lyssna.. hör.

Jag slår mig själv på kinden och tar tag i mitt liv.. och då menar jag inte skolan. Jag börjar med att träffa Freja. Maaah. Efter att jag träffat Freja så ska jag möta Jaq som ska prova kläder av mig, som hon kanske sedan ska köpa. Det får vi se. När jag väl är i stan måste jag även skaffa poppy red, och sen ska jag hem, blondera utväxten och färga det rött igen. mohah. Jag färgade underhåret svart igår kväll. Jesus vad svart hår jag har!! Känns jättekonstigt.  Mina polisonger är värsta darknääsZ! Fnitter!

Jag är ett litet svart regnmoln.
Btw, jag drömde världens tuffaste dröm, skulle lätt blivit världens bästa film.. om jag bara minns handlingen.

42 missade samtal i natt. Jag blir så arg över min telefon som bråkar och inte ger ifrån sig ett ljud, så hade jag kunnat vakna och svara. >.< Varför, varför?

Jag vill säga så mycket..

-----
15:40

Fick inte träffa Freja idag, det gjorde ont. Jaq köpte den vita klänningen och verkade nöjd. :) Bra att det kommer till nytta. Själv har jag fett ont i magen.
Jag blir verkligen besviken över att få höra att jag är den som inte skulle bry mig?! Fattar inte hur du kan ha mage att säga så. Förstår verkligen inte. För jag vet verkligen inte hur jag ska kunna hjälpa dig, när det är jag som är problemet. Men jag bryr mig.

Livet suger
och nu ska jag blondera håret på egen hand. tack och hej.
-----
20:35

Denna kväll blev/är fruktansvärd. enbart tårar.

bröllop

Jag fattar inte hur jag lyckades med att försova mig i morse. Min telefon börjar bli helt värdelös nu alltså. Trots att jag gick upp två timmar senare än planerat så kom jag bara 45 minuter försent. Skämdes i alla fall som en häst. Vi skulle fota bröllopspar i forokursen idag.. och det var bara sara och jag där. :D Äh, vi ville så klart göra nåt modeinriktad med fotografierna istället. ;)
Men så händer det som inte får hända! Rolf hämtar en stjärtgosse i tvåan och tycker att han kan agera brudgum. Sara höll just då på att fota mig.. alltså skulle han agera min man på fotot. Jag började tro att Gud hatade mig idag, men Sara räddade mig ur det hela genom att börja med "stå inte så nära varandra"
haha. Yeah. Fy stjärt. Sen lyckades vi lite fint säga att vi klarade oss själva. JISSES.
Var en riktigt rolig lektion ändå.. analogt också. : ) Mamiya RZ67

Sen var jag egentligen trött för dagen efter lunchen, men jag stannade ändå kvar och ryckte tag i Jääni in till studion där vi fotade kläder som jag ska sälja. Haha, hon äger ju på att modella med kläder som ska säljas. ^^
Och på tal om det så har jag tagit tag i sånt som ska säljas nu, och det är riktigt jävla roligt. xD Fixa snygga bilder, maila, hålla kontakt med folk och stuff. ^^ Har redan hittat någon som är intresserad av jeansen för 400 spänn. Jag behöver pengarna så hårt.
Leken fortsätter imorgon.

Jag kollade lite på tv idag ”det är skönt att vara 40.. "
"ja det är skönt att vara 40, särskilt när man ser ut som 30”
Sagt på tvreklam som sagt. Ja och hur uppmuntrande låter det? Då är man ju fan inte nöjd över att vara 40 :P

Imorgon ska jag träffa Jaq som ska prova lite av kläderna.. och även Freja. Gaaaaah vad längsen det var sist! Vill inte glida ifrån henne. Hon är för bra.
Sen tillbringa kvällen med min vicky. ^^ <3

Dagens citat (Matilda under middagen): ”en gång drömde jag att Ljung försökte tända eld på trädgården”

Proverna

Jag pratade länge med Hannah i telefon idag, och det behövdes. Hon är lätt mannen i mitt liv, eller ah.. kvinnan kanske man ska säga? Fast vi kvinnor ska ju sträva efter att bli mer manliga sägs det. höh.
Som sagt, det var trevligt. Och på lördag blir det mer av henne. ^^  Äntligen har jag hittat någon som kan hjälpa mig att fläta in dreadsen. Helt u n d e r b a r t!

Igår sov viktor över hos mig, så han följde med mig till skolan idag. Vilket gick ut på att äta lunch med Sara och Jääni. ^^ Ingen god lunch dock. Och så lämnade jag bilderna till tidningen som ska ut i tryck, samt framsidan till skoltidningen som sara fotade och jag redigerade i photoshop.
Därefter drog vi vidare till ungdomsmottagningen. Ganska spännande var det allt när småtjejer kom in, fyra styckna?! Och bara en skulle in och prata med en tant. :P Jisses. Visst man kan ta med sig en vän, men hela kompiskretsen behöver inte följa med. hehe.
Förövrigt är det skönt att man har blivit äldre och kan gå dit utan att smyga med det. Ja, det var nog lite pinsamt när man var yngre. 16 år. Okej, det var nog bara jag. Alla är 16 numera. öh.
Ja, allt gick bra.. förutom en trevlig överaskning, så nu ska proverna skickas vidare. Ja, jag kan säga att det här var inte vad jag tippade på. Men än är inget klart, så vi får strax höra vad proverna visar.
Kanin. xD
"Ja e bimbotjej, säger aldrig neeej"

Gode Gud, gör så att lördag blir lyckad.

Jag orkar inte så mycket idag, känner mig utmattad och uttråkad.
Känner verkligen för en rejäl fylla. Och jag måste nog säga att jag har marcus att tacka för att jag tycker rökning är äckligt. Fy satan vad right smakar piss! Han äger min rumpa så hårt, och det är inte rättvist!

vart är ljuset?

