Fel fel fel!

Åh.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt detta öde. Jag har påbörjar en rad med dreads och insåg nu att de är 10 cm för långa. Bara att börja om igen med andra ord.
Finns det ingen rättvisa? Nåja. Finns säkert någon annan som vill köpa dem.

Jobb?

Nu har jag bestämt mig helt för att ta en paus från hår efter detta jobb. Jag har helt klart för mycket att göra nu, särskilt oktober månad!
Matilda fyller år, brorsan har bröllopsmottagning och jag blir äntligen kontaktad till castings och annat.
I lördags var jag iväg på en plåtning långt ut åt helvete.. nästan och posade med världens snyggaste bil. Haha. Silver och allmänt RAAWR! Bilderna ska komma i veckan som det ser ut, vilket ska bli spännande!
Inskaffade dessa hanskar för bilderna. Vetefasen om jag mest bara ogillar att det är lack på ovansidan. Helt i skinn hade ju varit snyggare, men det var panikshopping strax innan stängning kvällen innan.


Måndag rann iväg snabbt som tusan och idag tisdag likaså. Mitt i smeten blev jag idag uppringd för ett reklamjobb. Det är alltid lika kul att bli utvald så här, även om jag kanske inte kommer med. Så direkt efter jobbet kilade jag iväg för att ta lite provbilder. Var där tidigare i vår, så jag var allt igenkänd. hah. Får svar i början av nästa vecka. wah.. gimme.  Blir både reklamfilm och stillbild om jag får jobbet! :)
Det går så jävla framåt just nu gällande plåtningar och sånt. Har två inplanerade fotosessioner på g och tre andra sessioner jag väntar på att få bilder ifrån.

Att fira

Förra lördagen var bästa lördagen! Tack till Danne som övertalade mig att följa med ut! TACK!
Han, jag och Chai satt hemma, pimplade god öl, lagade mat och såg fula videos över internet. Därefter Södermalm på södermalm. Med andra ord en väldigt kort promenad hemifrån. Vi var alla väldigt skeptiska över om det skulle vara någon idé att gå ut, men satan va skoj det blev. Bögen spelade musik och vi alla dansade till gammal go svängig musik. Bättre kan det inte bli.

Idag har jag och min karl ting att fira och ska ut och äta på restaurang. Jag tänkte allt göra mig fin ikväll och har köpt en klänning kvällen till ära. Ganska horkort och inte så passande på restaurang, så det får nog bli svarta tighta brallor under eller något liknande. Men jag gillart ändå!Igår var jag ute och promenerade länge på söder. Mestadels för att kika i second hand-affärer och se om jag kunde hitta något flashigt plagg i silver. Det är helt absurt vad det kostar i second hand här på söder! För kanske tre år sedan var jag ute och kikade efter snickarbrallor i just en av dessa butiker som jag var inne i nu. Alla de hade gick loss på 800 kr styck och då var de trasiga. Dessa två par hängde kvar men var nu sänkta till 650 kr. Fortfarande överpris som inte är rimligt!
Blir även toksur över att de säljer högklackade ickemärkesskor där sulorna är helt söndernötta för 450 spänn!
Tack och lov så finns alltid tradera.

Plåtning

Jag känner mig så tom igen, men mest pissförbannad. Kanske bara bra, för strax så ska jag iväg och plåtas i temat skräck. Ser ut som ett riktigt jävla psykbryt just nu och drar mig för att visa mig utomhus. Men men.
Dags att gå nu.

Fitta

Blir ingen plåtning idag och inte heller till att gå på födelsedagskalas för Mion som fyller ett år. 
Istället väntar jag på min dom som kommer om fem timmar.
För att sammanfatta hur jag mår idag, så känns det som att jag precis har fått mina sista timmar att leva.

för dig eller mig?

Nu är mitt nästa stora steg att lägga ner onico, vilket är grymt svårt. Saknar inte vanligt snus det minsta, så jag börjar ana att onico har något beroendeframkallande. Men ibland vill jag ha en sådan last i livet som nikotin.
Saker och ting känns lätt hopplöst, eller kanske snarare likgiltigt. Jag drar på mig för mycket att göra, men och andra sidan är det sånt jag måste göra. Dra in pengar på två håll, ta hand om hushållet samtidigt som jag vill hinna med ett liv.(träna, umgås och slappa lite framför datorn.)  
Jag har bangat två inplanerade fotosessions.. varför vet jag inte riktigt. Nu har jag en tredje inbokad på lördag som Ska bli av. Det behövs av flera själ..

Som grädde på moset drömmer jag bara cepedrömmar. Varenda eviga jävla natt. Vaknar genomsvettig och inte alls utvilad.

Nu har jag fixat iordning käk åt mig och chai och så kommer han inte hem som planerat.
Jag känner mig ensam.

Men ikväll blir det gymmet.