Riktiga kvinnor

Ett uttryck som verkligen stör mig är "riktiga kvinnor har kurvor!" Jag har ett höftmått som ligger runt 80 cm, vilket jag själv inte skulle klassa som kurviga höfter. Sen att jag har ett midjemått som är närmre 70 än 60 cm gör ju att jag har kropp som en låda ungefär. :D Men det är inte bara en låda - det är en lyxförpackning! Precis som alla andra kvinnokroppar!
 
 
FRUCK YEAH!

Tough mudder

Nästa år kommer Tough Mudder till Sverige! Jag vill vara med!! Om du inte vet vad det är, så tror jag att bilderna talar för sig själv. :D Aaah! Det ser så hysteriskt roligt och jobbigt ut!
 
 
Läs mer om Tough Mudder här

Röda nyanser

Jag har haft många olika röda/orangea nyanser på håret genom åren och om det är något jag vet av erfarenhet så är det hur svårt det är att hitta rätt nyans på löshår! Tillgängligheten av röda nyanser i vanliga butiker brukar oftast vara tomteröd och burgundy. Det känns som mitt mission här i livet att ha ett så brett utbud som möjligt av rött syntethår. ;) Dessa nyanser kom med min senaste leverans, som förvisso var för över två månader sedan, men bättre sent än aldrig. Nu kan jag äntligen erbjuda en nyans som ska fungera bra till er lyckliga människor som föddes med en klar naturlig röd hårfärg. Nämligen bilden längst upp.
 
För er som inte förstår vad jag pratar om så gör jag syntetdreads av sånt här löshår. Se bilder från tidigare jobb under kategorin Hårkreationer.
 
Bilderna nedan är tagna i dagsljus.
Tänk på att nyanserna kan skilja sig lite från hur de egentligen ser ut.
 


Iron fist shorts till salu

SÅLDA
 
Ett par helt nya shorts från Iron Fist (världens coolaste klädmärke om du frågar mig!). Lappen sitter fortfarande kvar! Perfekta mysshorts, sommarshorts eller glida runt i när du tränar. :) Vill du dyka upp i dessa shorts under finmiddagen så går det förstås också bra.

Puma till salu!

SÅLDA
 
Vita Pumaskor till salu. Jag vill inte kalla dem helt nya då jag har gått några meter med dem utomhus för att sedan ändra mig och gå hem för att byta skor. Men som ni ser så är sulan som ny. Anledningen till att jag säljer dem är för att de är för stora för mig.
 
Upphämtning i Stockholm, annars skickas skorna via post. (fraktkostnad tillkommer)
 
 

Träna hemma

Det kan ha varit höstens vidrigaste dag igår, rent vädermässigt. Jag har redan svårt nog som det är att ta mig till gymmet på tisdagar av någon anledning. Tisdag är som måndag. Sen tänkte jag lura mig själv/tvinga iväg mig genom att dra i mig min innan-gymmet-bumbibärssaft, men efter det kände jag ännu mer att jag verkligen inte ville dra på mig mina blöta skor och vandra ut i regnet. Det var när jag såg Chais bulgarian bag i ögonvrån som jag frågade mig själv varför jag inte tränar hemma sådana här dagar. Sagt och gjort. Det var längesedan som jag körde ett så jobbigt pass!
 
Jag körde diverse övningar med bulgarian bag som knäböj med säcken på axlarna och armhävningar med ena handen på säcken och skifta m.m. Sen körde jag 15 min av nattis egenkomponerade övning aka Horövningen för att få upp pulsen. Därefter provade jag på ab ripper för första gången (övningar med fokus på mage i ca 15 minuter), avslutningsvis blev det horövningen i ytterligare 10 minuter. Sen ville jag lägga mig ner och gråta lite.
 
Bild från min Instagram jp_37

Jag har sån sjuk träningsvärk i magen idag! Nä, tisdagar kanske får bli min träningsdag hemma om jag ska vara så här grym när ingen ser mig. Behöver dock uppgradera mig från liggunderlag till en riktig träningsmatta om jag ska kunna fortsätta ab ripper här hemma.
 
 
Sen vill jag skryta lite och tala om att jag inte har ätit godis på över en månad. Något som inte har inträffat sen jag hade godisförbud när jag gick i fyran. Då menar jag godis som i lösviktsgodis och chokladkakor och sånt.

Hårförändring

 
Först slutar de att tillverka min orangea hårtoning och nu går det inte att få tag på nyansen som jag har som basfärg på mina dreads. Det blir nog till att tänka om helt och hållet. Förändring är på väg i alla fall! Vad jag har tänkt mig vill jag inte aslöja än, men min skiss ser mycket lovande ut.

Svenskar som hatar män

foto lånat från aftonbladet
 
 
Läs mer här
 
___________________________________________________________________________________

Alltså, den här artikeln gjorde min dag! Det är jätteroligt och jättesorgt på samma gång! Ja, fy fan jag hatar alla män så därför tänker jag låta två barn av olika kön leka tillsammans med dockor i låtsasköket. För åter igen, jag hatar män! (Hulkenvrål) Det stinker så mycket dubbelmoral om det här att de är sjukt åt det! 
  • Kilt är okej, för det är det mest manliga du kan hitta för bövelen!
  • Jamie Oliver får använda spisen. Men prata inte om att han är karl!
  • Och du, Harry Potter, du borde veta bättre än att gråta efter mamma och pappa!
  • Alexander McQueen fick ägna sig åt sy, för förr i tiden var det faktiskt ett manligt yrke!
Men jag förstår att det är viktigt för britterna att visa vem som är man och kvinna, för med all deras inavel så är det rätt svårt att avgöra vem som är vad. :)

Film med fokus på roller derby

Igår började vi spela in en svensk kortfilm om roller derby med Suzanne Reuter i en av huvudrollerna. Det var första inspelningsdagen för oss roller derbytjejer i alla fall, med fortsättning på onsdag. Tanken var att vi skulle vara många fler tjejer på skates, men i slutänden blev vi bara tre stycken "riktiga" derbytjejer. Jag tror dock att det blir riktigt bra ändå!
 
Inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag någonsin skulle lira i samma lag som Suzanne Reuter. ;) Sen måste jag tillägga att jag är sjukt imponerad över hennes skådespelarteknik. Det märks att hon vet vad hon gör.
 

Cyber sale

Jag har ju vetat om att det skulle vara rea på black milk idag måndag, men hade inte planerat att köpa något. Plus att rean skulle sätta igång vid åtta en måndag morgon. Usch, så tidigt. Men igår kväll slog det mig att det ju inte är svensk tid, utan australiensk tid. Godmorgon pucko! Jag gick in på hemsidan för att ta en titt på vad som reades ut och möttes av ett "vi håller på att uppdatera inför rean". Så jag lyckades faktiskt uppdatera sidan igen och vara där så fort de slog upp portarna. Kläderna gick åt direkt, vilket inte är så konstigt!
 
Men jag är ett av svinen som roffade åt mig tre par leggings så att andra inte fick köpa några. ;) Anaconda Copper Leggings, de längst ner, gick jag faktiskt in och köpte efter att jag redan beställt två par. Jag tänkte att det är lika bra att passa på nu när de är så billiga plus att det är fri frakt. Nu återstår det att se om jag har köpt rätt storlek! Jag har ju faktiskt aldrig provat deras leggings förut.
 
 
Bilderna är lånade från BlackMilk

Skindiving

Det är tydligen många som hör av sig och vill ha diamater under huden nu. Det går ju, men är inte så där jättevanligt bland svenssons kanske. Men det visade sig att det är TV3 som har varit i farten igen. Vi tittade på reprisen av Småstadsdrottningar igår och fick svaret.
 
Så här skriver TV3 på sin facebooksida
 
 
Det bästa är att hon under läkningsprocessen både badar bastu och i insjö! Vilket du inte ska göra!
 
Sen vill jag även göra er medvetna om att skin diving är något helt annat. Sist jag kollade så hade dykning ingenting med varken skindivers eller anchor att göra. Men ta på dig simfötter och mask när du ska pula in dina diamanter under huden så kanske ingreppet kan kallas för skindiving. Allt går väl med lite fantasi antar jag. :)

Gamla bilder

Jag behövde hitta en bild från 2010 på min externa hårddisk och jag har verkligen ingen struktur what so ever och har alltid sagt till mig själv "jag tar tag i det en annan dag". Nä, jag har fortfarande inte rensat upp, men däremot så hittade jag bilden som jag sökte plus att jag hann gå igenom en stor del av hårddisken.
 
Hittade en drös med bilder från Danmark 2009 som jag aldrig tagit tag i, som faktiskt kan bli grymt snygga som tavlor. De är från samma serie som bilden här nedan som jag postade för flera år sedan. Så nu har jag bestämt mig för att de veckor som jag inte har bokat upp en modell att fotografera, så ska jag välja minst en gammal bild och redigera den. Bara för att bilder togs för flera år sedan så är de ju faktiskt inte för gamla att användas.
 

JP hon är trött

Jag känner mig helt förstörd efter den svinkalla inspelningen i förrgår kväll. Igår kändes det som att jag hade tidernas saftigaste bakfylla och idag har jag bara som en liten bakfylla som gör sig påmind. Jag drack ju inte! Anledningen till att jag mår så dåligt är för att jag blev kraftigt nedkyld och förmodligen fick en släng vätskebrist efter allt dansande. Usch, jag vill aldrig frysa igen! Sen är jag fruktansvärt pysselsugen, men jag orkar inte. Jag har så mycket idéer på gång att det är sjukt. Men först blir det till att vila ut, sen kör vi!
 
"HELLO HANDSOME! WANT SOME PIE?"

Loreens musikvideo

Jag och Loreen
 
(Jag vill börja med att be om ursäkt för alla usla mobilbilder!)
 
Jag trodde ju inte att det skulle bli något av musikvideon som jag pratade om förut. Men de hörde faktiskt av sig till slut, även om det var lite i sista sekund och sa att de ville ha mig som en lite större roll i Loreens video. En större roll på så sätt att faktiskt få agera framför kameran och inte bara stå bland 200 pers och eventuellt se sin arm sticka fram när videon är klar. Därför kastar jag vanligtvis inte bort min tid på ett gratisjobb för att kanske inte ens synas.
 
Här har ni min outfit. Allt från midjan och nedåt är mina egna kläder, resten fick jag av stylisten. Jag kände mig som en karaktär tagen ur Pokémon! Sen kan jag ju tipsa om att inte ha hängslen till en kjol som är en aningen för stor. Kjolen satt säkerligen ovanför röven flertalet gånger när vi dansade. Hentai?
 
Nu i efterhand så tror jag inte att man kommer att se mer av mig än lite i bakgrunden i alla fall. Jag förstår att många anser att jag är en riktigt surkärring nu, men tackar man ja till ett jobb så kan man gå miste om ett annat som kanske hade gynnat en mer. Är du med som statist (och knappt syntes) i en reklam för Mc Donalds så tror jag knappast att du får en talroll i Max-reklam de kommande åren. Nu är det säkerligen inte alls lika viktigt i en musikvideo, men jag tycker ändå att man ska fundera över vilka jobb som man tackar ja till. Jag har själv tackar nej till fler jobb än vad jag har tackar ja.
 
Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade rent ut sagt skitroligt vissa stunder! De hade icensatt ett riktigt rave i bassängen i vanadisbadet. Så vi dansade gärnet till dunkadukamusik i flera timmar. Är jag för gammal för att börja gå på rave nu? ;)

Josefine

Här har ni bilderna från i lördags. Josefine hade aldrig tidigare stått framför en kamera och låter sig inte bli fotograferas av någon. För att vara någon som känner sig så pass obekväm framför en kamera så tycker jag att det blev riktigt bra och avslappnat ändå. Jag är i alla fall jättenöjd!
 
Modell: Josefine
Foto: Jag
 

Derby

Jag har helt och hållet tappat och glömt datumet då jag ska medverka i en musikvideo. Eller nä, jag är nästan hundra på att det är imorgon, men de skulle kontakta mig igen med tid och plats. Jag hatar att sitta och vänta och jag har själv inga uppgifter för att kunna nå dem. Det är väldigt synd om det inte blir något nu eftersom det är "rätt" musikvideo om man ska välja en musikvideo att synas i. Men och andra sidan så är det inte första gången som jag har blivit bortglömd och kontaktad i sista sekund. Vi får väl se.
 
Nästa vecka ska jag medverka i en film om roller derby. Jag längtar så efter att få på mig rullskridskorna igen att jag skiter i gage och om det ligger långt bort åt skogen. Hörde att några av tjejerna från min tidigare liga ska medverka. Vi får hoppas att det är rätt tjejer, annars får de nog se riktigt slagsmål. :p Ni har väl inte missat att jag hoppade av? Men det finns nog inget som jag saknar så mycket som att spela roller derby! 
 

Vill ni se video tutorials?

Så fort jag har lyckats göra bloggen bredare än vad den är nu och lärt mig hur jag lägger upp videoklipp på youtube (Nä, jag har varit alldeles för konservativ för att lära mig nymodigheter som youtube), så har jag tänkt bjuda på videoklipp. Ni vet, tutorials och sånt liksviktigt för att överleva en framtida apocalyps.
 
Men under tiden vi väntar på mina egna videoklipp så tänkte jag bjuda på min kusin Samuels senaste låt!
 
 
Jag har familj och släkt att vara stolt över!

Regel nummer 1

Igår googlade jag lite i vanlig ordning. En googlestund om dan' och du blir klok som faan? Jag vet inte riktigt vad jag sökte på, men hur som helst så trillade jag in på någon sida som talade om hur du blir en framgångsrik bloggare. Regel nummer 1: håll dig till ett ämne.

Vad är det med människors rädsla för att tycka om flera klädstilar, ha flera intressen och skriva om allt som faller en in? Jag tror att det var där Instagram klev in, för då får bloggare vara lite vågade och fota precis vad som helst. Living on the edge!

De bloggar som jag själv har lagt till på min hemskärm på mobilen är individer som skriver om precis allt! Jag vågar påstå att det är fler som tycker som jag. Annars skulle jag aldrig ha kvar så många läsare eftersom jag är självutnämnd mästare på att inte hålla mig till ett ämne. Kategorierna har jag enbart skapat för att det ska finnas någon form av struktur för de som är intresserad av tex mina dreads och fotografier. Annars är kategorierna bara något som jag sliter mig i håret över.
 

På tal om kategorier och ordning i röran. Saknar jag någon kategori?

En liten värld

I New York får man minst sagt prova på hur det är att leva ett kändisliv när man har ett utseende som sticker ut. Vart jag och Chai än gick så blev vi stoppade av glada människor som ville ta en bild på oss, eller tillsammans med oss. Sen finns det förstås en nackdel med att sticka ut och det är allt smygfotade, något som jag har gnällt om förut.
 
Mandy tog en bild på oss in action.
 
Det jag ska komma till är att två personer har lyckats hitta mig på internet efter vår andra resa till New York nu i somras. En tjej skrev till mig på Instagram att hon hade sett mig inne på Beacons closet. Sen var det en annan tjej som hittade mig på Facebook och berättade att hon hade träffat oss i Central Park och frågat om hon fick ta en bild. Henne minns jag faktiskt, för hon betedde sig som om vi var hennes största idoler. :D

Hur liten är inte världen när två personer långt härifrån lyckas hitta mig på nätet? Rätt häftigt är det!
 
Den här bilden tog en ur personalen som vi mötte när vi skulle flyga helikopter sommaren 2011. Bilden hittade vi senare på facebook.

Lite annorlunda bröllopsbilder

Jag önskar att fler brudpar vågade tänka lite utanför ramarna när det kommer till bröllopsbilder. Det är kanske lite egoistiskt tänkt från min sida eftersom brudparet självklart ska få bestämma över bilderna som ska pryda väggen där hemma. Jag kan inte göra mer än ge tips och lägga fram förslag. 
 
Genom att posta dessa bilder så hoppas jag att fler framtida par som ska gifta sig vågar sig på bilder som är lite utöver de klassiska. Tro mig, jag kan garantera att fler kommer att stanna till och faktiskt titta på bilderna om de har något extra. Bröllopsbilder blir annars lätt något som bara hamnar i en liten ram i vardagsrummet gömd och glömd bredvid barnens skolfoton. Tråkigt tycker jag!
 
Anni och Bill önskade fotografier med en gammeldags toutch. Här är bara ett urval av mina personliga favoriter.
 
 
Sen vill jag tydliggöra att jag aldrig postar bröllopsbilder utan att ha fått tillåtelse av paret! Det är knappt att jag gör det även om jag har fått ett okej just för att jag själv tycker att det är så pass personliga bilder.
 
Min namnteckning har jag enbart lagt på bilderna nu när jag postar dem på min blogg. Brudparet har förstås fått bilder utan mitt namn på.

Lördag och fotografering

Jag har ju inte sagt någonting mer angående fotografering denna vecka. Men faktum är att jag bokade upp lördagen nästan direkt efter att jag blivit färdig med bilderna på Linda. Med andra ord blev plåtningen av idag. Redan nu har jag planerat in nästa plåtning som blir om två veckor. Det här rullar ju på riktigt bra! Så jag hoppas att i alla fall några av er tar sig tid och kikar in igen för att se resultatet som blev av dagens bilder. :)

Irritationsmoment på gymmet

Vad är det med vuxna människor och ha lekstuga på gymmet? Jag borde bara skita i folk, men det är inte så lätt när häftiga förortskillar står och tar upp plats och ska knuffas för att markera revir eller vad fan de nu håller på med. Idag blev jag irriterad över två kvinnor som tog upp hela do-what-the-hell-you-want-utrymmet, vilket är en rätt stor yta med tanke på att det rymmer mer än en TRX. De hade placerat ut träningsredskap så att det liknade den roliga gympatimmen som ibland inträffade i lågstadiet. Men när det ligger 3-4 par hantlar i en hög på golvet, tre boxar, step-up-bräda, vikter och en balansplatta, då blir i alla fall jag grinig. Jag tänkte hur som helst träna axlar och för att undvika några som helst konflikter så gick jag och hämtade en box för att sitta på, som jag ställde på en liten ledig yta. Bakom mig kom deras polare, så för mig verkar det helt otroligt om människan inte såg att jag bar dit den. Jag hämtade de enda lediga hantarna i rätt vikt och såg när jag vändå mig om att polaren ockuperat min box. Givetvis tog jag tillbaka den, även om polaren såg rätt förvånad ut när jag öppnade munnen.
 
Om mina fantastiska surpuppor till vänner och bekanta ska gnälla på mig som inte säger till så kan ni dra dit pepparn växer. Det är pinsamt att jag som 25-åring ska behöva säga till vuxna människor att "ni får faktiskt dela med er!" och "ni får ta och städa upp efter er!".
 
Är det verkligen bara jag som tycker att man ska lägga tillbaka träningsredskap som man inte använder för stunden? Självklart så behöver man ju ibland flera olika redskap för exempelvis ett crossfitpass, så jag säger inte att det bara är en pryl per skalle som gäller. Sunt förnuft - ska vi komma överens om det?
 
 
Btw, minns ni Assault som jag tipsade om förut? Drycken som gör dig stark som Hulken inför ett träningspass... ringer det några klockor? Hur som helst så finns det även bumbibärssaft! (Assault - Fruit punch) Det är vad jag har i glaset ovan. Mycket, mycket godare smak. Smakar som röda karameller.

Bestcanvas.se

Jag tyckte så mycket om den här bilden att jag mailade konstnären och sa att jag väldigt gärna skulle vilja göra en tavla av den. Samma kväll fick jag bilden mailad till mig och googlade snabbt upp första bästa företag som gör canvastavlor. Jag blev så ivrig att jag inte ens brydde mig om att jämföra priser, utan klickade mig in på första länken som dök upp. I tisdags kväll beställde jag tavlan och idag fredag förmiddag fick jag den levererad till dörren. Jag trodde att det var en svensk sida med kontor här i Sverige, men när jag kikade vidare bland kontaktuppgifter så visade det sig att företaget ligger i Tyskland. Hur som helst, förbannat snabb leverans!
 
 
Här beställde jag tavlan: http://www.bestcanvas.se/
Mått: 60x40 cm
Pris: Tavla - 259 kr, frakt - 129 kr
Total kostnad: 388 kr
 
Som sagt, det kanske finns mycket billigare, men jag är supernöjd över resultatet, den snabba leveransen och att jag fick den levererad raka vägen till min dörr. Om jag någonsin beställer en tavla igen så blir det nog därifrån.

Black Milk

Jag har ju helt glömt bort att visa mina nya klänningar som jag beställde från Black Milk! Klänningen till höger är ett glas öl om ni inte hajade det. ;) Jag är så nöjd! Det kommer ta ett tag innan jag vågar ge mig ut i en så tight klänning, men nu har jag något att kämpa för i alla fall.
 
 
Klänningarna är köpta här

American Tribal Dance

American Tribal Dance (ATS)

ATS är en dansstil med influenser främst från flamenco och magdans. Man dansar i grupper, tribes, om två eller fler och improviserar all dans. Med hjälp av olika tecken, rörelser och formationer förmedlar ledaren vilka steg som ska dansas så att allt ser koreograferat ut, trots att det inte är det. Stilen grundades av Carolena Nericcio och hennes grupp Fat Chance Belly Dance på 80-talet.

 
Modell: Linda
Foto: Jag
 
Redigeringen skiljer sig en del åt från bild till bild och det är ett medvetet val från min sida. Jag ville helt enkelt vidga mina vyer och köra på något annat än vad jag vanligtvis gör. Sen som jag nämde tidigare så var det snöblandat regn när vi fotade och jag ville inte återspegla dagens väder i bilderna, därav den varma tonen. :)
 

Ny mail

Så där ja, då har jag en ny mail till ert förfogande. Givetvis så kan ni fortfarande ställa en fråga i kommenarsfältet här på bloggen.

Casting

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit reda på hur jag behåller färgen på bilderna när jag laddar upp dem på bloggen. Dessa bilder såg så sjukt dassiga ut att jag fick nog! Nu är det färgglatt igen som det ska vara.
 
 
I förmiddags blev jag blev uppringd för att träffa en regissör och lite annat castingfolk för att eventuellt vara med i en musikvideo. Regissören sa själv att hon visste redan när hon såg mina bilder i registret att det skulle bli ett ja för min del. Så varför jag egentligen skulle dit och provfilma... ptja... det är förstås mer seriöst så. Men och andra sidan så är det ofta så att man får provfilma och agera som om det vore för en huvudroll i en film och när man väl är på plats under inspelningsdagen så är det ingen som behöver kunna agera framför kameran över huvudtaget. Jag räknar faktiskt inte ens med att jag kommer att synas i bild då jag har en stark känsla av att jag är en av hundra som ska vara med. Det är förstås en fördel att regissören tyckte om mitt utseende. Vill ni veta vad det är för musikvideo så får ni helt enkelt kika in igen framöver. Mwohaha.

Helgon

Hade jag varit 16-17 år så hade jag tyckt att det här var ascoolt! Vem vet, jag kanske innerst inne tycker att jag är asball nu. Jag blev lite förvånad över en helt smockfull inbox när jag loggade in på helgon.se, men sen förstod jag varför. Bilden som jag laddade upp idag låg på första plats bland mest sedda bilder. Jag är mäkta imponerad över att den del karlar på riktigt tror att de ska vinna mitt hjärta/södra region genom att klanka ner på mitt utseende och att jag nog allt ser lite märklig ut. "Du hade varit snygg om det inte vore för de där öronen" är ju en klassiker! All heder åt att hitta ragg genom nätet, men kom igen. Nåja! Det är väl dags att stänga ner kontot där förr eller senare ändå.
 
 
Jag känner mig dock tvungen att logga in på Helgon då och då eftersom folk fortfarande envisas med att skicka mail där angående hår och fotografering, istället för att kontakta mig via bloggen där jag faktiskt numera kikar dagligen. Jag ska se till att skaffa en kontaktmail snarast och den kommer jag att placera ut till höger under infon om mig. Mm... key?

Ben

Jag ska alldeles strax gå iväg till gymmet och träna rygg och biceps, men jag ska bara... Idag får det inte sluta som igår då "jag ska bara" tills dess att dagen tog slut. Det blev med andra ord inget gym igår. Verkligen inte hela världen, men nu har jag ju fått in en sådan bra rytm i både kost och träning, så det vore tråkigt att tappa det nu.
 
