Ett år senare

Här är resultatet efter lördagens pass som jag skrev om senast. Vänster sida är lördagens resultat samt redskap och höger sida är första gången jag någonsin provade på den här rundan, dvs för lite mer än ett år sedan. Trots att jag har angett datum så är det ju alltid någon som ska läsa fel så jag tänkte att det är lika bra att vara övertydlig i texten nu. Jag var alltså fem minuter långsammare, men använde mig av tyngre vikter. Målet är att komma ner till 20 minuter innan jag ökar vikterna igen. Haha... bara 8:52 minuter dit!
 
 
Kul att se lite resultat på ett år i alla fall! Det är verkligen motiverande att tävla mot sig själv på det här sättet.

10 rounds of...

Jag är sällan så här nervös inför ett träningspass som jag är idag. Säger jag varje gång. Det kan bero på att jag bara har styrketränat i några månader nu. Jag trodde att jag skulle dö igår morse när jag i brådska behövde springa nån hundra meter sådär, så passet idag kombinerat med sprint ska bli intressant!
 
Här är rundan som jag ska göra idag och det var precis ett år sedan sist!
 
 
Jag ser ju direkt att jag kommer behöva plusa på några kilon, men frågan är bara hur mycket i biceps curl. Det är ju trots allt 10x10 som ska göras på varje arm.

Kaffe

Idag avbröt jag mitt nästan halvår långa uppehåll från kaffe. Jag känner mig som en alkoholist som börjat dricka igen. Inte för att jag drack nio koppar kaffe om dagen, men ändå så pass att jag behövde kaffe vissa tidpunkter.
 
 
Jag vill inte känna att jag behöver tillföra sådant i min vardag för att fungera och må bra. Kaffe för mig medför många fina minnen och gör mig lika lugn och skön som efter första ölen på semestern. Men det fungerar även som en trigger och just därför valde jag att lägga det på hyllan ett tag. Blaskigt New York-kaffe har jag dock lovat mig själv till frukost i sommar, men det går inte att jämföra för det är ju mer som jävligt starkt te. Är det inte typiskt att jag häromdagen hällde ut mitt kaffe i soptunnan som en pillermissbrukare spolar ner sina piller i toaletten. Nu lägger jag av! Ja, jag jämför kaffe med alkohol och droger när jag har druckit grönt te de senaste månaderna.