Ska jag eller ska jag inte?

Idag har jag bestämt mig för att göra premiär för min blogg.

Nu har jag kommit till en fas då jag inte har en jävla aning om hur jag ska göra. Nu helt plötsligt så ser saker och ting lovande ut vad det gäller jobbet, MEN ingen lärlingslön utgår. NADA inkomst under ett års tid med andra ord. Jag hade inte tvekat en sekund om jag bodde hemma fortfarande, för då hade jag kunnat extraknäcka på helger och kvällar, för sådana jobb är inte lika svåra att få tag på. Men nu har jag chai och jag vill inte att det ska gå åt helvete för ett sketet obetalt lärlingsjobb. Visserligen kanske det kommer öppna alla dörrar i världen för mig sen i framtiden. Det här kanske var min chans? Men just nu ser jag bara tåget tuffa iväg ifrån mig.
Löjligt nog skriker det "kärlek vs karriär", men så tänker jag aldrig låta det bli.

Jag får väl hitta något skitjobb som fotograf för något i stil med "the studio" för jag skulle göra det så jävla mycket bättre och det är väl dags att kunderna får bra bilder. Skickade faktiskt iväg mitt cv igår till en liknande studio.
När ska jag få lyckas? Samtidigt är jag stensäker på att jag kommer slå igenom i framtiden. :D Jag kommer tjäna fetaste lönen för allt lidande jag genomgår nu.

Nej nu blev det för dystert, så jag kan ju berätta om gårdagens historia när jag grävde bland andras sopor i soprummet. Jag vaknade och kände paniken komma över mig och insåg att min ring var borta. När jag öppnade ögonen hörde jag ett dunk som om en ring trillade i golvet. Jag antog att det var chais knas-ring som måste pulas ihop med länkar då han suckade och började mecka. Så hela min förmiddag gick åt till att leta på alla konstiga ställen jag kunde tänka mig. Tvättstugan, soprummet och städade halva lägenheten på köpet. Det sista jag gjorde var att kika bakom sängen, och visst låg den där. Jag hade alltså hört den trilla i golvet.

Kanske inte heller så roligt? haha. Imorgon ska jag sälja trosorna som jag har uppe i bilddagboken "till salu" Folk har slagits som djur! Trodde jag aldrig. Men bra bilder säljer bättre. Så jag får bra med cash+ett halsband jag har letat länge efter. Det kunde jag inte säga nej till. Busstjejen som praktiskt taget bor vid mina föräldrar.

Nu ska jag åka till mami och hämta min batteriladdare och sen ska jag hem till Nathalie.
Även om inte vädret tillåter så tänker jag vara glad idag, med en släng av beslutsångest. Men det har jag väl ändå rätt till? Min happy-image ska inte gå i spillror än. GO AMERICA!

----------------
12:35

jackan är kommen. sitter skitbra men får aldrig bli större, vare sig runt mage eller tuttar. Om inte någon vet om det är möjligt att sprätta upp det som är insytt, utan att det ger för fula märken.

Jag har ringt flera samtal idag för att ta reda på hur och om jag kan få någon som helst hjälp ekonomiskt under ett års tid. Det visade sig att det åtminstonde fanns en lösning, trots att det är en skitsumma, så är det alltid något.
Så imorgon bitti ger jag mig av för att träffa en handledare.

Huvudvärken och hungern börjar ta över, snart får det allt bli dags för lunch! Ska käka en smörgås innan jag drar till Nathalie som står för lunchen :D


Kommentarer
Postat av: Svedski

Uuuuh, värsta jobbiga beslutet -.- Jag avundas dig inte som tvingas välja. Vad säger Chai om saken? (Höll på att stava Cai XD)

2007-11-22 @ 11:39:36
URL: http://trippelkaos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback