Första sittningen

Något som de flesta inte verkar veta är att jag har gått runt utan tatueringar i nästan 25 år. Många tar för givet att jag har hela kroppen gaddad eftersom mitt utseende är så extremt i övrigt. Det står till och med på internet att jag driver en cool tatueringsblogg. Hur många gånger har jag skrivit om mina tatueringar? Aldrig, eller hur? Jag har till och med blivit erbjuden att bli sponsrad, tack vare mina tatueringar.
 
Även om jag väljer ett extremt utseende så betyder det inte att jag är dum i huvudet. Det är inte så att jag hoppar på första bästa tatuerare. Andra hade tackat ja utan att blinka till gratisgaddningar, men jag har tackar nej då de inte har haft den tatueringsstil som jag har varit ute efter. Även om det har varit duktiga tatuerare. Nä, jag har alltid sagt till mig själv att jag ska vänta med att gadda mig då jag inte vill sitta och visa upp alla mina misstag som 17-åring på fyllan. Vilket jag och andra sidan börjar tro är halva grejen för en del människor. Det verkar vara lite häftigt att ha varit ung och dum.
 
Men vet ni vad? Nu har jag väntat i 25 år och hittat rätt tatuerare och åkt så långt bort som till USA för att få den gjord. Här under kommer bilderna från första sittningen på ca 8 timmar.
 


Min arm är svullen som Hulken

Men så klart, det kommer alltid sitta folk och tycka att "du kommer att ångra dig". Eller helt enkelt inte ha samma smak som jag och tycka att det där var väl en töntig idé på motiv. Då kan man istället ta sig en titt på tatuerarens otroliga jobb. Blommorna är så sjukt detaljerade med ådror och allt. 
 
Vi fick ingen bild på all som blev färdigt denna sittning. Blomman uppe på axeln blev nästan klar också, men efter sju timmar hade jag det rätt kämpigt så det fanns inte en tanke på att fota under sista timmen. Så nej, tatueringen är inte färdig än.
 
Artisten heter: Logan J Aguilar

Kommentarer
Postat av: Dina

ÅTTA timmar !? Helt galet! Mina fyra var plågsamma och jag har många gånger fått höra att det är inte många som pallar det, bara. Starkt jobbat!

Och dina "myggbett".. har du kollat upp det? Jag hade skabb för nåt år sen, kliar så man vill riva av sig skinnet.. :S
Jag fick stora, röda prickar, precis som myggbett ! Kan skicka bild om du vill (bilderna jag hittar på Google stämmer inte med hur mitt såg ut :S ).
Hoppas det löser sig - för er båda !

2012-07-17 @ 22:00:34
URL: http://walfridsson.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback