Biskoppen

Ja, så kan det gå...

Vi var uppe i tidigt på morgonen igår söndag för att bli upplockade av Jeff och Bettina. Uppdrag lägga golv hos Chais far. Jag och Bettina var inte välkomna i köket så vi sov oss igenom värmen och tog en promenad med hunden Randy.
Stekande sol, men jag tänker Inte klaga över att det är för varmt! Aldrig!
När karlarna var färdiga med golvet blev det grillat och hemmagjord potatissallad. Det är så det ska vara.

Hem en sväng, ta en dusch, tjaffsa lite och sedan möta upp fredrik för att sedan gå upp till mariaberget.

BISHOPS ARMS...



    

  

  

En snortrevlig kväll med mycket öl i sällskap av personalen från både mariaberget och folkkungagatans bishops arms.
Jag som hade tagit ut en semesterdag dagen efter hade ju inga bekymmer vad det gällde konsumeringen av ölen. Eller ens några bekymmer över att "nu måste jag röra mig hem". Stackars Chai fick inte gå hem förrän vid femsnåret eller nåt. Jag minns inte riktigt, men sist kvar var vi och Fredrik gick och la sig för att sova i studion. ;)

Jag blev påprackad ett mystiskt pulver, som skulle vara lösningen på baksmälla. Det smakade salt och citron och innehöll väl förmodligen en drös med bra vitaminer. En dos direkt när man vakna skulle man ta också. Och ser man på. Jag har mått oförskämt bra idag! Har faktiskt kunna avnjuta min lediga dag till fullo med musik på en filt ute i solen.
Jag börjar allt bli brun som bajs på kroppen.

Nu tänkte jag ta en timmes promenad när jag ändå är i farten.

Hejdå!

Jag hoppas att ni såg att jag uppdaterade gårdagens inlägg med ytterligare en bild. :D

Hannah var förbi här idag, så vi passade på att avnjuta solen på ett bra vis. Dvs med iskall god öl, sockerkaka och nötter. Det här måste vara dagens mähä! "Kan innehålla spår av jordnötter och andra nötter" ... och nötter. Ja, men det är väl självklart att det innehåller nötter! Sen är vi även väl medvetna om att dessa har gått ut i datum, men det gick bra ändå. :) Jag försöker jobba bort min halvrädsla för utgångna varor. ;)



Jag har även hunnit med att fläta in hår på Fanny idag. Eldhåret på plats igen och lite välbehövd klirr i kassan för mig igen.

Jo jag tänkte även på det här med (jag antar att ingen har missat... i sådana fall, sätt dig ner nu.) Michael Jacksons död. (!) Varför jag ens blev chockad, chockade mig nog ännu mer. Han var ju som levande död och nästan begraven i mina ögon. Fast inte riktigt nu när hans stora comeback och hej då och tack för fisken-turné var inbokad. Det var som om han ville ligga på topp en sista gång, vara i rampljuset för en bra sak och inte för grova anklagelser. Allt serverat och klart och visst är det väl en schysst död ändå för en så pass älskad och hatad artist? Skulle jag ta till min egen död, så skulle jag göra det när jag var på topp. Är jag inte det så ser jag till att skapa min topp igen.

Hej då Michael Jackson! Don't blame it on Sonchai!


Ny bild



Ja, som någon sa "bra att du håller dig fast i staketet". Skorna var ju livsfarliga! Var hemma hos nattis igår och flätade fast dreads på henne och fick se alla foton. Så här får ni se en till. :)




Jag måste ju visa mitt kap till skor! Köpte dem av nattis.
Det spelar ingen roll vad ni säger, jag älskar dem!



Foto

Jag orkar inte med tvn just nu, så det får bli ett inlägg till när jag ändå är i farten.

Nattis och jag var ju iväg förra veckan och plåtade. Jag sägert! Här har ni en bild på mig, men tyvärr så är min svullna mage allt för uppenbar på övriga bilder. :( Så jag väljer att bara lägga upp den här på bloggen.




Midsommar

Jag är så jävla less på att internet bråkar hela jävla tiden. Det är på tiden att vi får kompensation nu. Jag har inte kunnat logga in här sen sist jag skrev ett inlägg, vilket var över en vecka sen. BAJS.

Förra veckan unnade jag mig en kompaktkamera helt i guld. Måste säga att den är väldigt smidig och framförallt snygg för oss som gillar guld. ;)



Midsommar firades med Chai, Fredrik och Sara på Åland. Vädret var riktigt uselt, men det är väl så midsommar ska vara?
Åksjuketabletter i diverse former har blivit min nya bästa vän under långa bil och båtresor, då jag tenderar att bli väldigt illamående. Bieffekterna brukar vara att man slocknar, vilket jag gjorde. Jag sov ungefär hela resan till Åland! Hur skönt som helst. Jag är inte mycket för sightseeing i dåligt väder så en god sömn är att föredra.

Well...



Sara och Carro gjorde helt klart Ålandsresan värd. (som ni ser i bild där ovan) Och bandet Made in thailand såklart! Stenhårda! haha. 

 

Jag själv - lite småtrasig i alkoholsjälen på bilden. Men va ska man göra? Om Kristofer (frisören) någonsin skulle komma över min blogg så skulle han förmodligen få ont i frisörhjärtat om han såg min lugg. Men den funkar för tillfället, trots att det är jag själv som klippt den!

Givetvis - jag säger Givetvis, så var jag tvungen att springa hem från Dinos den där natten. Jag belastade foten onödigt mycket, samt föll i ett dike, trampade fel med foten och bröt en nagel. Vilken quinna som helst hade förstått min misär! Det gör ju ont!

Så nu sitter jag här en onsdagskväll och ojar mig med min trasiga fot, brist på träning, för tillfället feta mage och brödsmuligt "databord".
Jag har fått ner vinterjackor och skor till källaren ikväll i alla fall. Och börjat strukturera upp det riktigt snyggt. Jag gillar ordning och reda! Plus att dt blir mer plats för nya kläder här uppe i lägenheten. :D

Jag träffade Hannah igår och åkte till förmodligen världens bästa second hand-butik. Allt jag såg och tog på ville jag göra till mitt! Det fanns så sjukt mycket fina kläder och till priser som second hand ska ha. Vi provade kläder för full rulle och i lugn och ro fram tills en hysterisk tant skulle ha våra provrum. "SKYNDA NU TJEJER! JAG MÅSTE PROVA!" Hon var så pass otrevlig och hetsig att jag inte kunde låta bli att ta det extra lugnt - så där tio minuter innan stängning.
Jag ville inte därifrån, men tvingades pga av stängningstiden. Vilket kanske var bra, för då kunde jag sålla ut mina plagg till enbart två. En Adidasjacka, samt en tennisjacka som liknar en highschooljacka. Svart med vit-svarta ränder på kragen och muddarna. Båda för 300 kr totalt. Och det var värt så mycket mer! Hade en 2-hand-butik på söder sålt dem så hade det varit för 700 spänn styck.

Jag lägger upp bilder på dem när internet tillåter igen.

Idioti!

Igår var vi iväg på släktmiddag och det var minsann tio-dubbla den mängd som jag förväntat mig skulle komma. Kunde nog inte känna mig annat än som ett ufo. Marie hade bakat den numera självklara, sjukt kladdiga kladdkakan och Ritva stod för de stört goda jordgubbarna i basilikasockerlag. Jag har längtat efter dem i ett helt år nu. Plus att det hade bakats bullar! Med andra ord så fick jag mig en tre-rätters efterrätt! Precis som jag vill ha det :)

Jag tog mig in till city en sväng efter jobbet för att förmodligen för första gången i mitt liv kliva in i en Cubus-butik. Hade kanske lite väl höga förväntningar. Fanns en del jag ville prova i alla fall. Men...
Fy fan vad förbannad jag är - vet inte om det är på mig själv eller mitt tillstånd, som kanske inte är mitt fel. Jag kämpar numera till förbannelse med att klara av provhytter och även andra platser som jag inte tänker gå in djupare på.
Det här tär på hela min vardag.
Och här tog det slut.
Well... jag kom därifrån med två koftor. En mossgrön som jag blev helt kär i, och en svart. En sån där svart som ska finnas  garderoben, men som jag aldrig har ägt.

