Bara konstigt

Chai ligger och sover och jag har varit vaken i en och en halv timme. Det gav mig lite tid att kolla igenom bilderna från igår, vilket mest fick mig att må illa.
Igår kilade Em hit vid ett-tiden och gjorde mig sällskap till Märsta där jag skulle fotograferas av nån snubbe. Hade ingen aning om hur han såg ut eller någonting, men vi lyckades hitta rätt till slut. Han var väldigt tja.. öh, speciell. Man visste inte alls var man hade honom. Vi åkte till studion och att döma efter kamera och prylar, så hade han lagt ner många många tusen svenska riksdaler på utrustningen. Så kass kunde han ju inte vara antog jag. Skrev på kontrakt och talade igenom bilderna, men när det väl kom till kritan så arbetade han otroligt långsamt och litade mer på sin ljusmätare än på sitt eget öga. Jag ska inte behöva peka och styra och ställa, även om jag kände mig överlägset bättre som fotograf. Även Em satt och tänkte "jag kan bätte, jag kan bättre" när hon satt bakom och tittade på och såg hastigt i på skärmen i kameran. Konstigt beskuret och mest bara, ja, jag vet inte. Dåligt.
Får jag säga så? Jag kände bara under hela tiden att jag ville att allt skulle vara över och kände att  bilderna bara skulle bli stela och ack så rätt jag hade. Jag försökte skämta med honom och konversera, men utan framgång, han var bara konstig. När vi gick därifrån pustade vi ut och tänkte "aldrig mera märsta" sen kastade vi oss in på pressbyrån och handlade lite att äta då vi var vrålhungriga!

Trötta satt vi på pendeln och åkte den långa långa vägen hem igen. Det var så satans kallt ute, så när jag väl var hemma gick jag nästans hoppa omkring i lägenheten för att få tillbaka värmen igen. Sen bar det av mot tatueraren. Köpte lite choklad som jag tryckte i mig på vägen. Chai tatuerades och de hade hunnit en bra bit innan jag kom dit. Buääh, jag tycker inte om att se honom ha så ont. :( Christoffer var där också, han är rolig :P

På vägen hem kilade vi in i ringen och köpte snask och gick hem och såg en riktigt bra film om en man som ville bli kvinna och mitt i smeten upptäckte att hon/han hade en son och då helt plötsligt blev en pappa. :P
Helknäpp, men perfekt fredagsfilm!
Sen somnade jag gott under mitt varma täcke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback