Glassdrinkar och burgare

Det fick bli fransk manikyr och lite blommor. Mina naglar mår så sjukt mycket bättre nu efter lite ompyssling.
Tjejtidningen som jag bläddrade i igår sög ju! Men jag insåg ganska snabbt att jag hade kollen ändå... änvänder rätt smink och har koll på coola kläder enligt blaskan. ;)



Sen gick jag till skolan. Jag gillar att personer som inte hjälper till ett skit i grupparbeten ska skaka på huvudet åt mig och tycka att jag är flamsig och barnslig. Förstår inte folk att det triggar igång något i mig som gör att jag bara måste provocera ännu mer?! Himla tanter (äldre klasskamrat/er) som står med händerna på ryggen och bara står och väntar på att det ska bli färdigt och gnälla lite när vi andra jobbar för långsamt, vilket vi absolut inte gör! Åh, jag längtar efter att utbildningen är slut!
Godiskonst... synd att min iphonekamera är sämst i hela världen.



Jag och min partner in crime, fröken E gick till Fridays efter skolan för att släcka törst och irritation med ett par glassdrinkar. Bra val! Men kallt som satan var det ute... ops! Det får man inte säga! Varmt och skönt. :)
En vän till E joinade oss också.

 

Innan vi skulle över till MAX för att käka så fick jag syn på fina paret Fanny och Näll vid baren som verkade stanna där för middag. :) Trevigt att se dem, även om det bara var för en sekund. Påminde mig om hur mycket jag saknar chai ju. Märklig koppling kanske? Vi umgås ju mest ihop allihop.


Jag fick Äntligen prova Macho Nacho på MAX!
Himla märkligt med chips på burgaren, men helt ok!


Kommentarer
Postat av: fanny

haha ja blev fett chockad att se dig! hade liksom inte väntat mig de :P

2010-05-05 @ 10:21:36
URL: http://tayler.blogg.se/
Postat av: fröken acidlips (Lotta)

åååh, glassdrinkar in my heart liksom! just de där såg ju dessutom helt överjävligt goda ut. tror det får bli fridays och glassa järnet som gäller i sommar, nu är det bestämt. amen.

2010-05-06 @ 20:26:53
URL: http://frokenacidlips.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback