Mina förberedelser är inte förgävesJam skating

Här nedan kommer ett litet klipp fråm gårdagens rullskridskodans. Självklart hittar ni mig i videon.

Kul att jag ser ut att vara på väg att ramla omkull så fort jag är med i bild. Haha! Så ostadig är jag faktiskt inte på hjulen! Nåväl, vi har ju i alla fall roligt tillsammans!"Visionen för Swayze's Quad Skate Crew är att vi så fort vädret tillåter börja träna rullskridskodans utomhus på lördagar eller söndagar. Vi kommer att ha hög musik och dansa till hits från 1978-1986 (typ). Vi kommer också satsa på 80-tals looken fullt ut med färgglada trikåer, dansdräkter och stort hår (osv, osv!!!!!).

Alla kommer att vara välkomna. Våra dansrutiner kommer att vara enkla och till en början fokusera på klassiska synkroniserade 80-tals danssteg. För många kommer det vara som att dansa med riktigt tunga skor men med tiden kommer fotarbetet bli mer avancerat. Dansrutinerna kommer att vara enkla med mycket passion, speciellt med överkroppen och därför kommer alla nivåer av dansare alltid kunna vara med. Vi kommer också att syssla med freestyle dans och lära varandra nya danssteg och hänga och ha trevligt.

Denna sport kallas Jam skating. Vi kommer att lära varandra eftersom alla kommer att vara nya.

Vi kommer att starta en förening och efter sommaren kommer de som vill fortsätta dansa, att träna i lokal. Men utomhusaktiviteterna kommer ALLTID vara öppna för alla som bara vill hänga på och dansa lite."

Jeremy scott, du är ett geni!


Att falla med stil?

Det blev en lång träning igår med först jam skating och därefter roller derby! Men jag hade sjukt roligt rakt igenom. Vi tränade på olika typer av fall igår och det är alltid lika roligt! Så det som sker på bilderna nedan är inte bara vi som är klumpiga. ;) Även om det ser rätt lustigt ut. Man ser ju helt... magisk ut med tandskydd. Kanske borde byta till vitt så det ser ut som att mina tänder är jävligt shiny, istället för att se helt tandlös ut i det svarta.


Jag kör på Baseball slide


Hanne gör Super man

Rullskridskodans

Igår startade Swayze's QUAD SKATE SCREW.

Tanken är att träffas, ha skitkul och skaka loss på rullskridskor till hög 80-talsmusik! Det spelar ingen roll vad för tidigare erfarenheter du besitter eller hur ofta du har möjlighet att medverka. Så fort det blir varmt så kommer vi att hänga utomhus och dansa. Förstås i tillhörande 80-talskläder!

Denna sport kallas Jam skating.
Tro mig - sport har aldrig varit roligare!

Foto: Rakel

Kom och dansa med oss!

Toe Guards

Jag skrev för ett tag sedan att jag skulle hämta ut ett paket med något Derbyrealaterat. Det var ett par toe guards med kopparstjärnor. Nu har jag tyvärr inte kunnat sätta fast dem på mina egna rullskridskor, då mina tåstopp visade sig vara för korta! Men nya, längre tåstopp är på väg.

Toe guards är, som man hör på namnet, skydd för rullskridskornas främre del. Vid fall och liknande så skrapar framsidan av skon i marken och lämnar fula märken, som till slut blir till skador. Så vill man ha något lite mer flådigt än silvertejp på framsidan så kan man köpa sånna här!

Foto: DerbyVixenFoto: DerbyVixen

Fotografierna ovan har jag lånat från tjejen som har tillverkat skydden. De finns att beställa i vilken färg och form som helst genom Etsy. Länk --- > DerbyVixen

Sensuellt

Jag drar mig verkligen för att fotografera mina naglar. Det är en ständig press att vilja visa upp Annies fantastiska kreationer, men samtidigt så behöver jag vrida min arm ur led för att få till en schysst vinkel. ;) Men givetvis får jag alltid till en okej bild efter lite vilja och våld. Ljuset här i lägenheten är verkligen inte optimalt, så det får bli vad det blir.

Vinrött, vitt spetstyg, samt påmålat guldglitter längst med spetskanten.Här hittar du Anni:

Nail'd Stockholm
Salong black & white
Pipersgatan 25
Tunnelbanestation Rådhuset

Estland

Jag blev bortbjuden på en Tallinnkryssning med familjen i helgen. Eller tja, en väldigt liten del av familjen. Åkt på kryssning till Tallinn har jag gjort flera gånger förr och det är allt bra underskattat! Det går att få riktigt billiga båtbiljetter för att få komma (trumvirvel) utomlands!

Sen är det sjukt billigt att gå ut och äta riktigt god mat i Tallinn. Vi var fyra personer som käkade tre-rätters, samt dryck för långt under 1000-lappen. Var hittar du det i stockholm om du inte vill gå på Mc donalds?

 

En såndära vanlig familjebild. Båtens buffé är förövrigt grym!


Jag och... skriet?


En annan var ju helt lyrisk över att äntligen få en riktigt mäktig, blinkande festdrink, så söt att hela ansiktet vrider sig! Jag kunde inte ha blivit argare när jag istället fick ut en Lennart med drinkpinne. I samma beställning fick övriga familjemedlemmar, som ni ser, riktigt flådiga drinkar. (Nej, jag har inga höga krav när det kommer till attiraljer.)

 

Morgonen därpå vaknade jag upp och trodde att jag befann mig på Titanic.


Vi fikade en sväng efter att ha vandrat i kylan. Nu har jag äntligen provat på Pavlova!

Jag frågar mig själv: varför har jag väntat så länge??

 

 

Vi åt trerätters på en riktigt fin och mysig restaurang. Till förrätt åt jag rökt ost och tomatsoppa. Bland de godaste soppor jag ätit! Huvudrätt blev kanin och sötpotatis. Jag har faktiskt aldrig ätit kanin förr. Till efterrätt blev det cheesecake! En rejäl bit av den helt klart godaste cheesecake jag någonsin ätit! Så kort och gott en riktigt lyckad middag! Det är väl ingen hemlighet längre att jag gillar bakverk?

Jag hoppas kunna komma iväg igen nu i vår med min karl. Nästa gång ska jag komma hem med lite mer dryck för att kunna blanda till egna drinkar. Stockholmare är ju helt värdelösa på det, så vill man ha någonting gjort så får man göra det själv.


JP the Jammer

Kvällar då jag borde göra viktigare saker som att tvätta kläder och packa så blir jag extra kreativ.


Ur balans

Alltså fy fan. Snoret skvalpar i hjärnan och min kropp är vätskefylld till max. Trots träning och rätt kost så envisas kroppen med att behålla all vätska från tidigare kolhydratsfrosseri. (Kolhydrater binder vätska) Jag inbillar mig att det skvalpar om mig när jag går. :) Det är i alla fall ett gott tecken på att jag är förkyld, inte ska träna och att jag behöver sluta tänka på vad jag äter. Hur länge och hur många gånger kan man egentligen förlora mot sig själv? Sist jag såg ut som jag egentligen vill var i början av juli förra året. Så nu har jag gått runt missnöjd med mig själv i åtta månader. Nu är det dags. Någonting säger mig att det kommer att bli lättare nu när det äntligen finns lite solljus. Jag blir liksom mig själv igen då. Ska ju även påbörja ytterligare en aktivitet i rörelse. Rullskridskodans med start den 13 mars. Det kommer bli grymt!

Juli 2011