Plugg

Självstudier idag. Så jag har legat hemma i sängen med en laptop och skrivit samtidigt som jag har tittat på svt1. Just nu är det Hannah Montana dubbad på svenska. Helt värdelöst! Annars är svt1 en ganska harmonisk kanal i jämförelse med de flesta andra, tack vare bristen på reklam.

Well, nu har jag tagit mig en välbehövd paus från allt pluggande. Har pratat runt lite med klasskamrater och det visade sig att jag verkar vara den enda som har satt igång examinationsuppgiften idag. Jag tillhör ju faktiskt skaran skötsamma ungdomar, även om ingen tror det om mig. Sen kan man ju fråga sig om jag blir dömd efter mitt vildvuxna hår och metall i fejan.
Men Det är ju och andra sidan erat problem.


Kommentarer
Postat av: fanny

haha, hörde att du blev lite full i måndags. fan att jag missade både det och de roliga brudarna!jo, precis. var och kollade på indiska, men hittade inga iår:(

2009-10-21 @ 11:59:11
URL: http://tayler.blogg.se/
Postat av: fanny

smarta tjejen! Det har jag ju inte tänkt på :P tack :)

2009-10-21 @ 17:09:14
URL: http://tayler.blogg.se/
Postat av: fanny

inte joobb ;)

2009-10-23 @ 11:30:56
URL: http://tayler.blogg.se/
Postat av: fanny

haha ;)

nej, det är väl oftast så. man vet inte hur det är om man inte har det själv (ofcourse) men man vill ha det man inte har. Jag har försökt förklara det tusen gånger för mina kompisar som vill ha feta silikonpattar. hah..

tack :) det känns bra att folk hållar tummarna :)

2009-10-23 @ 17:52:42
URL: http://tayler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback