födelsedagsfirande och annat

Det är stört vad rykten sprider sig, och snabbt dessutom. Vad som än sägs så kommer det alltid fram. Hur som haver så är inte jag den som tycker om att snacka skit.

Jag klarar inte av den stress som jag fick uppleva igår. Vi skulle ju iväg mot Haninge för att fira jullans födelsedag och jag tycker om att göra mig iordning i lugn och ro och alldeles för lång tid innan man ska dra, just för att slippa stress i sista sekunden. Nu blev det så ändå i och med att chai tycker om att göra allt i sista sekund. Jag mår rent ut sagt skitkasst. Vi tog ett tåg senare i alla fall. Efter att jag fått slappna av en stund så mådde jag mycket bättre. Väl framme i handeln så följde vi en lapp med smurfs vägbeskrivning och lyckades efter en del om och men ta oss fram.
Det var en trevlig liten lokal festen ägde rum i och vi kände inga andra än smurf och jullan. Men trevligt var det och god mat! :D Fick i mig ett par öl under kvällen, mumma. Det talades en hel del om tatueringar, vilket bara gör mig mer och mer sugen på att fixa min alien över halva ryggen. Samt en ny idé, som bara jag tyckte var rolig :P

Jag tror att vi rörde oss hemåt vid tio-snåret eller så. Eller snarare tog en taxi hem, vilket jag kan erkänna var väldigt, väldigt skönt. När vi kom hem käkade vi chips och halvglodde lite på Gladiator, sen somnade jag där någonstans. Vilket inte kan ha varit särskilt sent.

Nu sover chai, precis som vanligt och jag är vaken och strosar runt i lägenheten. ;) Vaknade upp ur en dålig dröm, så jag hade ingen lust att sova vidare. Planen idag är att vi ska hem till chais far på släktmiddag. Ska bli trevligt :)
Förövrigt är jag både nervös, samt längtar till måndag! Provjobba! :D Men jag ser nog mer fram emot det än är nervös. Det känns bra helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback