Världens bästa söndag

Söndagen var en sån där bra dag på alla sätt och vis! En riktig mysdag med min kära och så Danne - det eftersaknade femte hjulet på ett hörn ;)

Chai och jag promenerade över till den läskiga andra sidan och lämnade trygga söder. Men det var det allt värt! Fyndade lite i världens bästa affär. Ett par skatebrallor med riktigt breda ben och så en topp i rött med öppen rygg som när jag kom hem (jag provade den aldrig då jag trodde att jag hade en likadan fast i svart) visade sig vara världens läckraste klänning ever!! För 50 spänn! TJOHO! Den ska jag ut och dansa i när jag får kvinnligt sällskap och vill vara en riktig quinna för en kväll :) Vi köpte ett par märkeslöpardojor till Chai också.



Sen mötte vi upp Daniel för att käka pizza på pizza o cato, vilket kom att bli det värsta besöket ever! Personalen var HELT efterblivna denna dag! De glömde bort oss, tog pizzasalladen ifrån oss utan att fråga när vi precis hade fått den och var allmänt otrevliga osv. Jag fick känslan av att de ville att vi skulle gå därifrån...

Sen blev det glass och tokbra film. Vi har äntligen fått tillbaka en turk på hörnet så vi var och premiärhandlade glassen hos honom. Mycket nöjda!
Det var ljust ute till säkert tio på kvällen, vilket gjorde mig lätt förvånad när jag kikade på klockan och upptäckte att hon var 21.30 och inte 18.00! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback