sjuk igen

Nu är det banne mig på tiden att skriva igen. Så fort jag skriver ett dagboksinlägg eller en blogg via macen så blir det alltid något fel och inlägget sparas inte. Det kan ju visserligen bero på att jag inte behärskar dagens teknik riktigt än. 

Det var hemskt varmt inatt för att jag satte igång elementet på högsta värmen, samt sov med kläder på mig för en gångs skull. Vaknade hela tiden. En gång av att chai sa åt mig att ligga still. Fattade inte vad han dillade om när det i själva verket var han som inte låg still och tog all plats i sängen. haha. Det visade sig att han pratat i sömnen. 

Jag har dragit på mig någon form av sjukdom som känns som feber/grov förkylning, så det är ju lite halvtråktigt när man vet att man måste iväg till jobbet en lördag morgon. Jag fick jobba med Anna för en gångs skull, vilket var skoj. Högsta tuppen var där och tog hand om biltvätten också. Men ett sånt här sextimmarspass har nog aldrig gått så långsamt förut! Bara för att jag glömde snuset hemma och tänkte ekonomiskt och vägrade alltså köpa mig nytt. Panghuvudvärk hela dagen pga av snus-behovet, samt pissed på alla som irriterade mig. Jävla skönt ska jag få tillägga. Bättre att få bli arg inombords på korkade kunder än att bli ledsen. Hade en riktig jävla surkärring inne idag som gnällde över allt. Det är ju inte direkt jagsom sätter priser på våra varor, men det var mitt fel att allt var dyrt och att det hon ville ha inte fanns inne. APA!

Nu är jag hemma och jag har fått snus, hur bäst som helst och huvudvärken släppte. Jag kan lova att jag tänker låta bli allt som heter snus så fort jag blir gravid. Även alkohol och kaffe och annat skit. Blir så förbannad på gravida kvinnor som röker! Helt cp.

Jaja.. nu väntar jag på chai som är ute och tar nån öl med sin arbetskamrat. Får väl ställa mig och diska som vilken hemmafru som helst skulle ha gjort. -Gnyr.