Julafton

Julafton blev helt okej. Fick väl aldrig riktigt någon julstämning kanske, men sällskapet var bra. Både Jonte och Natalie fick för sig att dyka upp i huddinge. Bästa julbordet någonsin tror jag. Det bestod av ett helt vanligt hederligt julbord av dödade djur, samt lika mycket mat i vegansk form då både J och N är veganer. Oerhört intressant blandning av mat.Det ser helt efterblivet ut med handskarna mitt i smeten! Handskarna som jag förövrigt fick i julklapp av Danne!
Sen fick jag även en Sodastream med diverse olika märkliga smaker av mina föräldrar. Chai gav mig Bamseboxen och varma tofflor. Fett spex med Bamse! Jag har alltid varit galet kär i Bamse.
Nu kan jag inte slita fingrarna från att tillverka märkliga drycker med bubbel i!

Sen var jag nog bäst och snällast vad det gäller julklappar i år. Mamma fick en massa dyra doftljus, pekka en film som straff, tobbis 200 kr i presentkort på systembolaget (han är 19 och ett halvt), elias fick ballaste "gosedjuret" någonsin. En bömb! Bomberman-bomb som ger ifrån sig ett explosionsartat ljud när man kastar den på någon. Matilda strumpbyxor och ett sjukt snyggt armband i leopardmönster. Chai fick ett handgjort presentkort med 3000 riksdaler att fortsätta sitt tatuerande med.
Jag är så snäll :>

Nu har chai vaknat så här vid ett-snåret, så nu är det dags att äta frukost.

Skåne skåne

Jag kommer bli sjukt slaktad för det här, men och andra sidan är det min blogg.
Är det bara jag som småler lite och tänker.. "ja, det var ju trots allt bara skåne" angående jordbävngingen. Så fort det når sverige så tänker jag börja oroa mig ;)

Vi har en salong-Ismaeelh här hemma. Jag blonderar utväxt och han rakar skallen. Eller mja, jag gör ju båda jobben.
Imorgon blir det lite ny förändring för min del i alla fall. BEWARE!

Var iväg och tränade på nya gymmet idag då vi lämnat CEPE-SATS! Verkar skapligt bra och jag ska nog förbi igen innan jobbet imorgon.. kanske. Känner att en härlig förkylning är på gång så det är kanske bara dumt.

Latex

Igår fick jag bilderna av nattis från plåtningen förra lördagen. Fort gick det minsann.
Haha, kläderna är så jävla smyg-jag!
Sämsta var ju det pissiga vädret.. svinkallt och duggade hela tiden. Glömde även mina svarta handskar som hade passat stenhårt, plus värmt mina kalla händer. Sen att min ena latexstay-up sprack när jag skulle dra den på mig. Nu var det tack och lov vid foten, så det syns inte tack vare skorna.
Kul att få genomföra en latexplåtning, men jag har verkligen inte kurvor nog för sådana kläder.Förövrigt en jävligt bitter lördag - i vanlig ordning. Jag hade sett fram emot idag då vi ska se matildas luciatåg i konserthuset, men nu har jag inte längre någon lust.
Jag är så idiotiskt less på allt.

Så snart jag fått på mig kläder så ska jag åka in till city och köpa mig en bygglampa.

dra


"hade jag inte haft mina vänner hade jag inte velat leva"
Det var som om hon talade till mig. 

Vadå det löser sig?