Getraw snacks

Jag har vunnit mitt första pris någonsin! Det tog bara 26 år, så nu kan vi konstatera att den som väntar på något gott väntar alltid för länge. ;) Jag vann en fototävling på Instagram och priset var en hel låda Getraw! Sjukt goda hörrni! Kika in på getraw.se om ni vill läsa mer om innehållet samt i vilka butiker du kan köpa en egen Getraw.
 
Mitt tävlingsbidrag.

Vill du också tävla om en låda bars från Getraw? Följ @getrawsnacks, fota en bild på din rawsome day och dela på Instagram. Tagga din bild med #getrawandwin och du är med och tävlar!
 

Sommar året om

Så där! Nu har sista gelénageln släppt och mina egna naglar är tillbaka igen. Jag ska erkänna att jag känner mig som ett lågstadiebarn när jag målar mina egna naglar. En annan har ju lyxat till det med gelénaglar de senaste åren. :) Jag måste dock få skryta lite med färgkombon jag fick till när jag målade dem nu! Att jag inte visar alla naglar beror på att de har väldigt olika längd för tillfället, så jag bjuder på en, snål som jag är. Gult och oranget bör bäras i någon form året om.
 
Namnen passar bra in på mig!

Mobilbild

Fotad med Iphone 5 och redigerad i appen Picfx
 
Jag är precis hur nöjd som helst med den här bilden på Randy som jag fotade idag. Det är ju verkligen ett bevis på hur bra mobilkameror och diverse appar med redigeringsprogram faktiskt är idag. Undrar om jag kommer att skratta åt det här inlägget om några år när tekniken blivit ännu bättre.

kettlebell swing

Har jag någonsin lagt upp en film på mig själv, bortsett från när jag försöker mig på dans på rullskridskor? Nä, jag tror inte det. Jag är ju sugen på att skaffa mig en egen youtubekanal eller var jag nu bäst laddar upp mina videos. Kom med tips och råd vettja! För er som inte redan har sett filmklippet på min instagram - enjoy! Kettlebell swing med 20 kg. Chai flåsar som en snuskgubbe som smyger i buskarna. :D
 
En ickeplanerad true match där med tröjorna.

Jag har ett mission...

Skåpet är fullt med fullkomligt vidrigt smaksatta proteinpulver och de måste bort innan vi köper nytt. Hur vore det om företag kunde bjussa på smakprover så att man har någon aning om vad som faller en i smaken. De gånger jag har sett portionspåsar så är det i samband med internettävlingar. Men varför ska jag tävla för att få prova en portionspåse, egentligen? ;)
 
 
Så nu ska jag alltså trolla ihop proteindrinkar av allt pulver som jag har kvar. Här är en proteinbomb bestående av kvarg, vatten, proteinpulver med smak av hallon, samt frysta blåbär. Blev ju riktigt bra! Men och andra sidan så körde jag säkert kort idag och valde det protein som faktiskt smakar helt okej! Fortsättning följer...