Träna ben

Nu har jag bestämt mig för att köra ett benpass i veckan, med start idag. Känner jag inte av baksida lår och röv imorgon så är jag en misslyckad människa. Hah! Närå. Anledningen till att jag inte har velat träna med fokus på ben är för att jag inte har fått en enda trevlig kommentar sen mina ben och rövmuskler började växa till sig. Jag kan ju tala om att jag har ett ökat mått på låren med 5 cm. Bara det faktum att jag faktiskt blev större gjorde mig redigt obekväm och sen att inte få höra något trevligt gjorde inte saken bättre. Det är därför ni inte har sett mig i ett par tighta jeans på år och dar. Jag känner mig obekväm som fan, men nu ska jag strunta i det!
 
Till lunch mosade jag i mig min favoritsnabbmat i nyttigare form.
Tonfisk, creme fraiche, lite majonäs, hackad lök, peppar (och salt om man önskar.) Tokgott till pasta och förmodligen som röra på baugett. Men oftast äter jag röran som den är. Jag älskar röror!
 
 
Anledningen till den snabba lunchen var för att jag vid 13-tiden hade en inflätning. Det blev en återinflätning av en gammal uppsättning med dreads. Nu ska jag redigera bilder från gårdagens plåtning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback