Världens bästa söndag

Söndagen var en sån där bra dag på alla sätt och vis! En riktig mysdag med min kära och så Danne - det eftersaknade femte hjulet på ett hörn ;)

Chai och jag promenerade över till den läskiga andra sidan och lämnade trygga söder. Men det var det allt värt! Fyndade lite i världens bästa affär. Ett par skatebrallor med riktigt breda ben och så en topp i rött med öppen rygg som när jag kom hem (jag provade den aldrig då jag trodde att jag hade en likadan fast i svart) visade sig vara världens läckraste klänning ever!! För 50 spänn! TJOHO! Den ska jag ut och dansa i när jag får kvinnligt sällskap och vill vara en riktig quinna för en kväll :) Vi köpte ett par märkeslöpardojor till Chai också.



Sen mötte vi upp Daniel för att käka pizza på pizza o cato, vilket kom att bli det värsta besöket ever! Personalen var HELT efterblivna denna dag! De glömde bort oss, tog pizzasalladen ifrån oss utan att fråga när vi precis hade fått den och var allmänt otrevliga osv. Jag fick känslan av att de ville att vi skulle gå därifrån...

Sen blev det glass och tokbra film. Vi har äntligen fått tillbaka en turk på hörnet så vi var och premiärhandlade glassen hos honom. Mycket nöjda!
Det var ljust ute till säkert tio på kvällen, vilket gjorde mig lätt förvånad när jag kikade på klockan och upptäckte att hon var 21.30 och inte 18.00! 


FF och eurovision

Jag och pojkarna Chai och Stoffy åkte till världens största mataffär för att handla innan vi åkte ut till fröken Fanny.




Efter mycket ösregn och tung dryck så kom vi fram till Fanny. Min fina hårblomma blev förstörd i regnet. Blev en grön fläck då färgen rann ut. (?) Men jag kommer ju inte sluta använda den för det. Om jag inte får tag på en exakt likadan. :)

Här sitter vi och jäser i soffan efter att stoffy och chai tillverkat mycket goda burgare åt oss alla. Löjligt gott!!



SJUKT GODA! Ostbågar kan nästan slänga sig i väggen!



Det var väl inte riktigt tanken från början att vi skulle träffas för att skratta och heja oss igenom finlen i melodifestivalen, men så blev det. Fanny gick in för det totalt!



 

Trevligt nog så vann ju faktiskt en bra låt för en gångs skull.

veckorna som gått

Det här är första gången som jag sitter vid datorn sen senaste inlägget. Bortsett från när räkningar var tvunget att göras av med förstås. Annars så använder jag mest min iphone och tjuvläser facebook och helgonmeddelanden utan att svara då det tar på tok för lång tid via telefonen. :P

Jag har gjort massor på senaste i alla fall! Fräknar har jag inskaffat också... tusen!
Kanske får bli "en bild säger mer än tusen ord" Alltså ett inlägg med massor av bilder istället för tusen inlägg med allt för mycket text.






Jag har hunnit med AFs vårfest (=sockervadd!)

 

Opererat ryggen lite...



Varit på förortsfestival i mina gamla hoods.




Tänk att jag var med och byggde upp skolan. Men det har jag förträngt :)
Träffade på Musiklärare Anders också för första gången sen jag gick ut gymnasiet.

Det var vad jag hade att bjuda på för stunden. Nu ska jag göra något åt mitt hår som precis har fått utstå en HELT misslyckad blekning då jag glömde bort pulvret i blandningen. Vi får se vad det blir!


ftw


Jag har fått en räkning plus extra avgifter för försening när jag inte ens har fått någon räkning från första början. Så nu sitter jag och ska betala multum för INGENTING! Där gick nöjespengarna åt helvete igen. Jävla skitliv! Vad har jag gjort för att förtjäna att det här?
Jag kommer att vara fast i stockholm för resten av mitt liv.

Sliten

Och så blev det söndag. Att "ha haft sin vecka" har numera fått en helt annan betydels och det är levern glad över. Att den är slut alltså. Chai kommer hem idag och jag har inte varit sysslolös en enda sekund. Jag är nästan lite nervös tror jag :S Eller så är jag hungrig ;) Åh, på tal om hungrig så skulle jag kunna döda för en kebab eller flaffis! Men jag tror att jag bara mår bra så länge jag ligger i sängen, så här blir jag kvar idag.
Rehab baby!


Fanny tog en bild igår på min lyckade kombination!


Girls night out 2!

När jag vaknade upp igår morse så var jag redigt sliten. Men som jag bestämt sen tidigare så skulle dagen ägnas åt skolarbete. Sagt och gjort! Jag bytte miljö där den inte finns tillgång till internet och annat som kan ta koncntrationen ifrån mig. Gick hur bra som helst!

Sen gick jag hem och värmde upp fryst thaikäk från nya thaistället som vi käkade på för ett tag sen. Det var så sjukt mycket mat att jag fick frysa in hälften. Det var Ingen höjdare! UÄCK! Riset blev som gröt.
Därefter gick jag och la mig och sov då jag var så fruktansvärt trött.

Sen upp och göra sig fin. Lättare sagt än gjort. Jag har vänt uppochner på hela garderoben! Nog för att jag har mycket kläder och många fina, men min mage väller över i allt. Fanny hade tydligen också problem att välja kläder. haha. Så jäkla tjejigt!





 Jävlar vad jag lyckades med handskarna! Det är de nya som jag visade på bild tidigare, kombinerat med ett rosettarmband med svarta nitar och svart kedja. SNYGGT!


Well... följande bilder ses på egen risk.





Den här bilden bekriver ganska bra hur rädda vi var båda två för ploppet! Haha

 



Tiden for iväg fort fort och vi som skulle in och göra stan, men vart?!
Vi hamnade till slut HELT felplacerade på (läser på stämpeln på handen) .. Chaplins. Haha!
Ett hak där killar på fullaste allvar tror att man går igång på "du är så sexig så jag blir kåt".











Fyfan vad kul det var trots att vi var där vi var! Vi dansade och dansade... motsvarande. Vilket jävla ställe. Fullt med småkids som dansade poledance. Men när vi hade betalat 120 spänn i inträde så var det bara att köra på och ha kul. Jag tror att vi hade roligast på stället!
Och vi som pratade att det skulle vara spännande att se en utekväll på film. Jag tar tillbaka det. Jag vill nog inte se! Det är tillochmed som så att jag funderar på att inte sno några bilder från fannys blogg från kvällen. haha. Så den som har hennes bloggadress kan helt enkelt få sig ett gott skratt!


Reggae-natt

Ganska opepp tog jag mig till Mosebacke. Väntade först på Elin i slussen i 20 min och fick se så sjukt mycket märkligt folk under den lilla stunden. Men till Mosebacke kom vi i alla fall till slut och hade jag anat att jag skulle få en så rolig kväll så hade jag sprungit dit!

   Och en Lotta på g!



 

Vi skulle alltså till Mosebacke för att se Slaget från hjärtat på scen. Det är en klasskamrat till oss på trummor och som vi alla vet så är det väldigt meckigt att få med en trummis på bild när det är ett gäng människor på scen. :p

 Äg!

De var sjukt bra!

  Haha



Sen dansade vi till skön reggae hela natten! Elin och Isabell drog till fashing för att se någon uppträda? Eller nåt. Jag blev kvar med Lotta plus hennes vänner på dansgolvet till stängning.

Sen köptes det snuskigt snabbmat på medis. Jag köpte en falaffel att döma efter maten på golvet när jag vaknade upp dagen efter. hrmpf... nä haha! Riktigt så illa var det inte! Men fy fan va kall och äcklig den var och jag gillar inte att kasta mat så det var bara att äta upp.

Kul natt!
Jag har nog inte fått så mycket uppmärksamhet i hela mitt liv tror jag. Alla tallade på mitt hår. Kände mig som jag gjorde som vithårig i Palestina. haha.


HIV


Jag blir så jäkla sur över människors okunskap om HIV! Det smittar ju inte bara du tittar på någon med HIV. Jag tänker på mamman som inte berättade för sin man om sin HIV och fick två barn tillsammans. Nu genom dokumentären så försöker de fånga svenska folkets hjärtan. En dokumentär kommer verkligen inte hjälpa mig med att få förståelse för att det skulle vara okej att ljuga någon du älskar rakt upp i ansiktet.
Varför inte istället lära människor om hur töntigt viruset egentligen är? Ta död på folks jävla fixa ideer om att du inte kan använda en toalett efter en HIV-smittad, eller dricka ur samma glas, eller ge en kram.
Tro mig! Jag har suttit på ungdomsmottagningen väntrum och hört en panikslagen tjej som pratade med sin kompis om att hon var så orolig att hon skulle vara HIVsmittad, då hon druckit ur en HIVsmittad killes glas...

Nä, nu ska jag släpa mig ner till konsum och köpa mjölk och laga pannkakor. 

På väg fast lite för tidigt

Jag har givetvis tagit fel på tid ikväll på närmare bestämt två timmar. Hur man nu lyckas?
Ska inte iväg förrän senare ikväll med andra ord.



Inte alls pepp, men jag får lov att kamma till mig och släpa mig iväg.


GAAH

Jag har blivit så förkyld så det finns inte. Men det finns inte en chans att det skulle hindra mig från att gå ut! Jag har redan suttit ensam hemma för länge och hunnit börja tänka på skit. Får helt enkelt hänga upp lakan över speglarna här hemma. Tack vare min förkylning så får jag inte träna nu och har bara förfallit den senaste veckan och blivit fet som en ko!
Jag skulle ha lyssnat till gamla vanor och fått det här överstökat!

TALANG-SKANDAL med Calm i krokarna

Var det inte det jag sa? Talang fick sina skandalrubriker vilket innebar mer reklam = fler tv-tittare.
Det fanns ju en anledning att tv4 ringde upp Calm och att det inte var tvärtom (som tv4 vill få det att se ut om.) I princip inga original ni ser i tvrutan i Talang har sökt på egen hand.
Sen så här i efterhand så är det ganska självklart att tv4 hade planerat redan i förhand att hängningen inte skulle sändas, utan bara filmas för för skrivier i tidningar. Calmgänget fick ju inte vistas bakom kulisserna bland de övriga talangerna, vilket blir ganska uppenbart att de aldrig ens från början hade för avsikt att ha med dem i tv överhuvudtaget.

Men sen kan man ju se det tvärtom också. Det vart ju i alla fall posotiv publicitet för CALMs del!



Mer finns att läsa här på aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7087988.ab

Men annars håller jag med Bert: det är värre än Jesu korstfästelse.
Så det kan tyckas märkligt att jag och C fortfarande håller ihop.


Skolarbete

Jag tror jag tror jag såg mig på tv nyss. örp...

Har pysslat med mitt skolarbete ikväll. Kan väl inte påstå att jag har varit aktiv till hundra procent, men jag har fått mycket gjort. Är så himla sur att jag inte har Indesign utan sitter med mitt sketna Word som beter sig som så att bilderna tappar skärpa när jag laddar upp dem. Vill göra någon roligare design än vad det bli nu i word. Jag vet ju att jag är grym! Jävla skit! Fast... än är det ju inte försent. Eller? Gaaah! Gurgel, gurgel, gurgel!



Nu har jag i alla fall skissat klart hur jag vill ha min utställning. Osmidigt att jag inte besitter kunskap om mått på yta för det tycker min lärare fotfarande inte är så vesäntligt.

Nu är det godnatt som gäller.

-

Ett paket! Det var en massa hår som jag hoppats på.



Då jag känner mig själv så pass väl så visste jag med mig att jag inte skulle få för mig att ställa mig och laga mat när jag kom hem, så köpte jag med mig sushi. Sjukt smart att trycka i sig en massa ris... aaargh.



Det här funkar inte!


Handskar

Mycket sög när jag satt på busshållplatsen och väntade på bussen när "jo det löser sig, det gör det alltid" ironiskt nog började spelas i mina lurar.

Jag kom hem och fann detta framför dörren, vilket var en himla trevlig syn.



Ett par råläckra handskar i svart! AAAH!



Avin är min efterlängtade beställning av hår om det inte mot all förmodan är en present från en beundrare. I wish!
Det får bli till att hämta ut det imorgon efter jobbet.


Glassdrinkar och burgare

Det fick bli fransk manikyr och lite blommor. Mina naglar mår så sjukt mycket bättre nu efter lite ompyssling.
Tjejtidningen som jag bläddrade i igår sög ju! Men jag insåg ganska snabbt att jag hade kollen ändå... änvänder rätt smink och har koll på coola kläder enligt blaskan. ;)



Sen gick jag till skolan. Jag gillar att personer som inte hjälper till ett skit i grupparbeten ska skaka på huvudet åt mig och tycka att jag är flamsig och barnslig. Förstår inte folk att det triggar igång något i mig som gör att jag bara måste provocera ännu mer?! Himla tanter (äldre klasskamrat/er) som står med händerna på ryggen och bara står och väntar på att det ska bli färdigt och gnälla lite när vi andra jobbar för långsamt, vilket vi absolut inte gör! Åh, jag längtar efter att utbildningen är slut!
Godiskonst... synd att min iphonekamera är sämst i hela världen.



Jag och min partner in crime, fröken E gick till Fridays efter skolan för att släcka törst och irritation med ett par glassdrinkar. Bra val! Men kallt som satan var det ute... ops! Det får man inte säga! Varmt och skönt. :)
En vän till E joinade oss också.

 

Innan vi skulle över till MAX för att käka så fick jag syn på fina paret Fanny och Näll vid baren som verkade stanna där för middag. :) Trevigt att se dem, även om det bara var för en sekund. Påminde mig om hur mycket jag saknar chai ju. Märklig koppling kanske? Vi umgås ju mest ihop allihop.


Jag fick Äntligen prova Macho Nacho på MAX!
Himla märkligt med chips på burgaren, men helt ok!


Inte en så vanlig måndag

Nej minsann. Har varit på spa idag. Mycket trevligt! Jag har ätit som aldrig förr och druckit grisiga mängder kaffe, så jag mår med andra ord så där just nu. Rejäl huvudvärk men mäkta avslappnad!

Nu tänkte jag ha en egen kväll och fixa mina ack så trasiga naglar, dricka bubbelvatten och så har jag tillochmed köpt en tjejtidning för första gången i mitt vuxna liv! Jag vet ju inte ens vad man ska läsa som tjej i min ålder, så jag gissade hej vilt, sen får vi se vad jag tycker om att vara tjej. ;)
Jag är så sjukt trött i skallen, så jag behöver verkligen en lugn kväll bara för mig själv.

Nu får vi se vad för kreativt jag ska utsätta naglarna för :)


Jag låtsas att jag är 19 igen

RayBan på - check!



Mötte upp Sesse och gick till 54:an för att äta middag. Jag passade på att beställa ett par drinkar av Jonas som stod i baren. Trots att det är söndag. WHAT DA HÄLL liksom.



Snygg jag blev i pannan.



Mycket trevligt återseende, verkligen!


Girls night out


Det blev bra till slut igår kväll.

Hannah kom över vid åtta-snåret igår kväll eller nåt? Alla människor bangade givetvis på att gå ut och dansa, så det var hon och jag. Vi drack Rom och Cola som smakade vuxenigloo. MUMS! Glass och sprit, bästa kombon!
Av en slump langade jag iväg ett sms till min bror och frågade vad han pysslade med (inte för att jag förväntade mig något svar) Men vad händer?! Han ringer!

Inom beloppet av typ fem minuter så anslöt han sällskapet! Snacka om otippat.
Jag minns inte när jag träffade honom sist.

Vi drack upp min öl och hannahs Igloodryck. Kristoffer fick sedan för sig att vi skulle röka vattenpipa. Det var bara det att jag inte visste att allt kol tog slut under mitt födelsedagsfirande i somras. Nä, jag använder inte min vattenpipa särskilt flitigt. Vilket är ganska synd då jag har kanske världens bästa vattenpipa i mitt förvar. Köpte den i Betlehem och de om några kan ju vattenpipor.

Men att kolet var slut hindrade ju inte direkt Kristoffer, men hur vi skulle lösa det hela låg bara på honom. TACK gode gud att jag inte fick för mig att springa runt i trapphuset och knacka dörr! Jag sprang till pizzerian och det räcker gott och väl för att jag inte ska förtjäna någon bakfyllepizza idag inte! Pinsamt!
Nåja! Det slutade med en engångsgrill från 7-eleven? Kristoffer kom tillbakaspringande med en engångsgrill i alla fall. Men att röka vattenpipa med kol från en engångsgrill var svårare än vad man skulle kunna tro...
... alltså att få liv i kolet.



 



 oops!

Kristoffer: - "Chai kommer bli jättearg på mig! Jag förstör hans lägenhet varje gång jag är här."
Haha, det här är en snäll bildversion av vad som egentligen pågick. Men spisen är idag ren och fin!

Sen efter mycket om och men så var det bara att dra igång.





Med den här bilden så kan jag ju bli bloggare på riktigt!





När klockan var 23 eller så, så var det dags för oss att bege oss utåt. Kristoffer ville inte följa med till Fasching, så vi skilldes åt vid tuben. Jag klandrar honom inte. Fasching är inte mitt favoritställe, men folk är trevliga och glada där. Och som Hannah sa så kan man dansa på golvet utan att någon kommer och juckar mot en.

Vi slog på stort och började med varsin drink. Jag beställde en moSKITo, som FärjanHåkan skulle ha sagt, men de hade slut på mynta. Så jag beställde en "söt och sliskig" och ut fick jag den godaste drinken i hela mitt liv! Den smakade körsbär! Vad kan det ha varit för spritsort som smakar så intensivt körsbär?





Min kompanjon från alla quiz på Josses inflyttningsfest dök upp!

Jag borde ju tillägga att jag hade mina nya monsterskor på fötterna. Jag älskar dem! Killar skiter fullständigt i högklackat på brudar, men högklackat med tarmar och monster på gör att du får all uppmärksamhet! Förståligt, de är ju rena rama konstverk.



Vi avslutade kvällen med burgare på MAX. GOTT!
Var hemma vid fem på morgonen. :)

Idag har jag ont i fötterna!


-


Jag sitter med gråten i halsen, men det är ju onekligen dumt att förstöra sminket.
Som jag iofs verkar ha smetat på i onödan.


En lång lördag

Lördag... och jag har varit vaken sen sju imorse. Kan inte somna om när klockan väl har ringt och nu ringde den inte ens för min skull. Dubbelveteäff

Jag tänkte hinna med att:

  • Gymma
  • Städa lägenheten
  • Handla

Då gymmet öppnar först klockan tio så sitter jag och gör det jag är bäst på: skriva listor!
Det går inte en seriös städning här hemma utan en lista att bocka av saker som har blivit färdigt. För er som inte förstår så är det en anledning att skjuta upp städningen. ;)

Tänkte mig en vårstädning där vinterjackor och skor ska ner i källaren.

Kören som sjunger i tv4 just nu stör mig! De öppnar upp med falsksång till att börja med. Sen står de texterna på sångerna i händerna i bokform, vilket jag avskyr! Förmodligen tycker de att det ser lite snyggt ut och sen kan de uppenbarligen inte sånger som vintern rasat då hälften av dem dumglor ner i texterna och det blir ett lätt kano eftersom de inte tittar på dirigenten. GAAH! Hur jävla svårt är det att lära sig vintern rasat liksom??



Fyllo och rullskridskor

Igår när jag var på väg till studion från systemet vid mariatorget så blev jag mer eller mindre påhoppad av ett fyllo på rullskridskor! Haha. Det här kan ju komma att bli min favoritberättelser av alla idioter jag dragit till mig. Vem får för sig att åka rullskridskor i kombo med lite för mycket öl liksom?! :D

Jag lyssnade på hög musik i mina stora lurar och händerna var upptagna av tunga påsar när mannen kom emot mig och på något vänster lyckas hålla sig på benen och samtidigt cirkulera omkring mig på sina rullskridskor. Han var appackad! Så det var ett mirakel att han inte föll och slog ihjäl sig! Haha! Jag trodde att jag skulle kunna lyckas komma undan honom genom att bara fortsätta att lyssna på min musik och gå med raska steg framåt. Men ack så fel! Jag tog av mig lurarna. Han talar om sig själv i tredje person och var väl lite imponerad över mitt hår.
Lurarna som i den stunden hängde lite otympligt från min axel tog gubben tag i. "han måste ju lyssna!", sa han. När jag försökte ta tillbaka mina lurar (som jag förövrigt var livrädd att han skulle slita sönder då han ej att förglömma stod på rullskridskor) så försökte han istället ta tag i min ena påse från systemet. Aaah!

Och framför mig kom min kollega Elin som såg det hela och räddade mig.
Nu har jag äntligen ett vittne som kan intyga att jag inte hittar på allt jag råkar ut för. haha!