Chilli

Idag åkte jag iväg till Sickla köpkvarter för att ta mig en titt på smyckesbyrån som jag skrev om tidigare. Jag som helst slipper åka till köpcentrum som jag inte hittar i, fick en lätt släng av magsår när jag insåg vilken tid det skulle ta att hitta en enstaka butik. Idag hade jag dock tur och hittade direkt!
 
Hur kan jag ha missat Chilli?! Att döma efter hemsidan så fick jag ett rätt dåligt intryck av deras sortiment. När jag klev in i butiken och gick upp på övervåningen slogs jag genast av "här vill jag bo!" det händer för fasen inte ens på Ikea! Butiken hade allt av det där som jag har sagt att jag vill ha i inredningsväg så fort jag bor på en större yta. Av någon anledning så går nästan ingenting av det jag tyckte så mycket om att hitta på deras hemsida. Nackdelen med många av deras prylar är att de är dekorerade med en massa plotter. Grace, Its about Love, Faith, Kindness, You get what you give. Kort och gott en massa feel good-ord för tråkiga tanter! Ledsen om jag trampar någon på tårna, men jag tycker att det är så himla smaklöst.
 
 
Alla bilder lånade ifrån chilli.se
 
Smyckesbyrån då? Ptja, den var tydligen så ny att den inte ens existerade i butik ännu. Surt!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Passa du på att kolla i partyaffären när du var i sickla?:)

Svar: Nä, tyvärr! Snål som jag ibland är så ville jag åka dit och hem på en biljett. ;)
JP

2012-12-09 @ 21:37:23
Postat av: Elias

Såg den där metallklänningen nånstans i stan(?) förut och uppskattade den i några sekunder. Inte säker på vad den är till för.

Svar: Den som finns på chilli är nog mest till för prydnad. :)
JP

2012-12-11 @ 01:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback