Världens segaste lördag

Bloggen har inte fungerat alls förrän nu, så jag har slösurfat och läst bloggar i ett par timmar. Blondinbella är nog min nya idol. Hon argumenterar ju tillochmed sämre än vad jag gör, vilket är helt fantastiskt dåligt. Kan.. inte.. sluta.. läsa! Jodå.

Jag gick inte iväg och tränade idag då jag inte alls hade någon lust. Fast jag har ju tränat tre gånger denna veckan, vilket inte är helt dåligt det heller. Kanske kan övertala chai att följa med på ett förbränningspass imorgon. Ja, med andra ord har jag inget givande att göra idag. Så jag önskar bara att lördagen ska dö, då den just nu är lika menlös som en söndag.
Nu börjar jag helt ärligt få komplex för att mina muskler växer för fort, så där så att jag bara blir fyrkantig. Jag provade ett par jeans häromdagen som satt skitslappt över låren tidigare och nu sitter alldeles för bra. Jag vill ju inte se ut som en finsk kulstöterska för fan! Fast hellre det än fett I guess. Jag har i alla fall aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv.

I torsdags var vi på emergenza-tjofärset för att se Mental massage då min lillebror tobias är sångare i bandet. Chai och jag hade mest roligt åt att skratta åt andra människor. Skadeglädjen - den enda sanna glädjen. Vi lyxade till tillvaron och köpte varsin dyr läsk på plats. Vi har levt på min sodastream sen julafton, så riktig läsk är lyx.
Tobias band vann, sen om det leder vidare till ytterligare en tävling har jag ingen aning om, då jag är helt efterbliven och oinsatt i tävlingen.

Jag ska nog lägga mig och sova nu tills chai kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback