Höstfotografering

Foto: Fanny Rahm
Modell: Jag

23 oktober

Matildas födelsedag fortsatte att firas i huddinge.Vi har fått höra att vi är lika till utseendet, så vi tog en bild för att se om det var sant...Det där om isbjörnar som strosar omkring på vägarna är ju en myt, men att dalahästar härjar fritt i huddinge är på riktigt. Här tog jag en liten ridtur innan tårtan.


Matilda 15 år

Så kom lillasysters stora dag till slut. Hon har velat pierca sig så länge jag kan minnas.
En septum blev det, som näll fick göra på henne.

Först peta näsan lite...

Så blev det, nu matchar hon så fint med stålet i käften.


Nä, 3G och telefonen får i vanlig ordning ...

Nä, 3G och telefonen får i vanlig ordning agera internet. Nu är jag ju om möjligt ännu mer irriterad, vilket kanske inte är så oväntat. Har ju Tillochmed suttit och pulat ihop en ny header till (säg inte till någon att jag har kallat den så här) bloggen. Jag vill ha en fräsch och ny start och bli kreativ igen. Började med en header som blev väldigt mycket jag. Hatar för övrigt hur jag är idag. Nu jobbar jag stenhårt för att få tillbaka igår. Jag vet att jag tjatar något så enormt, men det driver mig till vansinne att mina planer på ett bättre liv motarbetas hela tiden. Så kom inte och säg att jag inte försöker.


Åh jo, nog väntar en massa bilder. Inklude...

Åh jo, nog väntar en massa bilder. Inkluderat höstbilderna som Fanny tog på mig för några veckor sedan. Så håll ut, eller nåt. För uppenbarligen så har jag 50 st sorgliga jävlar som hänger här dag ut och dag in i väntan på livstecken. Why?! Det här kan ju vara internets minst uppdaterade sida. :) Tobias fixade lite med min "nya" dator igår medan jag fixade dreads på mickan. Lite nya bildbehandlingsprogram och annat som jag var grym på i gymnasiet, men som jag säkert har tappat helt och hållet under dessa år utan fungerande teknik. Det suger! Internet fungerar i princip inte alls hemma hos oss, vilket är jävligt irriterande med tanke på vad man betalar. Efter arga samtal så verkar de ju hålla med oss om att vi betalar för ett internet som inte finns. Eller nåt? Jag börjar se ett litet, litet, litet ljus i tunneln nu. Kanske kan jag fortsätta där jag för längesedan trillade av. Jag köpte ett kameratillbehör via ebay inatt som redan är på väg hit. Kanske kan det ge lite lust tillbaka, för jag vill så gärna. Nä nu får det vara slut med ordbajseri! Ikväll blir det ensam hemmakväll utan någonting planerat och ingen mer stress framför mig. Det gillas!


Urladdad

Nä det händer ju verkligen inte mycket här inte, men det betyder ju inte att verkliga livet står still för det.  Jag har aldrig i hela mitt liv varit så här utmattad. Hjärnan går på fullvarv och den har för längesedan blivit överhettad. Socker och koffein har fått agera startkablar sen en tid tillbaka. Jag rent ut sagt blöder inombords.  Mardröm.  Som den där drömmen jag skrev om för ett tag sen, så känns det hela. Bara det att jag aldrig vaknar. Jag vet inte ens hur jag skulle orka.

Visst blir man sugen på mat när man ser en...

img_0370 (MMS)

Visst blir man sugen på mat när man ser en sån här festmåltid inne på Konsum. Haha!


9 oktober

Förra lördagen var det fest här hos oss. Kock-Micke kom också förbi och lagade godaste middagen ever! Biffar potatis och sås och så galet gott.

Jag har upptäckt att den "nya" datorn vägrar låta mig skriva kommatecken. Men den kan och andra sidan få tokryck ibland och få för sig att ostoppbart fylla rubrik-fältet med kommatecken. Why?!


Den sjukt allvarliga leken.

Allas namn var nedskrivna på lappar och en efter en drog vi en lapp... Slutligen var det bara ett namn kvar och denne stackare fick utföra ett uppdrag vi gemensamt kommit fram till innan. Mer än så får ni inte veta! hah


Chai och Kock-Micke


Mössan var där


Manlig kärlek.

Sen åkte vi till Medusa.


Ett hål i väggen


Funkar inte riktigt att sitta rak i ryggen på Medusa när man har min kalufs på huvudet.
Den här med att skriva via telefonen är ju...

img_0432 (MMS)

Den här med att skriva via telefonen är ju helt klart min grej! Har fått en "ny" dator som min kära håller på att styra upp för att den ska fungera lika bra som glass är gott.  Jag fick tre avier igår varav en var en arg påminnelseavi. Jävligt irriterande med tanke på att jag inte har fått någon avi om det paketet innan. Well, det var i alla fall helfina grejer jag fick hämta ut. :) En ny hårtoning i ny nyans, världens tuffaste klänning av Iron Fist samt en, två, tre, många lösögonfransar. Yay! Det gjorde mig lite gladare minsann. Synd bara att jag är på väg att få feber, om det inte redan är kört förstås. Ååh, så sjukt dålig om det ska infalla just nu! Nu står jag i valet och kvalet om jag ska bädda ner mig direkt eller om jag ska jobba vidare på hårverksamheten. Det sistnämnda är ju vad jag borde.


Frukt

img_7971 (MMS)

Testar från mobilen. En av kvällens sysselsättningar ser ni här. Haha. Ser ut som att jag har kombinerade supertorra händer och russinfingrar. Intressant. Men nu var det ju ändå naglarna som skulle visas upp.


En dröm

Hade världens obehagligaste dröm sent igår kväll. Vi låg och tittade på film och helt plötsligt gick det över till någon form av drömstadie. Det enda som fick mig att reagera var att ett nytt program gick på tv, men jag misstänkte att jag slumrat till och precis vaknat. Chai var borta och jag började helt plötsligt få hjärtklappning och kände mig otroligt stressad då jag fick känslan av att någon/någonting var på väg in i rummet. Det var på tok för mörkt i rummet för att se något och mörkrädd som jag är försökte jag greppa efter telefonen i hopp om lite ljus. Om det inte hade varit för att jag var oförmögen att röra mig. Försökte ropa på Chai, men min mun rörde sig inte. Var helt förlamad. Personen/vad det nu var för någonting, sträckte fram sin hand för att greppa tag om min arm... vet inte riktigt om jag skrek och insåg att det var Chai som försökte väcka mig och med andra ord var personen som tog tag i min arm. Jag bär på så mycket skit inombord att den enda utvägen är genom mardrömmar. Det blev visst höst och allt som hör till, helt utan utvägar.