Ut med det gamla och in med det nya

I början av november plockade jag ut min högra anchor i nacken för gott. Igår behövde jag tråkigt nog även plocka bort den vänstra. Den sista tiden gjorde den inte så mycket mer än att bråka. Det var till stor del mitt eget fel eftersom jag fastnade i den varje gång jag skulle dra på mig en tight överdel, med andra ord varje dag inför gymmet. Tänk även på att jag har en stor kalufs med hår på huvudet som gärna också är i vägen vid påklädning. Så bli inte helt avskräckta från att skaffa anchors nu. ;)
 
Jag har redigerat bort fläckar och andra ojämnheter för att ni lättare ska se. Till vänster har ni anchorn helt bortplockad och huden ihopsydd. Till höger har ni en tre månaders läkning.
 
Så här såg det ut år 2007 när mina anchors var helt nygjorda. Jag har fått lite större nackmuskler och väldigt mycket större öron! ;)
 
 
Ut med det gamla och in med det nya!
 
Ny piercing och en ankläpp på köpet!
 
När det gäller att sätta in saker i kroppen, sy och sånt där, så är jag inte det minsta nervös. Men när det kommer till en vanlig hederlig piercing så slår mitt hjärta så snabbt och hårt att jag är övertygad om att jag ska tuppa av. Fy fan vad ont det gjorde! Det här är utan tvekan den värsta piercing jag någonsin utsatt mig för. Kan ju vara för att jag inte är lika hård och häftig som när jag var 16, jag vet inte. Eftersom min septumring har hängt ner och täckt större delen av utrymmet mellan näsa och mun så har en medusa aldrig varit ett alternativ för min del. Fint, men skulle bara vara ivägen på mig. Sen när jag bytte till mitt nya fantastiska septumsmycke så kunde jag inte riktigt vänja mig vid att det såg så tomt ut. Min nya medusa får helt enkelt agera kulan på min septumring!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback