jij hhhhhhhhh hhhhhhhhhh hhehe

jijijijssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssJag ska prova något nytt idag. Har ju lovat mig själv att fortsätta på mitt skolarbete idag, men istället för att sätta mig med det direkt och nästintill halvhjärtat skrida framåt med mitt verk... med halvhjärtat syftar jag väl på att det gärna blir så att "jag ska bara" och sen sitter jag där med tio fönster öppna på datorn. Det är och andra sidan inte lögn att jag kom ganska långt fram på mitt arbete igår, men det kunde kanske ha varit mer effektivt.
Så hur som helst har jag satt upp en tid senare idag då jag ska sätta igång, så är jag färdig med allt det där som jag egentligen vill göra. Det är väl lite som Hannah skrev i sin blogg att man blir som mest kreativ när något mer viktigt bör göras. Och så är det verkligen nu. Jag menar, jag har ju tillochmed alldeles nyss reggat mig på Bloglovin. Det var nog helt klart för att ha en anledning att skjuta upp allt plugg. Vet inte alls vad jag ska med bloglovin till eftersom jag har lagt till er jag bevakar på min hemskärm på min Iphone. Jävla hysteri kring det där med bloglovin... börjar kännas lite som när man hysteriskt samlade poäng på lunarstorm. Men okej, jag lägger väl till mina favoritbloggar på Bloglovin. För kanske gör det er glada med ett "poäng" till i bloggkassan.

Tipa gärna om någon trevlig blogg, inte för att någon kommer att pricka rätt. Jag kräks på alla dessa modebloggar, men visst är man ute efter att tjäna pengar så är det väl det som måste skrivas. Eller?

Åh, jag önskar att jag var smart nog att kunna designa om min blogg, men jag är verkligen befriad från dessa kunskaper. Jag vet att jag har ett öga för att rita upp allt, men att sen få ihop alla dessa koder... svårt. Men som ni ser så har jag lyckats litegrann i alla fall. Man skulle kunna säga att jag har misslyckat mig fram och lärt mig på så vis. ;) Tja, helt ärligt så är min header

Kommentarer
Postat av: jp

hej

Svar: hallå
JP

2010-11-02 @ 19:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback