Jag gör slut med internet

Vet ni hur less jag är på internet? Pöbeln sitter bakom sina skärmar och skriver fullkomligt vidriga kommentarer att jag blir mörkrädd mitt på dan för att citera Winnerbäck. Ett tag trodde jag att kids i låg- och mellanstadieåldern var de värsta jävlarna på internet. Ni vet de som tror att de får säga precis vad de vill för att de har lärt sig om yttrandefrihet. Ja, du har rätt till en egen åsikt, men det är inte din jävla rättighet att såra andra människor. Som en hökmamma skrollade jag igenom TV3 facebooksida för att se om de lagt upp ett klipp om programmet "Prisjägarna" som har premiär den 12 november. Chai ska medverka och jag vet ju hur illa tv4 skötte sig och hur patetiska de ser ut när de inte rensar upp i kommentarsfälten i sin egna facebookgrupp. Tv3 såg inte bättre ut. Detta är taget från kommentarsfältet under ett klipp på Åsa i Svenska Hollywoodfruar.
 
 
Jag tror att vi har en bra praktiktjänst för studenter eftersom de betalda anställda inte har tid att rensa i sin arbetsplats sociala medier. Hurra! Det kanske leder till fler jobb!
 
 
Men jag har fortfarande hopp om framtiden. Fantastiska barn!

Kommentarer
Postat av: JP01

Och alltid lika underhållande att folk som skriver såna saker i kommentatorsfält, loggar in med sin Facebookinloggning och skriver "anonyma" inlägg.
Jo, hon finns där, jag kollade så du inte behöver :D

2015-11-09 @ 17:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback