Kroatien

Kroatien måste ju vara skyltarnas näste! Vad sägs om att checka in på Grand hotell och njuta av landets vackra skyltar? Sen när ni ändå är igång så kan ni besöka den fantastiska botaniska trädgården som sprudlar av vackra blommor i regnbågens alla färger... så sa skylten i alla fall. I själva verket var det torrt och dött som en öken.
Här kommer lite bilder från kompaktkameran förra sommaren i Kroatien...


 


Träning

Idag känner jag mig otroligt nöjd med vad jag har presterat på gymmet! jag har dessutom nästan helt kommit över min rädsla för att kliva in i hörnan med fria vikter på egen hand. Det är alltid fullt med allan-ballan-människor. Jag har helt enkelt kommit fram till att de får väl dumstirra bäst de vill för jag tränar ju ändå hårdare än va de gör! Till en början tyckte jag att det var asjobbigt när folk slutade upp med vad de nu höll på med för att helt enkelt stå och dumblänga på en när man tränar. Åter igen... på tok för många hänger mest på gymmet, utan att egentligen göra någonting.


En bild från ett par helger sedan.

På fredag ska Chai och jag träna Tabata. Ska ju tydligen vara oerhört tungt enligt gubbarna. Jag återkommer med min åsikt om det hela. Hoppas att jag hinner med lika många pass denna vecka som föregående! Men imorgon blir det lite lugnare med lite Bollywood!

Lämna kontaktinfo!

Igår städade jag hela lägenheten, så nu kan jag få oväntat besök. Kan ju tillochmed bjuda på kaffe nu
förtiden! (Såklart goda chokladdrycker också!) Jag ska by the way visa världens bästa städverktyg ever snart! Compact living får verkligen en betydelse!

På tal om någonting annat så får jag massor av frågor i kommentarsrutan, utan info om hur jag ska kunna kontakta med ett svar. Det blir mycket lättare om ni lämnar en mailadress eller liknande då jag inte gillar att lämna ett svar på min egen sida. Förvänta er inget svar om det knappt står ett namn!

Jag har fått jättemycket frågot kring min hårfärg, vilken toning, hur jag gör mina lockar osv osv.
Så jag har planerat att göra en hårguide med allt från vem jag klipper mig hos, vilken inpackning som jag gillar bäst till hur korkskruvarna ska få bästa resultat! Jättekul att så många frågar! Tror att det får ta och bli flertalet inlägg som kommer att trilla in då och då i en helt ny kategori. :) Kika in snart igen så får vi se vad jag hittar på.


Earth hour?

Timmar som denna så skäms jag över att vara svensk.


Hulken

Mitt mål har alltid varit att bli Hulken när jag blir stor!


Smygfoto

Matilda smygfotade mig förra lördagen. Bilden stal jag från Matildas blogg.
Det syns ju att jag råkade ut för vind på vägen dit. haha


Idag beställdes det flyg och hotell. Vad det kan vara får ni höra mer om en annan gång.
Men JAG ska ut och resa och det känns bättre än bra!

För mycket av det goda

Idag tror jag att jag håller på att dö av träningsvärk. Körde på liite för hårt igår på gymmet med både löpband och ryssövningar. Om vi säger så här... min gångstil ser ju litegrann ut som att jag har skitit ner mig själv, alternativt är jävligt bajsnödig. Min kropp reagerade helt korrekt igår och sa ifrån genom att kräkas. Efter proteindrinken också. Nu kan jag aldrig mer dricka proteindrink med jordgubbsmak! BLÄ! Nu vill inte jag få träffar på google av alla som söker på "träning+kräkas" för det är absolut inget jag förespråkar! Jag tycker synd om er som självmant stoppar fingrarna i halsen. Jisses det finns ju inget äckligare än att spy!



Så jag tog helt enkelt ett moget beslut och skippade gymmet idag. Smygtränar istället lite på koreografin från Bollywood-dansen som jag har börjat dansa. Missade förra veckans lektion, så jag har en massa knepiga steg att ta igen! Men fy fan vad kul det är! Sen tror jag på att kombinera gym och dans för att hålla sig lite smidig.


Ett klipp från filmen vars filmmusik vi dansar till! Kolla vad happy happy!

År 2011 är helt klart mitt hälsosamma år!

Pluggar

Vid nästa töjning av örsnibbarna så är jag uppe i mitt mål på 51 mm. Så nu har jag börjat införskaffa lite olika varianter av pluggar för att kunna växla lite. Här är de senaste! Tjusiga, jag sägert!

Införskaffade genom CALM.

Vad dumt... pluggarna är klarblåa på min skärm och inte ett uns gula som jag i efterhand ser på alla andra skärmar. Whatever, jag orkar inte.


Partyfixad på provfilmning

Idag var det alltså provfilmning på förmiddagen. Det kändes inte okej att gå iväg klockan 10.00 så här pass partyfixad. Jag måste ha sett ut som att jag var på väg hem från nattens bravader liksom. Vilken annan idiot går runt sår här stylad en förmiddag annars? Jag fick fina komplimanger av tanter i alla fall. Whatever! Jag tror att provfilmningen gick bra i alla fall! Fick ta av strumpbyxorna och visa benen och så fort jag visar benen så går det alltid bra. haha! Nä. Eller jo... eller? Jag fick även provfilma för en helt annan roll än den jag var där för också. Då kan jag ju inte ha varit helt kass i alla fall!

 

Btw, finn fem fel!

 

C - "Din rumpa har blivit... PFOOFF efter all träning!"

Katastrofdröm

Jag drömde inatt att jag skulle se Matilda uppträda på en utomhusscen på Gärdet. Mitt under föreställningen började marken att skaka, vilket snart fortsatte med att marken klyvdes i två delar, rakt genom scenen. Panik utbröts och alla sprang åt alla möjliga håll utan att egentligen veta vart! Jag kände hur någon slet tag i min arm och skrek "spriing!". Jag hakade på i bara farten. Men Matilda! Det var så mycket folk att det var omöjligt att springa tillbaka och dessutom började marken spricka likt knäckebröd, mer och mer! "Hon klarar sig!", skrek rösten som drog i min arm. Vi sprang och jag var så sjukt glad över all min konditionsträning på gymmet. "CHAI!", skrek en röst i mitt huvud! Just det! Vi ska ju mötas i Kungsängen om någon katastrof skulle inträffa, tänkte jag och sprang ännu mer målmedvetet. I Kungsängen kan vi skrapa ihop survival kit, tänkte jag. Jag sprang fortare än någonsin, ut mot motorvägen som var tom på folk men full av bilar som människor bara beslutat sig för att lämna! Panikslagna skrik hördes från fjärran och jag insåg att marken snart var på väg att klyvas under mina fötter! Jag gjorde ett jättehopp för att landa med fötterna på fast mark. KLICK! (Tvn går igång som larm här hemma på morgonen med TV4s Nyhetsmorgon.) "en jordbävning har drabbat Japan..". VAD ÄR ODDSEN??

Jeremy Scott

Så här ser de ut! Mina asgrymma skor! Ni kanske tror att det här är allt, men icke! De lyser i mörkret också! :D Haha! Jag har dreglat och önskat mig ett par skor av Jeremy Scott så sjukt länge och nu är det på riktigt!






Jag vet att jag borde vara nöjd med de fina som jag redan har fått. Men jag kommer aldrig att få nog av Jeremy Scotts kläder. Aldrig någonsin! När jag gifter mig så ska det vara med hans skor på mina fötter.
Typ de här sommarskorna! ÅH! Nu måste jag ju gifta mig också.



Reklamfilm

Nu har jag fått lite mer info om reklamfilmen för Cidern som jag blev uppringd om idag. Det är så jävla skönt att slippa leta efter jobben själv! Behöver bara luta mig tillbaka och bli uppringd. Sen att jag blir nobbad i princip hela tiden när jag väl varit på provfilmning, det är en annan femma. Äsch... detaljer.

Det här är det tredje stora uppdraget som jag har blivit inkallad till det här året. Det är väl tredje gången gillt som man brukar säga? Ett ännu bättre betalt jobb samt en resa utomlands till värmen inkluderad. Jag bangar inte!
Tror dock att jag ligger risigt till med mina töjda öron. Jag tycker själv inte att det passar in för reklamen. MEN tur att jag är en sådan hårkonstnär och kan dölja öronen med en spexig frilla!

Jag vågar inte hoppas på någonting, men jag skriver ett inlägg på lördag om hur provfilmningen gick.

Sommarhår

Det är ju bara en tidsfråga innan jag vill ha håret på plats igen. Känner jag mig själv rätt så kommer jag även falla tillbaka i lugg-träsket. Vi tar och börjar med vår och sommar innan någon större hårförändring sker i alla fall.
Jag börjar se lite ljus nu.


En överraskning på Sorbon

Lördag

Jag passade på att reda ut allt löshår. Dvs tvätta bort en liter hårspray och plattånga håret. Långt, fräscht och inte längre fullt så rött som innan. Jag säger inte att det är bra, men det funkar.



Denna dag vankades det Sorbon för att provsmaka kockens nya blue cheese burgare.
(text lånat från Sorbons meny http://sorbon.se)



Jag är inte tillräckligt kär i sådan ost för att burgaren skulle falla mig i smaken. Sen var jag dessutom så GRYMT imponerad över Jimbeam burgaren som jag åt där sist!






Efterrätt ska ju också ner! Mmm-mm!




Vi blev ett stort gäng. (I jämförelse med hur många jag trodde att vi skulle vara på plats)
Jag, Chai, Kristofer, Fredrik & Sara, Näll, Yann & Fredrik, Max & Fru.



Nå... vad är det för överraskning som det står om i rubriken?
Ta en titt på bilden nedan, luta dig tillbaka och njut av skapelsen.



Alla tjatade på mig precis hela kvällen om hur dålig jag var på att använda toaletten. "Jag har säkert pissat tre gånger och du har inte ens blivit pissnödig!!" Ett jävla gnäll helt enkelt. :D
Men sen fick Chai nog av att jag inte hade lyckats gå från bordet på ex antal timmar och kastade fram ett paket.

ADIDAS SAMMARBETE MED JEREMY SCOTT!!
(TJEJSKRIK) (TJEJSKRIK IGEN)
Ni förstår inte hur mycket och hur länge jag har velat ha ett par vingskor designade av Jeremy Scott. Det här var i klass med gången jag fick träffa Dolph Lundgren. Faktiskt!



Sen vill jag även recensera en öl också nu när vi faktiskt var på ett bra ölhak.

Kriek mariage parfait

Körsbär, körsbär och körsbär!
Jag som inte är särskilt förtjust i vin ser det här som ett lämpligt substitut. Helt ärligt så förstår jag inte vad det här köpa vin i present till alla kommer ifrån. Vill ni göra mig glad så är det någon riktigt fin öl ni ska ge mig istället.

Hur som helst! Jag tyckte att drycken kändes väldigt lyxig, inte sådär söt som andra kriek kan vara. Inte för att jag på något sätt håller mig borta från söta drycker. Kriek över lag tycker jag är perfekt de stunder jag vill ha något sött men inte så där äckligt sötsliskigt som diverse cider kan vara.

Haha här sitter jag och pratar cider och vips så ringer telefonen och jag blev inkallad på
casting för en cider!
Vad är oddsen? HEJ snacka om att jag kommer ifrån ämnet.

Kort och gott:
Mums med klass!


Palestina 2008

För nästan exakt tre år sedan så var jag med om min häftigaste resa någonsin. Sitter och bläddrar igenom alla mina fotografier från resan till Palestina och kan inget annat än längta tillbaka. Jag är inte mycket för typiska semestermål där allt redan är planerat i detalj, så det var nog därför jag gillade den här resan så mycket. Jag vill tillbaka nu nu nu! Om allt går som planerat så ska jag ta med mig min mamma tillbaka dit nu i vår.

Hur det kommer sig att jag åkte dit första gången? En av mina bästa vänner Hannah bodde och jobbade när nere i nästan ett år, så jag, Sanna och Malin åkte dit för att hälsa på henne. Egentligen var det bara Sanna och Malin som skulle åka men jag hakade på i sista sekund. Jag hoppas att jag inte trängde mig på allt för mycket. :P

Här är ett litet urval av mina fotografier. Tänkte att jag skulle visa upp vad för annat jag tycker om att få  på bild annat än uppstyrda modellplåtningar.

 


Hillevi

Modell: Hillevi Arvidsson
Foto: Josefin Pöljö

Sådär! Nu kommer bilderna som plåtades i början av februari. Har ju inte kunnat ta tag i dem efter en smärre datorkrasch, men nu är har jag fått låna en dator. Min signatur blev löjligt stor på bilderna nu när jag tar en extra titt. Ni får leva med det! Nu har jag dessutom vidgat mina vyer lite och laddat upp en svartvit bild, vilket jag aldrig gör! La även upp en bild (näst sista bilden) men en sne horisont. Jag måste sluta vara en sådan perfektionist för annars blir det ju inte bilder.

Första bilden är min favorit. Vilken är din?





SATS SÖDRA STATION!

Till alla er som tränar på SATS Södra station
Hjälp mig att hitta mina stulna skor!


Någon trevlig snubbe (om det inte är en tjej med elefantfötter) har bytt ut sina utslitna och uttöjda skor mot mina nästan nya. Det gick inte att ta miste på dem! så detta är ett medvetet val av denne som har bytt. Mina skor sitter tight åtsnörat och dessa som stod kvar var som sagt enormt uttöjda och med platt sula. Därför går det inte att hävda att "de såg ju ut som mina".

Om DU som tränar på Sats södra station skulle råka slira in här, så får du gärna säga till om du skulle få syn på dessa. Jag vill bara ha tillbaka mina skor!

Porträtt

Jag besökte Huddinge och fick låna en dator.

Modell: Matilda
Foto: Josefin Pöljö




Tecknad

Titta! Det är ju jag!
Konstnären är Martin Johansson

 

TACK! :D


Hej bullen!

Vad detta gäller kan ni läsa om Här.



Svar från mig:
Det enda jag har gjort är att jag har printscreenat ett par inlägg från internet. Så vad ska jag ta upp?