Söndagspromenad

Både jag och C hade sen i onsdags sett fram emot att få gå ut och promenera tillsammans med Randy igen. Det har jag ju visst inte ens skrivit om ser jag nu. Vi tog beslutet om att ta en promenad i onsdags istället för att gå till gymmet under våran lediga dag. Det slutade med en timmes promenad och 100 armhävningar på tå nere vid utegymmet vid eriksdalsbadet.

Vi bestämde redan då att vi skulle ta en ännu längre sträcka på söndag, nämligen igår. Så det var bara att hålla tummarna för bra väder och bra väder blev det ju onekligen! Bortsett från all blåst.
 

 
 
Ingen promenad utan picknick! Så med oss hade vi mackor, frukt och ekologiska miniriskakor med äpplen och kanel. När vi ätit upp började mina fingrar bli riktigt kalla och det fortsatte med att hela händerna var vita av kyla. När jag väl blir så kall om händerna så tar det evigheter att få liv i dem igen. Jag hade så ont att vi fick stanna till vid en liten vindstilla gångväg och värma mina händer i Randys päls. Tydligen såg det jättekonstigt ut att döma efter folks blickar. ;)
 
Vi pausade klockan när vi stannade till, men drygt 15 km gick vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback