Resultaten av periodisk fasta

Jag blir så himla glad av era fina kommentarer! Tack, tack, tack!
 
Imorse hade jag tänkt ta en sväng till gymmet, men vaknade på tok för tidigt på morgonen av att ett gäng brudar gallskrek och tutade för att väcka en annan tjej. Misstänker att det var en möhippa, men vafan! Behöver man väcka hela grannskapet inne i stan en lördag för det? Eftersom gymmet inte öppnar förrän tio på lördagar så bestämde jag mig för att ta mig ut för att springa istället. Perfekt väder! Inte för varmt, men varmt nog att springa lite mindre klädd. Tack vare Marathon idag så var det rätt folktomt på söder. Tack och bock för det!
 
5,8 km på 30 minuter. Brukar i alla fall hålla en hastighet på 1 km/5 min, men jag klagar inte då jag hade benpass på gymmet igår, samt sprang på eftermiddagen. Fick sluta springa för att jag fick en blåsa under foten. Igår fick jag lägga av efter en kvart pga skavsår i armhålan. Nä, jag skulle inte våga springa ett lopp förrän jag har den ultimata löparoutfiten. Kosta vad det kosta vill, för skavsår är ett helvete. Sen kanske jag blir extra mesig, jag vet inte. Jag vill kalla det sunt förnuft eftersom jag vet att det kan ställa till för resterande träningspass under veckan om skavsåren blir för taskiga.
 
 
En del har ju fått för sig att jag har satsat på att bli kroppsbyggare sen jag gick på periodisk fasta. Nej, nej, nej. Hade jag velat bygga mig enorm hade jag varken tränat crossfit eller sprungit och kanske lagt upp styrkepassen annorlunda. Sen att jag har blivit sjukt mycket större under tre månader kom lite som en överaskning faktiskt. Genom periodisk fasta har jag blivit grymt mycket bättre på alla plan! Jag äter precis vad jag vill mellan kl 13-21 och fastar fram till kl 13 nästa dag och dricker aminosyror under fastan för att inte bryta ner muskler.
 
Innan periodisk fasta och tre månader senare.
 
Som jag har sagt många gånger förr. Jag vill bli starkare, men även kunna springa för livet om jag behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback