tyngdlyftarskor

Idag åkte jag och Chai till Jabb vid globen för att köpa lyftarskor. Vi hade bestämt oss för att komma hem med varsitt par Adidas power perfect II, som denna modell heter. Efter mycket om och men beslöt jag mig för en storlek som sitter perfekt på ena foten, men egentligen är för liten på andra. Storleken större gav liksom känslan av offentliga bowlingskor (breda och förstora åt alla håll och kanter) vilket inte kändes riktigt bra. 
 
 
Hittills har jag bara provat djupa knäböj i tighta jeans och med en 17 kilo tung bulgarian bag på axlarna, så jag kan ju egentligen inte ge någon vidare ärlig recension. Men det kommer! Jag är däremot rätt så säker på att det kommer att ta min träning till en helt ny nivå.

lichtenberg figure

Har ni hört talas om Lichtenberg figures förut? Det hade inte jag! Att bli träffad av blixten kan ibland ge bestående ärr i huden som ser ut så här:
 
Bildkälla
 
Jag tycker att det ser hur häftigt ut som helst! Givetvis önskar jag inte att någon ska behöva råka ut för det, men jag kan inte låta bli att tycka att det är väldigt faschinerande. Hur kan jag ha missat detta? Sen till nästa fråga - varför har jag inte sett någon göra en sån här scarification?

onsdag kväll

Det här är ju bara så dumt på alla sätt och vis. haha! Jag hittade den längst in i skåpet med stearinljus och rökelser där spektaklet blivit helt bortglömt. När jag tittar på det igen och skrattar så förstår jag varför. Stearinljuset har smält i solen och allt annat på brickan sitter där det sitter.
 
 
Jag hade tänkt skriva ett par inlägg ikväll, men jag har en stor svart klump i bröstet som förmodligen mår bättre av att bara gå och lägga sig.

Jag blev till konst

Jag blir så sjukt smickrad när en konstnär väljer att måla/rita av mig. Det här är bland det bästa jag någonsin sett. Jag menar, kolla dreadsen! Vilket jobb! HUJEDAMIG!
 
Konstnären är Fanny Sindre
Kontakt: Anothername_@hotmail.com
Instagram: Fsindre
http://fsindre.deviantart.com/
 
 

viktuppgång

Jag ställde mig på vågen idag för första gången på väldigt länge. Det blev ett nytt personligt rekord som landade på 62,5 kg. Antingen var vågen på gymmet trasig, eller så har jag faktiskt byggt en del muskler nu. Uppenbarligen har tiden med tung styrketräning noll kondition och crossfit gett resultat, för jag tycker knappast att jag ser ut att ha gått upp i enbart fett! En vikt utan längd säger ju inte någonting, så 171 cm lång är jag för den som inte visste det!
 
Bilder tagna för två dagar sedan
 
Idag hoppade jag på första gympasset efter julledigheten. Jag tänkte först skita i att gå dit då jag var så pass omotiverad när jag vaknade, men efter att ha tryckt i mig både frukost och aminosyror så kändes det dumt att inte gå. Eftersom jag börjar med ren styrketräning först på måndag så tänkte jag ägna ett par dagar till konditionsbaserade pass. Det var ju ett tag sen... heh. 
 
 Jag satte en timer på tre minuter per övning och vilade en minut mellan varje övning. 
 
Jag tog ut mig ordentligt i alla övningar förutom när jag gjorde sit ups. Det var rent ut sagt ett skämt från min sida. Stoppa gymnyckeln i bakfickan var inte smart idé, likaså att glömma bort att lägga fram en matta innan jag började. Nu har jag tvingat mig själv att göra burpees för andra gången i mitt liv tror jag. Tanken med det här passet är att jag ska se hur många fler jag orkar göra om sisådär en månad.