Shorts

Alla kanske inte är sugna på att bli en derbybrud men kanske vill se ut som en sådan. Här kommer då ett litet tips till dig som vill flanera runt i sånna här shorts nu i sommar och se allmänt frän ut.

De går förstås att få tag på genom American apparel som finns att hitta i diverse storstäder.
Men mitt tips till er är Vintageretroshorts på Ebay.

Shortsen ser precis ut som American apparels shorts och sitter likadant. Så beställ den storlek som du har i American apparels. Dessutom så är det supersnabb leverans och dimper rakt ner i brevlådan. Hur bra som helst! De säljer även tillhörande strumpor, men dessa kan jag inte uttala mig om då jag själv inte har köpt några från vintageretroshorts.Träningsvärk of doom

I måndags kom jag fram till att jag tränar som en mes. Jag kör ju inte slut på mig själv på gymmet längre! Nu får det vara slut på mjäkpass och in med mer crossfit och ut och springa med border collien. Sagt och gjort. Nu sitter jag som förlamad med träningsvärken från helvetet och kan knappt sätta mig ner på egen hand. Blev töntigt nog tvungen att hoppa roller derbyn ikväll. Synd, eftersom jag verkligen var sugen på att provrulla på golvet som vi även ska ha match den 19 maj. Men kan jag inte ens sätta mig ner så kan jag knappast åka i derby stance (tänk sittande stolen) Jag har dock inte legat på latsidan för det. I eftermiddags satt jag nämligen i möte med tryckeriet och diskuterade priser för eventuellt fortsatt sammarbete av tröjtryckning. Jag är så pepp på lagtröjorna nu!

Jag igår.


Derbycard

Ishockeybilder kanske inte är sådär jättepopulärt numera, men vad sägs om roller derbykort?!

Mitt derbynamn och spelarnummer: JP #37Glastunnlar

 

Jag verkar vara allergisk mot precis allt som kommer i kontakt med huden, eller åtminstone öronen. Förr eller senare får jag alltid en allergisk reaktion när jag sätter i pluggar av något träslag. Trots att det är trä som faktiskt ska vara rätt schysst mot kroppen så står jag där i slutänden och kliar sönder örsnibbar och hals. Det är heller inte fullt så enkelt att hitta smycken i stora storlekar. Klart att det går att få tag på, men det är ju inte lika lätt som det var upp till 30 mm. Nu har jag hur som helst fått tag på ett par perfekta tunnlar för vardagen. De sitter tillochmed kvar när jag slåss med tjejerna på derbyplanen och springer på löpbandet. Det gillar vi!