En lördag

Tydligen har gymmet fyra våningar och inte tre som jag skrev i tidigare inlägg. Vilket inte märktes när vi var iväg och tränade i lördags. Eftermiddagar och helger är nog bäst att skippa om en vill slippa stå axel mot axel med främlingar.
 
Jag ber om ursäkt för eventuell skitdålig teknik! haha
 
Vi slängde ihop ett renodlat styrkepass á la pippi långstrump med både marklyft och bänkpress. Deras stänger är så jävla feta att det känns som att greppa en mindre handled! Helt värdelöst.
 
Jag beställde en kombo med tre av mina favoriter. Blintz, potatispannkaka och piroger.
 
Vi besökte även Odessa för att äta vårt första mål mat. Odessa har sen första året i New York varit ett av våra favoritställen mycket tack vare den fantastiska servitören Willy, för utan honom är nog maten egentligen inte så extraordinär. Hit brukar vi gå för den sköna stämningen, prata med Willy, slippa turister och hinka blaskigt kaffe. Stämningen i lördags var precis som att kliva in under fikat efter en begravning. Ingen i personalen var sig lik. Vi får ta en vända dit igen och se om det kanske bara var en dålig dag.
 
 
Vi gick hem, tog en dusch och gick sedan iväg på en ölrunda. Första stället blev Spitzer´s Corner som serverade den omåttligt populära rekorderlig cider. Jag känner mig dels kränkt över att de valt att ta in något så äckligt, men ännu mer kränkt att de ska ha typ 100 spänn för skiten!
 
Så här gillar jag att dricka öl!
 
Good Beer är ett ställe jag läst om och velat besöka i många år, men varje gång vi har gått förbi utanför så har det sett antingen stängt ut, eller inte riktigt rum för att slå sig ned. Nu valde vi att gå in ändå och inte låta oss luras av att det bara finns ett synligt bord för gäster. Borden står nämligen längre in i lokalen. Det är som ett kombinerat systembolag, fast med sjukt mycket öl, samt att du kan provsmaka öl när du ändå är där. När killarna bakom kassan fick höra att vi var från Sverige så berättade de att i princip 90% av deras besökare är svenskar och att det är pga av den där svenske resebloggare. Det roliga är att vi var där av precis samma anledning, nämligen genom bloggen och boken "Ett annat new york".
 
 
Nu till en av mina bästa smakupplevelser någonsin! Efter ölen så behöve vi få i oss något mindre, så då passade Crif dogs utmärkt. Här köper du korv med bröd och dricker en öl. Jag beställde en med jordnötssmör och chips, som visade sig vara helt magisk!
 
 
Sen hade vi lite tid att slå ihjäl innan vi skulle möta upp Rob och Mandy för middag, så vi tog en sväng in på Yuca bar och drack Mojitos.
 
Middag blev på Bareburger. Samma ställe där jag och Chai åt burgare första dagen.
 
Vi laddade upp med godis för ett biobesök, men nytt för i år var att en måste boka platser vid biljettköp och alla bra platser hade givetvis gått åt. Tidigare har vi bara klivit in och tagit de platser vi velat ha. Vi åkte istället hem till Rob och Mandy och somnade till Independence day.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback