Proverna

Jag pratade länge med Hannah i telefon idag, och det behövdes. Hon är lätt mannen i mitt liv, eller ah.. kvinnan kanske man ska säga? Fast vi kvinnor ska ju sträva efter att bli mer manliga sägs det. höh.
Som sagt, det var trevligt. Och på lördag blir det mer av henne. ^^  Äntligen har jag hittat någon som kan hjälpa mig att fläta in dreadsen. Helt u n d e r b a r t!

Igår sov viktor över hos mig, så han följde med mig till skolan idag. Vilket gick ut på att äta lunch med Sara och Jääni. ^^ Ingen god lunch dock. Och så lämnade jag bilderna till tidningen som ska ut i tryck, samt framsidan till skoltidningen som sara fotade och jag redigerade i photoshop.
Därefter drog vi vidare till ungdomsmottagningen. Ganska spännande var det allt när småtjejer kom in, fyra styckna?! Och bara en skulle in och prata med en tant. :P Jisses. Visst man kan ta med sig en vän, men hela kompiskretsen behöver inte följa med. hehe.
Förövrigt är det skönt att man har blivit äldre och kan gå dit utan att smyga med det. Ja, det var nog lite pinsamt när man var yngre. 16 år. Okej, det var nog bara jag. Alla är 16 numera. öh.
Ja, allt gick bra.. förutom en trevlig överaskning, så nu ska proverna skickas vidare. Ja, jag kan säga att det här var inte vad jag tippade på. Men än är inget klart, så vi får strax höra vad proverna visar.
Kanin. xD
"Ja e bimbotjej, säger aldrig neeej"

Gode Gud, gör så att lördag blir lyckad.

Jag orkar inte så mycket idag, känner mig utmattad och uttråkad.
Känner verkligen för en rejäl fylla. Och jag måste nog säga att jag har marcus att tacka för att jag tycker rökning är äckligt. Fy satan vad right smakar piss! Han äger min rumpa så hårt, och det är inte rättvist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback