Iphoneskal

När jag kom innanför dörren smärre apatisk och redo att gå och lägga mig, så fann jag istället ett paket. 6 st Iphoneskal bara till mig! Men nu är det ju så att jag inte behöver sex skal till min nya telefon. (Japp nu har jag äntligen fått en bättre modell än den där stenålders-Iphone-helvetet som jag hade innan.)
Jag har precis dressat upp telefonen med skal nummer tre med röda blommor. Skal nummer ett i blått tänker jag också spara. Resten åker ut till försäljning för under en hundring styck. 


_

Det blöder ur mina öron.
Grannen vägrar sluta spela hög musik. När Allt jag behövde var att få vila.
Min hjärna är mer mos nu än innan. Jag vill inte vara här.


Hattfesten

Då gör vi ett försök. En gång för länge sedan, närmare bestämt den 11 september 2010 så var det dags för den årliga hattfesten. En kräftskiva med krav på att ta med en hemmagjord hatt... och amerikan. Nja.
Jag blev lite smått orolig över mitt hattval när jag fick veta att Steve Haworth skulle vara med. Även om jag egentligen inte alls menar något illa med min kreation så är amerikaner amerikaner. Han ville inte hamna på samma bild som jag under kvällen då han hävdade att han hade folk där hemma som skulle bli upprörda. Men han löste det genom att täcka över min hatt med något när en bild togs. Whatever! Min hatt var grym! ;)

Vi hade en grym vattenpipsunderhållare hela kvällen. Det var Steve det. Steve hade varit iväg och köpt bra kol, tobak och filter som inte är av folie då det tydligen kan orsaka alzheimers. Hade inte jag en aning om. Visste inte heller att det gick att köpa särskilda filter till vattenpipor här i stockholm. Jag fick sedan behålla allt som vart över, vilket är en hel del! Yay! :) Men och andra sidan brukar det vara hos oss som det röks vattenpipa när det är fest.

Fantastiskt rolig kväll!

 


Daniel fixade sin hatt i sista sekund.
 
 
Addes hatt var ju helt klart originell, men mycket tjusig.


Steve Haworth fick uppleva en icketraditionell Svensk kräftskiva.

Monster!


Sen kom bästa Anka och hennes karl!
  
Syns inte så där jättebra, men Peter på högra bilden nere i hörnet hade en foliehatt. En sån där som de har i Signs! Så himla fint!

Vilken jävla bild! haha!

Sen var det dags för tävling och röstning. Vem hade kvällens bästa hatt?

1:a plats  JP!
2:a plats  Adde
3:e plats  Chai



Jag vann en DJmaskin! DJP är mitt nya artistnamn! Jag var lika lycklig som ett barn på julafton.

Kolla bara hur avundsjuk Danne är! (I glasögon)



Inte mycket twister under kvällen, men lite.

"HATT CHÄF" Pokalen

Den här bilden får avsluta kvällen. Steve är så full att han knappt kan stå. haha.


Foton

Jag är hos mina föräldrar och lånar lillasyrrans dator! All inspiration kom tillbaka igen när jag har fått bosätta mig vid en riktig dator som står på ett riktigt skrivbord! CS3 är ju waay mycket bättre än det ruttna photoshop som jag använder hemma. Finns säkerligen ännu bättre, men jag har liksom inte hängt med riktigt i teknikens svängar. Jag är helt tagen i alla fall. Jag känner mig som mig själv igen, så där som jag var förr! Lycklig i själen.

Idag har jag hängt hela dagen med syrran. Hon har fotat mig till ett projekt som kanske hamnar i bok. Vi får se hur det blir med den saken. Vi tog även lite nya bilder som jag kunde lägga upp nu direkt.







Haha, luggen är så fail! Jag bestämde mig strax innan jag skulle gå hemifrån att jag inte längre ville ha snelugg för att en sån här lugg skulle passa perfekt till uppsättningen som jag fick till av dreadsen. Tanken var god i alla fall. Nu får jag se till att besöka Kristofer snarast. :)

Kort uppdatering

Jag har så mycket bilder som jag vill lägga upp här, men med en tio år gammal bärbar dator så orkar jag inte längre. Igår tog det över 30 minuter att beställa biobiljetter via datorn. Jag är lika svettig varje gång jag ska betala något över internet och inte har en aning om ifall datorn tänker hänga sig mitt i allt. Så ni kanske förstår hur lång tid det tar att skapa ett inlägg här. Sen är jag minst lika ledsen över brist på plats att ha en ordentlig dator. Den står just nu på typ en byrå/tvskåp-whatever och GIVETVIS slog jag i knät i knoppen/skåphandtaget så hårt att jag fick ett blåmärke direkt! Tack och lov höll huden i alla fall. Olämplig plats att ha datorn på med andra ord. Ha datorn i knät tänker du. Nja, den har en batteritid på tio minuter. Nu får jag hålla tummarna att smärtan i benet inte håller i sig och gör att jag blir halt. Då kan jag inte träna... och så vips in i den dåliga cirkeln igen. Snacka om att jag drar iväg från ämne till ämne. Jävla skit vad ont mitt knä gör!

Jag blir så ledsen över att mitt liv driver iväg utan att jag hinner utveckla fotografi under tiden. Bilderna får helt enkelt ligga oredigerade på datorn och ritbordet får ligga kvar i sin förpackning i garderoben. Jag som ville så mycket mer!!


Jag försöker intala mig själv att jag visst har lust att leta fram mig själv i garderoben och ställa mig framför en kamera imorgon. Förr hade jag gjort det med glädje. Nu vet jag inte ens längre vad som är jag.


 Åh! Ikväll är helt fel kväll att vara ensam!


Fredagsmys på biskoppen

Jag ser ju nästan sönderretuscherad ut i fejan, men så ambitiös är jag inte när det kommer till photoshop längre.

Steve Haworth var på besök i lilla landet lagom, så vi passade på att ta med honom till biskoppen där vi hade turen att få biblioteket. Sjukt mycket trevligare där inne! Slippa överrösta allt annat folk inne i lokalen liksom.












Tjejkväll

Onekligen en spännande kväll som blev precis så där som jag inte tänkt mig. ;)
Vi började hemma hos mig med en pizza som vi hämtade ut en halvtimme försent för att Fanny inte riktigt hittade till rätt busshållplats. Men pizzan var allt sjukt god ändå, så hungrig som jag var. Nere på pizzerian satt även grabbarna från Huddinge som jag inte har sett på 200 år. Rolig sommar var det, även om de bara var ute efter att käka mig ur huset. :) Saknar dem lite, men jag tror inte att det är ömsesidigt. hah

Well, min fina dam och jag korkade upp riktigt gott bubbel och drack ett par öl innan vi hoppade på tuben in mot östermalm. (ja du hörde rätt) Jag hade sett till att få oss uppskrivna på gästlistor här och var då jag vet med mig sen tidigare vilken idiotmagnet jag är och att vi förmodligen skulle få problem att komma in annars.
Både jag och fanny körde högklackat, men Fannys var så pass höga och obekväma att hon fick byta till bekvämare skor på vägen. Smart drag. När vi kom fram hävdade vakten nämligen att jag var full. Detta pga att jag vinglade fram i mina skor. (som vi alla vet så går jag alltid runt i diverse sneakers och är jävligt kass på högklackat) Fanny och jag hade druckit lika mycket och var lätt berusade, men absolut inte fulla. Dessutom var det som sagt bara jag som var på tok för full för att komma in. "Jag har jobbat med det här i tio år, jag ser när någon är full" haha tack för den! Kan det vara mitt utseende som inte lämpar sig för stureplans dansgolv? Han hävdade också att vi inte alls var uppskrivna på listan. Himla blockmongo!

Efter mycket om och men så fick vi komma in om jag lovade att bara dricka vatten. Hahaha. Grabbarna i baren skrattade åt vakten iaf. Bäst av allt var att det enbart var jag, fanny och typ två asiater inne på hela spy bar och ändå hade vi sånt jävla problem att komma in. Så jäkla töntigt!

Vi drog därifrån i princip direkt och drog till Olssons skor istället. Chais och mitt lilla näste. :) Hade vääldigt vaga minnen om hur stället såg ut. hehe. Var trots allt fyra år sen jag var där sist... Faktiskt ganska exakt.

Därefter förbi Medusa för att hämta upp våra män... Japp. Det var den kvällen det.
Ingen dans! :( Men annars finfin!



Fanny korkar upp bubblet som tom fick rosa skum! En smak av smultron. Farligt gott!



Lite frisk luft...



Det flög ut sopor. Okej, det var rätt kul just då...




Rosa tyska chips är ett måste på en tjejkväll!




På med läppstiften, sen iväg!



Sen hittade vi två småtjejer på 13 jordsnurr! :)








Nu jävlar!

Jag har tillochmed guldtippar kvällen till ära.
Snart kommer Fanny och ett stycke pizza!


Fredagsmys = shopping

Jag slutade tidigt idag, så jag passade på att göra söder på egen hand. Det är ju helt värdelöst att gå ut och prova klänningar och försöka få upp blixtlåset i ryggen. Btw så kan jag erkänna att jag älskar modet just nu! Mycket fuskskinn överallt! Yay! Men min garderob så vinner jag ju lätt! Jag har äntligen hittat drömläppstiftet tror jag, men det återstår att se hur den håller för en utekväll. Kryolan verkar vara the shit. Dessutom kan man inte bli lyckligare när man kliver in i en butik fylld av kryolans ögonskuggor. Vill du ha röd så är det fler än två olikaröda nyanser! Så sjukt nice! Jag har även köpt mitt livs första handväska!! Men jag är ju på nu när fuskskinn, nitar och rosetter har slagit. Love it! Jag och Chai stod här hemma ikväll och provade ut outfits inför imorgon. Vi ska gå åt skillda håll imorgon. Han på svensexa och jag ut på dansgolvet i klänning och de nya skorna. Jag är sjukt nöjd över mitt klädval och detaljer! Hoppas mitt sällskap också är lika taggad ;) Inlägget kan se rörigt ut tack vare min iPhone...

Woh!

Jag klickade hem de här. Aah! Bara för att du tycker att de är fula, så betyder det inte att de är fula.                

De blir vad Jag gör dem till! 


På tal om att få saker...

Jag har ju haft väldigt tur med att kirra saker gratis här på senaste. Beställde en t-shirt via Ebay som kom hem med posten typ i förrgår. Tänkte kasta plasten/paketet men insåg i sista sekund att nä, det ligger någonting mer här. Fick alltså en liten extra gåva tillsammans med t-shirten...

Haha! Rosa, gulligull och döskalle... kan det bli mer fel?!
Nu ska jag inte vara den! Tack och bock säger vi.



Btw! T-shirten är råsnygg! Men jag kan ju inte posta upp bilder i bloggen det första jag gör. Då blir det ju aldrig någon överaskning när man ska vistas utomhus i nya kläder. ;)