Valborg är överskattat

Jag kände på mig imorse att dagen inte skulle börja kalas och visst hade jag rätt. På vägen till jobbet insåg jag att batterierna till min ipod var helt livlösa. Sådant förstört hela min dag! Men om man bortser från det så var dagen väldigt givande och jag har fått lära mig en hel del nytt. Jag har även lyckats förvåna arbetskamrater genom att äta mängder med potatisbullar, men jag lyckades hejda mig själv innan magen sprängdes. För första gången i mitt liv skäms jag litegrann över att jag är så tanig. Det måste väl ändå vara ett framsteg?

Det bästa jag har gjort i veckan är att köpa ett busskort! Jag kände hur livet kom tillbaka igen! Nästa termin köper jag ett ordentligt kort och skiter i de här förbannade remsorna.

Bisvikelse nummer ett: Jag köpte in tialott och skrapade sista rutan och var övertygad om en liten vinst.. men insåg ganska snabbt att jag inte skrapat fram sista nollan och stod där vinstlös.
Besvikelse nummer två:
Jag fick mitt paket med latex-stay-ups idag.. och fick fel storlek. Suck snark och snopp! Så nu får jag vänta ännu längre med allt meck för att byta till ett par i rätt storlek. De såg i alla fall ut att vara helt för stora i medium. Vaderna var gigantiska!

Btw, valborg är överskattat och om jag vill supa ikväll så har jag varit smart nog att inkassera hela kylen full med öl redan nu i helgen och slapp köer idag. FÖRLORARE!
Nu är det hög tid för middag och lite städning av lägenheten!

Men det bästa av allt är att jag och chai är lediga tillsammans imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback