Kyla

Jag anser att jag har rätt att bli arg i alla fall. Och så fårt det bli, men det är lätt inte värt att ödsla mer tid för stunden.

Det börjar bli riktigt jävla kallt nu. Mina fötter håller på att domna bort även inomhus. Inte för att det är oväntat. Precis som när pendeltågsförarna varje år är lika chockade över att det snöar på spåren.
Skylla på lövhalka är roligt också.

Jag har ju inte berättat för någon om min dröm för några nätter sedan. Innan jag gick och la mig tänkte jag "shit va coolt om stan skulle attackeras av dinosaurier som jag tycker så mycket om" Bara för det somnade jag in i en dröm och befann mig ute på vackra gräsö. <3 Och givetvis var ön full av dessa varelser, vilket var FAN så mycket läskigare än jag kunde ana. Inte gjorde det bättre att befinna sig på gräsö. 
Men jag längtar faktiskt tillbaka till tiden på gräsö. Sådant bra som aldrig kommer igen helt enkelt. 

Nu håller jag på att färga håret rött efter en lyckad blondering. mhm. Blir så jävla mycket snyggare när man slipper utväxten. Tänkte att jag skulle vara lite snyggare till plåtningen på torsdag också. Minsann.  

Förhållanden. tjejer vs killar

Jag måste får börja med att jag tycker att manges första inlägg i sin blogg var oerhört intressant att få läsa. Ganska skönt att få läsa det som kan tyckas självklart.
Vi tjejer och killar kommer alltid att ligga i en fight emot varandra och aldrig någonsin förstå oss på varandra fullt ut. Vi tycker att ni är jävligt knepiga och ni tycker att vi är oerhört komplicerade.

Ja, vi söker en snäll och underbar man och det är precis vad vi får i ett förhållande. Om något fuckar sig säger vi för det mesta till om problemet, samtidigt som ni aldrig ser problemet och i vårat fall skulle vi bli bitchiga som fan. Men jävla många stunder är det felfritt.
Jag vet av egna erfarenheter att jag är krånglig som fan och har varit svartsjuk som fan en del gånger i olika förhållanden. Men och andra sidan är det brutalt onödigt. Att känna svartsjuka är inget måste för att tycka om någon. Se det som att du kan lita på din partner istället. Om jag skulle känna mig hotad av någon brud skulle jag snarare ställa mig och glo på min partner än bruden. Hans steg är ju avgörande. Vill han besvara det hon gör är det han som är cp, inte hon.
Jag snarare tröttnar på en partner istället för att känna svartsjuka. Går förhållandet bra så är det ju inget att oroa sig över som sagt.

Jag kan även hänvisa till mitt föregående inlägg för att påminna om citaten jag har fått höra. Och det har verkligen kommit minst Ett sådant citat ur varje förhållande med en man. Dock inte i mitt nuvarande. Ja, trot eller ej, han är man inte kvinna. :D Jag kan i alla fall våga påstå att många killar, inte alla, är fullt nöjda med föhållandet, men ganska så blinda och tar saker för givet många gånger. Därför verkar vi alltid missnöjda och går runt som tickande bomber ibland.

Jag syftar absolut inte på att alla fall är likadana. Aboslut inte. En del hänger med på samma plan genom hela förhållandet och ser lösningar på problem.

Shit vad skönt att ha gått igenom en del redan, trots att en del har gjort ont utav bara helvete samt att jag klantat till det nån gång. Jag vågar nog påstå att det var värt det. Det hjälper ju mig att få ett så felfritt förhållande som det bara går nu.

Jag är otroligt lyckligt lottad just nu i alla fall.

Förhållanden

Jag har tänkt på en sak. Det här med att många vill ha förhållanden där man berättar allt för varandra, även små detaljer man ogillar vad det gäller sin partners beteende eller liknande. När en tjej förklarar för pojkvännen att hon inte tycker om något som han gör, så blir det oerhört lätt ett samtal på krogen om hur jobbig bruden är som bara gnäller. Om hon däremot väljer att inte säga någonting och det med tiden visar sig att hon inte gillar saker och ting, så kommer han blir riktigt arg för att hon inte sa något.
Hur många gånger har man inte varit ute med män som har gnällt om hur jobbiga deras bitchar är där hemma? Allt för många gånger. Så hur ska man bära sig åt för att alla ska bli nöjda?

Jag är inte så duktig på att vara en jobbig flickvän har jag fått höra genom åren i alla fall, det är ju tur det. Haha, men jag är verkligen oerhört duktig på att vara krånglig. :D Fast det är lätt att bli ledsen när många är så blinda och aldrig tänker sig för, inte konstigt att jag har varit krånglig. Jag har världens bästa citat som jag fortfarande anser mig ha rätt att ha varit sur över. Män är så jävla otroligt duktiga på att tala utan att tänka efter en extra gång.
"jag skulle lämna hela min värld om hon ville ha mig" haha, det är ju så bisarrt, då det inte var om mig 
"vad snygg du är! du ser ut som (namn på tjejkompis)"  
"först nu när jag såg er båda samtidigt är jag säker på att du är vackrare, innan var jag inte säker"
haha!

hah, nu fick man allt lite ångest.
En del är helt enkelt inte hälsosamma för en.


TUTTAR OCH PORR

Det gick inte så bra att följa dagens planering. Fick komplex och allt blev förstört. :)
Jag kommer aldrig tro en man som påstår att "det är finare med små bröst". Hmm.. hur förklarar du då att din dator är full med snygga bilder på brudar med stora snygga bröst?
Tja säg det du. Jag tycker att det är fint med relativt stora bröst.. B-C-kupa.
En del dagar är det skönt att inte ha jättepattar, dels för att det är tugnt för rygg och dels för att då vet jag säkert att en kille inte vill ha mig enbart för mina bröst.
Andra dagar sitter kläder förjävla fult, och dessa dagar är man aldrig nöjd. Samt att det kan vara skönt att få känna sig sexig någon gång, vilket är lite svårt när man ser 14åringarnas pattar växa ifatt en.   

Jag hatar porr, verkligen. Killen sitter och smygrunkar till brudar som är tio gånger snyggare än vad man själv är. Man kanske inte ska påstå att man känner sig otillräcklig, för det är bara kroppar, men jävligt snygga sådana. Så man känner sig otillräcklig i smyg i alla fall. :)
"vadå, alla killar har ju porr på datorn.. ska du hitta en kille som inte tittar på porr kan du ju lika gärna bli lebb" hah. Jo men tjena.
Vi brudar överdriver tydligen hela grejen.
Men du, shit vilken sexig arbetskamrat du har. Kan inte du också bli som honom?

Jag tappar helt enkelt intresse för alla män på denna jord, i och med att  "alla män tittar på porr samt samlar bilder på snygga brudar på sin dator". Jag tvingar nog aldrig någon till att sluta,  jag tar hellre en smäll som att bli krogens samtalsämne om den komplicerade bruden när allt är över. 

Som tur är så finns det lite kärlek på jorden också.
 
Life sucks. :D


Jo men visst

Ibland så.
Det räcker att beskåda en liten stund för att sedan komma underfund om saker. Och det finns inget något.
Inget kommer göra mig nöjd. Men jag söker lycka på egen hand. Inte genom något.
Jag tänker inte låta något behandla mig hur som helst. Får jag inte välja hoppar jag av det förbannade tåget.
Något är borta när jag slutit mina ögon för att sedan öppna dem igen och inse allt annat jag har att göra.
Så vem bryr sig.
Det finns inget något, bara en jävla massa inbillningar och kickar i skrevet. Fan, att ni inte tänker lite? Jag är otroligt trött och avtrubbad. Men det går över till vintern. Väntar på en spark i magen. Inget är bra för alltid.
Hej, jag vill bli uppskattad.. på rätt sätt.
Vi missförstår varandra. Helt enkelt.

why be such av monster?

om helgen.

Fototutställningen blev inte av i och med att det regnade och var så kallt. Jag tror jag lyckades ha världens tråkigaste lördag i och med att alla ställde in allt som skulle göras. Sen på kvällen träffade jag vik och kollade på porr haha. Kul att träffa grabben igen, min gubbe. :)
På söndagen, dvs igår, kilade jag och c och hämtade min nya adidaströja. Asnice. :) Vi käkade ute med en av hans vänner och sen drog vi hem och såg hitch, gryymt underhållande film. Visserligen var jag på ett så jäkla sjukt humör igår, så det mesta var roligt. :D
Ikväll blir det bio som gäller På andra sidan häcken. wuwuu. ^^

jepp, jepp, jag är lite stressad nu, fast ändå inte. Jag skäms röven av mig som ringer till taj mahal typ varje dag, men palla att åka dit och kolla! stjärt.

Det känns som att jag har svalt ett sandpapper, liite obekvämt. =)
Nu är det måndag, och sådana försvinner snabbt.

Nu orkar jag inte anstränga mig mer.