Jag vill så gärna berätta om min stora skräck, som jag tog död på under så grymt många år. Det existerade inte alls under dessa år. Vad har då gort att jag är tillbaka på noll? Vad har triggat  min hjärna att få panik? Varför ska det hindra mig från att inte kunna göra normala saker utan att behöva tänka till en extra gång? Vad är det värsta som kan hända? - Att få en panikångestattack. Många använder ordet lite väl kraftigt så här under 2000-talet då det är inne att knapra piller och må dåligt. Men ni som verkligen har upplevt det på riktigt förstår. Förstår att man gör allt i sin makt för att undvika att någonsin vara med om det igen. Det är helt fruktansvärt. Och något som skrämmer mig ytterligare är att jag är rädd att det ska leda till att jag svimmar och slår i huvudet i exempelvis ett handfat och ligga där inlåst på en jävla toalett. 

Gaah! Jag blir så frustrerad.

två år

Idag är det exakt två år sedan som jag fick en ring på mitt finger.
Det firar jag med en stor kopp soppa som ser ut ungefär som kräks, samt en skiva grovt bröd. Grattis till mig!
:(

Valet och annat bra

Nu har jag jobbat alldeles för länge och för mycket. Helgen gick ju åt till valet som var. (jag hoppas att alla åtminstone känner till valet!) Lördagen blev till att gå upp tidigt och agera bär- och karthjälp åt en chaffis och åka ut med material till olika valdistrikt i huddinge. Vilken jävla fitta jag fick till chaufför! Tur att jag ägde på att hitta alla platser, samt att jag var så pass organiserad att jag fick hjälpa alla tanter och gubbar som vi mötte. Ingen förstod hur man kom in i lokalerna osv. Men jag kirra biffen vettu. På morgonen när alla arbetare var på plats fick jag även höra en hel drös med sexistiska skämt och prat Om mig när jag stod Bredvid . Jag avskyr budkillar. En riktig jävla skitdag!

Nationaldagen fortsatte som så att jag och chai åkte till slottet för att se högvakten. Förmodligen bland det tråkigaste som finns, men jag är ju en så bra flickvän att jag följer med som sällskap ändå.
Sen åt vi lunch på Medusa av alla platser i gamla stan. Men det var helt okej med käk. Dock ingen brottarlunch, så jag kom hem halvhungrig och åt snacks tills jag mådde illa.

Söndagen tillbringades i sjödalsgymnasiets vallokal. Arbetspass på över 14 timmar.
Tack och lov så hade jag bästa teamet! Sjukt trevliga människor. Som en kompensation för dagen innan kanske?... man kan ju inte straffas jämt.
Jag arbetade som röstmottagare och tog mitt jobb ytterst seriös och var så äckligt snortrevlig att jag har förbrukat hela mitt årsförråd. Detta är mitt andra val som jag arbetar, så jag har ännu inte fått rösta på själva dagen, utan har bara fått uppleva förtidsröstning. Varför är inte valdagen någonting fint i sverige? Någonting att klä upp sig för och faktiskt ta sig dit! Alla stackars gamlingar mellan 80 och döden kom dit och var uppklädda dessutom och var stolta över sin rätt att rösta. Vad gör yngre människor? Skiter i att rösa och fortsätter att gnälla. Jag blev uppriktigt sagt förbannad över att inte ens hälften kom och röstade hos oss. Nej, jag är inte en människa som är politiskt engagerad och slåss för min åsikt. Men jag uppskattar min rätt att rösta. Annars kan ni ge fan i att gnälla.

Jag råkade även ut för någonting som jag säkert är ensam om i hela världen. haha
När vi satt och tog emot röster så kom en kille på 24 fram till mig och kunde verkligen inte koncentrera sig på det han skulle göra. Vad gör han istället? Jo han lägger in världens jävla stöt på mig. Jag blev så paff över den märkliga situationen vi satt i... mina kollegor också.

Idag träffade jag nattis och snackade bra bajs och promenerade från affär till affär. Jag har hittat hetaste plagget i stan! Men det är ett plagg som jag vet med mig att jag inte kommer att använda tillräckligt. Åååh. Sponsra med 800 riksdaler så ska ni få er en smaskig plåtning. ;)
På tal om det så väntar ju faktiskt en ny plåtning på tisdag nästa vecka med nattis!

Ny design = katastof!

Haha, nej, vad har jag gjort!
Jag fick ett litet ryck och skulle-bara-prova. Jag kan ingenting om html och skit!
Jaja, en gnutta mer personligt, men ack så hemskt de olika nyansern skär sig!

Nu har jag gett mig en spark i röven i alla fall. Om bloggen ska se vettig ut inom snar framtid innebär det att jag måste lära mig koder snarast!