Det är sjukt lätt att intala sig själv och framför allt skriva att jag ska hålla mig till en fuskdag i veckan. Men i praktiken - hur enkelt är det egentligen? Jag är Sveriges största gris när det kommer till god skräpmat, godis och efterrätter. Så istället för att lova mig själv att hålla mig till en dag i veckan så ska jag istället klappa mig själv på axeln om jag klarar det, en vecka i taget. Mer hälsosamt och mindre stress.
 
Äh, jag är cool även i mormortofflor :)

Bilderna ovan togs igår kväll. Någon dag ska jag visa en före/efter-bild. Inte före som i för några månader sedan, utan före som i för flera år sedan. Jag ser en extremt stor skillnad!

Konst

Jag kikade runt lite på Deviantart och vet ni vad jag hittade?! Mig själv! Fy fan vad snygg jag är som flintskallig!
 
http://thanatosofnicte.deviantart.com/
 

Sneak peak

Jag efterlyste ju människor att fotografera i ett inlägg och fick ett svar från Linda. Så i torsdags förra veckan blev fotograferingen av och nu pågår redigeringsarbetet.
 
Min tanke är att göra bilderna varma, trots att vi stod mitt i snöregn och riktigt mulet tråkväder! Om det inte vore för att jag är så förbannat petig så hade jag varit färdig för längesedan. Blir aldrig riktigt nöjd känner jag. Men här kommer en liten sneak peak på en bild som jag tror att jag är färdig med nu. Vad tror ni?
 
 
Om jag blir färdig med bilderna (helst idag) så funderar jag på att riva av en till fotografering nu på lördag, eftersom jag tidigare krävde dagtid under veckodagar, vilket jag förstår att de flesta inte kan. Någon som är intresserad?

Lördagens

Klänningen hittar du på Indiska.

Allt för hälsan

Idag åkte jag och C iväg till Älvsjömässan för att besöka allt för hälsan. Vi hade bara fått höra dåligt om hela tillställningen, men vi ville ge det en chans ändå. Rätt skönt att komma ut en söndag också. Jag kände på mig att det skulle gå att få tag på Shirataki nudlar (mirakelnudlar), vilket var en av orsakerna till att jag ville åka till mässan. Inte för att jag käkar LCHF längre, men nästintill kalorilösa nudlar är inte så dumt när man älskar nudlar. Så vi åkte hem med 20 paket. De är ju allt annat än billiga, men mässpriset var en tredjedel av det vanliga priset. Sen är de faktiskt goda, trot eller ej!
 
 
Chai fick äntligen sin Bulgarian bag! (Träningsredskap) Jag misstänker att jag kommer att använda den en hel del jag med. Visst ser den lite ut som en bajsfärgad croissant?
 
 
Det stod skrivet i stjärnorna att jag skulle ha de här töntiga sockorna! Trycker man ner byxorna i strumporna så får ju björnen faktiskt ett huvud. Det fanns massor av billiga strumpor så jag passade på att fylla på förrådet. Jag har ju bara köpt roller derbysockor i ett års tid nu. Visst, de är ju snygga, men det är ju långt ifrån alla dagar som man känner för att dra på sig knähöga sockor.
 
Allt som allt, en helt okej mässa ändå. Lite kärringvarning på en stor del av utbudet och mycket tjock och bläng över en del av utställarna. Sämsta knepet när det kommer till att sälja är att blänga, viska till varandra och flina. Prova att säga "hej!" kanske? För jag har verkligen ingen lust att handla av folk som stirrar och flinar utan att säga ett ord. Nåväl!

Träna ben

Nu har jag bestämt mig för att köra ett benpass i veckan, med start idag. Känner jag inte av baksida lår och röv imorgon så är jag en misslyckad människa. Hah! Närå. Anledningen till att jag inte har velat träna med fokus på ben är för att jag inte har fått en enda trevlig kommentar sen mina ben och rövmuskler började växa till sig. Jag kan ju tala om att jag har ett ökat mått på låren med 5 cm. Bara det faktum att jag faktiskt blev större gjorde mig redigt obekväm och sen att inte få höra något trevligt gjorde inte saken bättre. Det är därför ni inte har sett mig i ett par tighta jeans på år och dar. Jag känner mig obekväm som fan, men nu ska jag strunta i det!
 
Till lunch mosade jag i mig min favoritsnabbmat i nyttigare form.
Tonfisk, creme fraiche, lite majonäs, hackad lök, peppar (och salt om man önskar.) Tokgott till pasta och förmodligen som röra på baugett. Men oftast äter jag röran som den är. Jag älskar röror!
 
 
Anledningen till den snabba lunchen var för att jag vid 13-tiden hade en inflätning. Det blev en återinflätning av en gammal uppsättning med dreads. Nu ska jag redigera bilder från gårdagens plåtning!

Katrins statement om SATS

Jag kan ibland sitta i min ensamhet och irritera mig över vad människor väljer att skriva på sina bloggar. Mer än så blir det inte. Men nu kan jag inte enbart bli irriterad, utan istället rent ut sagt förbannad. Det är ju helt uppenbart att Katrin Zytomierska väljer att synas där hon kan och uttrycker sig om precis allt som drar uppmärksamhet. Helt ärligt talat så förstår jag inte hur man kan vara så desperat att bli känd att man kan tänka sig att bli hatad av andra människor.
 
Foto lånad från Katrins blogg
Katrin: "Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?"

Kartrin har uttryckt sig rent ut sagt elakt angående SATS senaste reklam.
Katrin: "Asså vad är den här grejen med att det ska vara så jävla okej för tjejer att vara mulliga i Sverige? Det är nämligen inte det i andra länder."

Ett litet instick från min sida... i många länder är det något fint att vara större som kvinna då det visar att du är välbärgad. Och allvarligt talat, det är ett stort jävla skämt att svenskar på riktigt sitter och ojar sig över att Josephine på bilden är överviktig. Ta en tripp till landet USA så kan vi tala om övervikt. Det största gnället ligger nog kring att hon ska ha tränat i 13 år och inte är fit som Anorld. Vem vet, kanske har hon vägt 250 kg mer en gång i tiden? I don't care! Jag skulle aldrig ens kalla henne överviktig! Dessutom så hävdar Katrin att en läkare har konstaterat att Josephine är fet. Men och andra sidan så säger ju "läkare" att muskelberg har för högt BMI och måste gå ner i vikt trots att de inte ens har ett smörpaket fett över magen.
 
Så klart var det fler än jag som blev upprörda över Katrins första inlägg om SATS, vilket jag slår vad om att hon hade räknat med. Det jag blev förbannad över var inte det första blogginlägget utan snarare hennes fega blogginlägg Vad hände med yttrandefriheten? som dök upp idag, som ett pinsamt försök att rädda sig själv. Jag tror nämligen att hon trampar runt på farligt område och är på väg att snubbla in i lagboken, då det enligt lag inte är okej att kränka andra människor genom sin blogg. Något som alla stora bloggerskor gör, men det är nog snarare en blogglek som ger varandra mer publicitet. Jag är inte helt insatt i vad lagen tillåter och inte när det kommer till publiceringen, eftersom jag själv föll offer och inte hade någon rätt på min sida. Jävla kryphål! Men jag kan inte se någon annan förklaring till varför Katrin annars helt plötsligt ska ändra sitt statement.
 
Katrin: "Naturligtvis är jag ledsen om jag har sårat Josephine, det är aldrig min mening att ge mig på privatpersoner, det är lågt och ligger inte i mitt intresse."
"Jag har full förståelse för att alla inte vill vara smala och att folk har olika prioriteringar. "
 
Hallå farfar... bara en kommentar som "vill någon se ut så här?" var väl ändå att ge sig på en privatperson. Hur kan hon gnälla över att hon inte får yttra sig om vad hon vill? Det är ju det hon får, men då får hon ju ta att folk yttrar sig med en annan åsikt. Jag hade kunnat ta hennes första korkade inlägg med ett ryck på axlarna, om hon fortfarande stått fast vid det hon skrev från första början. KAPPVÄNDARE!
 

Katrin: "Varför kör man inte på och bantar ner sig till att väga 55 kilo och vara snygg när man ändå insett vikten av att se ut som folk?"
 
Jag väger själv över 55 kg och jag är varken fet eller ful. Hallå, jag ska ju bli en bra milf har jag hört. ;)
Så nu vet ni det!

Vädret idag

Idag har jag en inbokad fotografering på schemat. Jag sa ju att jag skulle ta tag i det från och med denna vecka! Min önskan är att genomföra en i veckan, men det är kanske lite för mycket begärt. Vi får se. :) Något som alltid spelar in i en fotografering är väderstatusen och dagens är rätt... annorlunda.
 
Snöa uppochner ska det tydligen göra idag.

Randy

Ibland har jag lust att säga (och framför allt önskar att han förstod) skyll dig själv! Det är lätt att vara Allanballan när vi får möte av andra hundar, men när de ger igen är det inte så roligt längre. Randy har blivit jagad av en sjukt leksugen tax här på innergården och var så jävla irriterad att han självmant ville gå in igen. Den bokstavligt talat hängde i ansiktet på honom. När Randy var en kass lekkamrat så sökte sig taxen istället till mig, vilket gjorde att Randy tyckte att jag helt plötsligt var hans och förvandlades till världens charmigaste border collie. 
 
 
Här har vi hunden som morrar åt byggarbetare som raggar på mig. Jag har aldrig hört honom morra åt någon, men uppenbarligen var det inte okej att en främmande man kom in i lägenheten och flirtade med mig. Chai lär ju vara skitnöjd över att jag umgås med en sådan vovve om dagarna.
 
Somliga kallar sina hundar för bebisar, men vi tog över en grinig gubbe.

Black Milk Clothing

 
Bild lånad från blackmilkclothing.com
 
Självklart la jag in en beställning kvällen innan och missade alltså erbjudandet med några timmar. Extra irriterande eftersom jag beställde för $198 och fri frakt i vanliga fall gäller vid beställningar över $200. Jaja! Inget att sura över. Kanske kan jag istället tipsa er, dels om dessa fantastiska kläder, men även om den fria frakten i november månad.
 
Hemsidan har ni här: http://blackmilkclothing.com/

Hejdå anchor

 
Nu är min högra anchor bortplockad - igen. Denna gång för gott, eller i alla fall med flera månaders läkning och vila. För kanske fem år sedan så piercade jag två anchor i nacken och i våras så gick den högra sönder. Gängan slutade att fungera och vägrade behålla plattan (den glittriga stenen). Eftersom jag trivs så otroligt bra med två extra ögon i nacken så beslöt jag mig för att plocka ut den och i samma veva sätta dit en ny. Det var förstås en riktigt dålig idé eftersom jag har svårt nog som det är att bara få en enkel piercing att läka. Jag kan ju tala om att jag skonar er från en riiktigt nasty bild på hur det såg ut utan anchorplattan på plats. BLÄ! Fulaste ärrvävnaden och klägget i stan! Under tiden det läker så vill jag inte gå runt med bara en anchor i nacken, så jag valde därför att tillfälligt plocka bort smycket från den vänstra. Bilden längst ner visar alltså hur en anchor ser ut när anchorplattan inte är påskruvad, om ni nu har undrat över det. Jag tycker faktiskt att det ser lite fräsigt ut med bara ett hål in i nacken!

Hembakt hamburgebröd

Det blev inte bara hemmalagad pasta i helgen! I söndags bakade jag scones till frukost, maräng av den överblivna äggvitan (från dagen innan när vi gjorde pasta), hamburgebröd samt en äppelpaj. Jag tycker att det är sjukt roligt att laga diverse maträtter, bröd och efterrätter. Nackdelen är att jag helst inte mosar i mig sånt här under veckodagar, så jag ska försöka rota fram lite nyttigare och lite mer avancerade recept för att ändå hålla matlagningen vid liv. I vanliga fall så är det inte jag som står i köket i det här hemmet!
 

BlackMilk

 
Ja, det var på tiden!

Hemmagjord pasta

I helgen lagade vi pasta för första gången. Något som jag alltid velat prova på, men känt mig rätt tveksam till eftersom jag inte äger någon pastakvarn. Det visade sig att det gick alldeles utmärkt att kavla för hand, men det tog tid och tugnt var det! Om det var värt det? Oh ja! Om det blev gott? Sjukt gott! Jag gjorde pastan och Chai stod för köttfyllningen och tomatsåsen. Jag är både nöjd och stolt! Det blir dock till att köpa en pastakvarn inom en väldigt snar framtid.
 

Innan gymmet

 
Visst är det tråkigt att följa någon som aldrig lägger upp bilder på sig själv! Så jag tar och bjuder på en innan-gymmet-bild. Jag trivs inte framför kameran nuförtiden och jag är sällan klädd i annat än träningskläder, så det här är vad ni får!
 
Dagens träningspass: 1 h löpband + crunches

Hjälp sökes!

Jag fick lite panik igår när jag insåg hur fruktansvärt ful min design är. Men jag är helt kass på koder! Det tog mig säkert en hel dag att få till min senaste bloggdesign och jag skojar inte ens. Jag är nöjd med min header - thats it! Så det är hög tid att möblera om lite. Men eftersom det inte blev som jag ville sist med bredd och sånt där så lär jag inte fixa det nu heller. Som det är nu så har jag inte ens lust att lägga upp mina riktiga fotografier i liggande format eftersom jag som mest kan maxa till 500 i bredd. Väljer jag 600 så klipps höger kant automatiskt. Detta har jag dock gjort i vissa fall för att helt enkelt kunna lägga upp en större bild.
 
Är det någon som är grym på koder och är sugen på att hjälpa mig?

Bruna dreads

Mitt senaste hantverk

Proteinpannkakor

Jag tillhör den lilla andelen vuxna människor som avgudar pannkakor som ett litet barn. Men sen har jag blivit så pass vuxen att jag någonstans har insett att det kanske inte är så där jättenyttigt när jag vanligtvis gör pannkakor på vitt mjöl, riktigt smör och gärna har rikligt med sirap och andra diabetesbomber som topping.
 
För några veckor sedan åkte jag till Sveavägens Gymgrossisten för att köpa proteinpannkakor, men den varianten som jag egentligen ville ha fanns inte i butik. Istället kom jag hem med den här.
 
Hittas här: Gymgrossisten
 
Till smaken påminner de litegrann om mariekex, vilket kanske inte låter så överdrivet upphetsande. Men ärligt talat så försvinner det i kombination med hallon och kvarg, som jag själv väljer att toppa pannkakorna med.
 
Jag är väl medveten om att det finns mängder av recept på proteinpannkakor som man kan göra på egen hand. Men med handen på hjärtat så kan jag erkänna att jag vill ha krubb nu nu nu när jag väl ska äta ett mål. Särskilt frukost och det här går på några minuter! Blanda en skopa av pulvret med vatten, vispa, häll lite fett i en stor panna och kör på! Nästa gång så ska jag prova gymgrossistens andra mix, så får vi se vilken som är bäst.