Nya skor

Ikväll ska jag festa loss på tortellini - i vanlig ordning. Helt klart en vinnare! Till efterrätt serveras BJ-glass. Half baked som alla snackar så förjävla om. Jag känner att jag kan behöva lite tröst då jag är på väg att åka på en riktig förkylning. Nu står jag mellan att vakna upp halvdöd imorgon, eller att hålla mig lagom förkyld och fortfarande kunna gå till jobbet. Jag tror att Chai mår ungefär likadant just nu.

Igår kikade jag runt i skoaffärer för att hitta ett par vettiga kvinnoskor att kunna bära när jag vill se antingen anständig eller tjejig ut. Det gick sådär då jag tycker att allt ser ut som bajs på fötterna eller är på tok för höga. Jag tyckte bättre om skorna som fanns förra hösten. :( DAMN! Det finns dock ett par som jag har dreglat efter som finns på din sko i en brun nyans, men de är snarare bara vackra att titta på och ser skitkorkat ut till tighta byxor.
Hur som helst så sket jag i det och hittade istället dessa för nästan inga pengar alls. Men när de kostar "nästan inga pengar alls" så brukar storleken få bli därefter. Dvs för stora. Men de är lika mycket för stora som mina andra vit puma med guld. Jag har ju en så jäkla knepig storlek på fötterna som är svår att få tag på då jag måste ha en halva och inte heltal. Men jag köpte dem ändå!

 

Kan bli ganska festliga ihop med min jacka i svart och rött. Jajemen.


Usch vad jag Otrivs till max. Jag har alltid skrockat och tänkt att jaja, det fixar ju jag på ett kick med lite motion och mindre snacks. Har alltid funkat, men nu står det still sen snart ett år tillbaka. Eller står still?! Det byggs på och blir bara mer och mer. Nä, glassen kan stå där den står i frysen. Det är inte lätt att leva samboliv och behålla kroppen! :)


2008


1-4 oktober är jag ensam hemma. OH JA, ypperligt tillfälle att haffa mig för att umgås. Annars kommer jag att sitta och redigera bröllopsbilder och städa. Vilket iofs ska göras ändå.
Well, bara så att ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback