Ben

Jag ska alldeles strax gå iväg till gymmet och träna rygg och biceps, men jag ska bara... Idag får det inte sluta som igår då "jag ska bara" tills dess att dagen tog slut. Det blev med andra ord inget gym igår. Verkligen inte hela världen, men nu har jag ju fått in en sådan bra rytm i både kost och träning, så det vore tråkigt att tappa det nu.
 
Det är sjukt lätt att intala sig själv och framför allt skriva att jag ska hålla mig till en fuskdag i veckan. Men i praktiken - hur enkelt är det egentligen? Jag är Sveriges största gris när det kommer till god skräpmat, godis och efterrätter. Så istället för att lova mig själv att hålla mig till en dag i veckan så ska jag istället klappa mig själv på axeln om jag klarar det, en vecka i taget. Mer hälsosamt och mindre stress.
 
Äh, jag är cool även i mormortofflor :)

Bilderna ovan togs igår kväll. Någon dag ska jag visa en före/efter-bild. Inte före som i för några månader sedan, utan före som i för flera år sedan. Jag ser en extremt stor skillnad!

Kommentarer
Postat av: Dess

Hej, jag har följt din blogg under flera år och med tanke på att du älskar gottesaker och e duktig med din träning tänkte jag tipsa om en annan blogg jag tycker e sjukt inspirerande vad gäller nyttigt gotte! :) http://roethlisberger.shapemeup.se/ Hoppas du kan hitta ngr recept du gillar. Själv har jag hittat MASSOR! :D Keep on Rocking!

Svar: Ser man på! :) Då ska jag ta och kolla in bloggen!
JP

2012-11-14 @ 11:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback