Kort uppdatering

Jag har så mycket bilder som jag vill lägga upp här, men med en tio år gammal bärbar dator så orkar jag inte längre. Igår tog det över 30 minuter att beställa biobiljetter via datorn. Jag är lika svettig varje gång jag ska betala något över internet och inte har en aning om ifall datorn tänker hänga sig mitt i allt. Så ni kanske förstår hur lång tid det tar att skapa ett inlägg här. Sen är jag minst lika ledsen över brist på plats att ha en ordentlig dator. Den står just nu på typ en byrå/tvskåp-whatever och GIVETVIS slog jag i knät i knoppen/skåphandtaget så hårt att jag fick ett blåmärke direkt! Tack och lov höll huden i alla fall. Olämplig plats att ha datorn på med andra ord. Ha datorn i knät tänker du. Nja, den har en batteritid på tio minuter. Nu får jag hålla tummarna att smärtan i benet inte håller i sig och gör att jag blir halt. Då kan jag inte träna... och så vips in i den dåliga cirkeln igen. Snacka om att jag drar iväg från ämne till ämne. Jävla skit vad ont mitt knä gör!

Jag blir så ledsen över att mitt liv driver iväg utan att jag hinner utveckla fotografi under tiden. Bilderna får helt enkelt ligga oredigerade på datorn och ritbordet får ligga kvar i sin förpackning i garderoben. Jag som ville så mycket mer!!


Jag försöker intala mig själv att jag visst har lust att leta fram mig själv i garderoben och ställa mig framför en kamera imorgon. Förr hade jag gjort det med glädje. Nu vet jag inte ens längre vad som är jag.


 Åh! Ikväll är helt fel kväll att vara ensam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback