa om att ni följer mig på Instagram. (jp_37)


Rosa och orange

Jag kände att det var dags för en hårförändring. Två burkar hårtoningar och en massa dreads senare så blev resultatet så här. Jag är faktiskt riktigt nöjd! Rosa är något jag aldrig ens har kunnat drömma om att ha i håret! Men att kombinera rosa med mitt redan orangea hår blev ju en riktig hit.

 

Dreadsen har jag gjort själv.
Hårtoningarna är av märket Directions.

 


Bröllop

Idag vankas det bröllopsfotografering, med mig bakom kameran. Väderstatus - regn.
Jag är inte så där överdrivet nöjd med vädret, men vi har tydligen fått tillgång till lite inomhusmiljö. Så nu blir det till att leka Mc Gyver och göra det bästa av situationen. Jag lovade mig själv (precis som sist) att det här blir sista bröllopsfotograferingen jag gör. Men vips så verkade min nagelfixarträff hos Annie resultera i att jag bokade upp mig på två jobb till i höst. Jag har ju insett att jag måste skapa förändring i tillvaron på egen hand eftersom bra förändringar sällan kommer av sig själv.

Regnet

Regnet förstörde helt och hållet min morgonrutin. Klockan ringde tidigt, och då menar jag 04.45-tidigt. Jag laddade, satte mig upp och gick mot fönstret för att sära lite på persiennerna och avgöra om knästrumporna skulle på eller ej. Regn. Inte ens mesregn, vi snackar syndafloden. Med risk för att drunkna i regnet, eller bli blöt om fötterna och bli sjuk igen, så kröp jag ner under täcket igen. Irriterad. Jag som skulle testköra en ny app idag under min löprunda. Det får bli gymmet ikväll istället.

Regnet verkar ha kommit för att stanna i alla fall.