Beseech - sunset 28

Jag har inte sett så mycket ljus någonstans denna dag. Har varit med blandade känslor.. extrema humörsvängningar med gråt. Händer för mycket just nu, och det gör det verkligen inte bättre att p-pillerna bråkar och får mig att må så dåligt.
Jag mår så dåligt över att behöva kämpa för att inte tappa vänner som behövs. Mina äldsta vänner finns alltid kvar, men det betyder inte att jag vill förlora de som kommit på senare år. Hur ska jag säga att jag behöver er, när jag inte kan visa er?
Jag kan inte just nu. 

Har gjort klart mina dreads och påbörjat dreadfalls som jag ska sälja till den som vill ha. Mitt hår kommer bli hett! Skulle verkligen, verkligen behöva hjälp att fläta in det. 

Fått ännu fler fotoerbjudanden. Tackade ja till det senaste. Snubben kan fota, men han fotar mestadels folk i underkläder, vilket jag inte ställer upp på. icke sa nicke.  Jag kan ju även ta lära av hur de handskass med modeller om inte annat. Det ska bli ganska spännande. Nåt lär man sig alltid.

Jag kom nyss hem från ungdomsmottagningen. De stängde 16.00.. och jag kom dit 15:59.. typ. kul? Men lyckades fixa en tid till imorrn klockan ett. Hon lyckades i alla fall lugna ner mig lite.
Och snart  kommer viktor.

Panta mera

Jag har påbörjat mina nya syntetdreads nu. Till en början blev det bara fult, men jag tror att jag tar tillbaka det. Har givetvis lekt och använt lite nya metoder då det är i mitt egna hår som det ska sitta. Bra för affärerna med nya idéer av dreads. sådant säljer. Underbart eldiga färger. Helt galet, men kommer nog bli råfräscht! Min tanke är som vanligt att göra klart det ikväll.

Just nu lider jag otroligt av ekonomisk brist. Inte en jävla kund som vill ha dreads än så länge!! De flesta har bokat tid fram mot slutet av våren. Men jag behöver pengar nu!
Jag tog alla burkar och flaskor (mina sista besparingspengar!) och åkte ner till centrum för att panta. Tänkte att fan, jag måste ju slå till och gissa på en summa. 56 trodde jag.. men ack så fel. 55:50. ;) jag äger! Mina dåliga vanor sen sommaren sitter även kvar. Farligt men lite spännande. Jag får en kick.

Jag kilade vidare in till stan, mötte min kära Viktor. Vi gick runt i affärer, och sedan till Taj mahal. Jag köpte upp hela deras lager av det röda håret som bara jag använder. ;> Dvs, inte det där jätteknallröda. För de ska antagligen aldrig mer köpa in mitt röda hår igen.. så nu sitter jag här med typ 10 paket hår. xD mitt mitt mitt!! Jag lyckades pruta ner priset på håret! Jag äger så hårt! Mina absolut sista pengar gick åt. Köpte även ny hårfärg.. flame.. måste köpa ny poppy red också. suck.

Jag tycker synd om mig själv idag. LIVET SUGER.. men bara just nu. Inga pengar, tandvärk, hormonrubbning och måste till ungdomsmottagningen och är jävligt nervös. (Inklusive illamående och magont. ) Håller på att kräkas ständigt, men jag kan inte kräkas. Jag har verkligen inte tid för sånt tjaffs som ungdomsmottagningen och vad allt detta nu kan komma att leda till.. 
Jag är så fruktansvärt elak.. känner mig deppig, plus att det regnar och är mulet ute. Det typ suger! Efter imorgon kan jag koncentrera mig bättre.

Blogg är fantastiskt skönt att ha ska jag få tillägga. Än så länge är det nog bara Sara som känner till den. Ska nog förbli så ett tag framöver.

Over and out / JPTN 25/3-06

Jaha, det här blir mitt första inlägg. Spännande, eller nåt sådant.

Jag skulle vilja börja berätta om min gårdag. Lördagen vill säga. Både viktor och jag hade en kämpig dag full av stress. Hans dreads skulle tillverkas och flätas in, samt att vi skulle hinna iväg till kista och köpa nya vita skor åt honom. Vi lyckades med dagens uppdrag och hann hem till viktor och började göra oss iordning lite smått. Marcus och två töser kom förbi på förkrök hos viktor. Kvällens tema blev vitt för mig, vik och marcus-parcus. Vi blev onekligen snyggast på TN. Yes.. 
   Marcus och Viktor hade ett härligt ölprov och rangordnande öl. Det kanske ska nämnas att de båda inte alls är särskilt förtjusta i öl. Men mycket öl blev det för deras del. Själv vart jag inte alls så påverkad, trots alla tequila och groggar, och inte hade jag pengar för en dyr kväll på TN inte.. vilket var kvällens mål/lokal.      
   Vi drog in till TN och var där till 23:30 kanske? Lite för sent enligt mig och jag var i princip nykter. En del dans blev det allt, nån öl, massa cigg och mest.. ganska misslyckat, för min del. Grymt deppig och vet inte alls vad som har satt igång det.
   Viktor och jag blev även fotade av kvällens alla fotografer som befann sig på TN. haha. 1337. ;D

Drog hem sent till viktor, sov och vaknade idag. (nähä!)
Så intressant.

Det skall även tilläggas att den 25 mars är officiellt datum för mig och Viktor. Så nu för alla som har gått och väntat; så är vi tillsammans. <3

Gårdagens tabbe: Bläckpenna låg lös i väskan och färgade av sig på min vita lackkorsett och lackkjol.