Överjäst

I helgen fick jag helt enkelt nog! Jag går runt och ser gravid ut med min överjästa mage. Jag skulle nästan behöva ta och lägga upp en bild här i bloggen för att få er läsare att förstå att det inte är en liten putmage. Visserligen tror jag att det snarare rör sig om en kombination med lathet+hetsätning, samt allergi för mat som resulterar att magen liksom blir uppblåst. Jag förstår om min kära karl blir avtänd av att se mig just nu. Jag gillar inte heller vad jag ser, så därför ska jag ta tag i saken. Synd bara att stress och träning är en dålig kombo. Jag har så mycket att göra efter jobbet hela tiden, men nu tänker jag prioritera träning och en liten paus när jag väl är hemma igen om dagarna. Bästa någonsin var allmanackan som jag tryckte upp på kylen igår. Aldrig mer ska jag glömma eller dubbelboka! Nu ska jag ha koll!

Well, jag mår väldigt bra efter ett riktigt monsterförbränningspass. (nytt och långt ord!) Men det räcker inte på långa vägar.

Åh, jag kan inte förklara med ord hur mycket jag är inne i zombievärlden just nu. Jag drömmer om dem och får inte nog av filmerna. Men jag blev nog kär för första gången för tre år sen. aah.. töntvarning, men så lätt värt det!
Ett mål i livet är att medverka i en zombierulle!




Kommentarer
Postat av: Zhidar

Jag vill också vara med i en zombierulle! :( Säg till om du hittar nån som söker folk! ;)

2009-04-15 @ 20:48:33
URL: http://zhidar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback