Ohio

I förrgår ville jag strypa allt i min väg. Nä inte riktigt, men näst intill. Vi kom iväg från Chicago 4-5 timmar senare än planerat och när jag trodde att det väntade middag, kanske en öl och någonstans att sova så visade det sig att de andra skulle jobba. Eftersom jag inte fick vara med så tänkte jag gå och ta en öl på närmsta krog eller något att äta på något diner. Men vi var verkligen mitt ute i ingenstans längst en stor väg. Vid ett på natten (elva timmar sen vi senast åt) så körde vi till ett Taco Bell. Sen var det ytterligare ett par timmars bilfärd. Jag tror att vi var framme ungefär 04.30 på morgonen...
jag hade inte ihjäl någon.

Vi bor hos en Kemilärare (tänk Breaking bad) som bor i ett enormt hem där vi alla har fått varsitt rum. Vi har ju helt klart varit bortskämda med boende och fantastiska värdar. 

Vi sov ut, drack en kaffe i solen på baksidan och åkte sedan till ett waffle house.  Sunny side up, hash browns, rostat bröd, bacon och våfflor. Precis som det ska va'!



Därefter åkte vi och bowlade i en timme.


Vi åkte till Jungle Jim, en enorm butik med mat från världens alla hörn. En väldigt rolig matbutik att vandra runt i! Vi köpte med oss massor av mat att grilla.



Jag blev först lite sne över att de hade ställt in två bajamajor i en så stor butik, men det visade sig att det bara var skalet till två enorma rum med massor av toaletter. 


Det här var vårt allra första hemlagade mål mat i USA någonsin. Det var verkligen på tiden med tanke på hur många gånger vi har varit här och att vi har massor av vänner på denna ö.


Vi fick prova s'mores för första gången och det var precis lika gott som jag föreställt mig! Jag har varit superexalterad över att det finns eldflugor här! Jag har alltid velat se dem i verkligheten, så Chase jagade runt efter dem i trädgården för att fånga en och visa på nära håll. 

Vi drog iväg en sväng till den lokala pubben och tog en öl och när de stängde åkte vi hem igen och spelade biljard. Resten tror jag att vi lämnar i bildgalleriet! Haha, vi krälade i säng vid sex på morgonen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback