Terroristattack in my ass!

Jag är så sjukt arg över bombgrejen inne i city. En halvtimme efter händelsen så åkte jag och chai förbi allting i en taxi. Helt omedvetna om vad som hänt och inte ens taxichaffisen pratade något om händelsen. Han var galet pratsjuk och satte och snackade om hur mycket han störde sig på att radion bara spelade Robyn.

Inte förrän dagen efter vid 12-tiden när vi vaknade så fick vi reda på att det hade hänt. Våra vänner runt om i världen är sjukt uppskrämda och mailar och smsar för fullt för att höra om vi lever liksom.

VAFAN! Hade det varit en terroristattack som alla idiottidningar skriver så hade väl för fan allt runtomkring drottninggatan spärrats av! TV och radio hade larmat och framförallt så hade taxichaffisen inte kört förbi oss där! Eller ska vi vara cyniska och vrida och vända det till att taxichauffören också var terrorist? Jävla fittmedia som ska skrämma upp alla nu! De ljuger ju utav helvete, sitter och spekulerar kring saker och får det som att låta som att "så här var det!" när de i själva verket bara ljuger och vill tjäna pengar på händelsen.

Nu är det massor av småbutiker som får lida och kommer ha världens sämsta jul för att Svenskar är för fega och litar på tok för mycket till vad de läser i exempelvis Expressen. Jag blev så förbannad över statusuppdateringar på facebook som "Kommer jag verkligen våga mig ut på stan nu?" Varför skulle ni inte det?? Ni tror att ni är mycket säkrare när ni strosar hem, ensamma, pruttfulla i kortaste klänningen efter partaj på nån av krogarna kring drottninggatan. Då är det okej? Sitt hemma och göm er i era säkra lägenheter då era idioter så blir allt säkert mycket bättre.

Jag är så jävla arg över hur media skrämmer upp människor helt i onödan och att folk är så förbannad dumma och inte kan tänka själva!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Här kommer den nybakade statsvetaren och tycker till! Det var en, om än misslyckad, terroristattack, då terrorism brukar definieras som en aktion som syftar till att skapa skräck, att påverka politiskt eller ideologiskt och som inte tar hänsyn till civila, kanske snarare har civila som mål. Och dessa kriterier uppnås ju faktiskt, och som tur var gjorde han väl några missberäkningar i när bomberna skulle sprängas, vilket ju gör att effekten kanske inte blev så farlig. Men en terroristattack var det minsann!

Kram!

Från en allt nördigare Hannah :)

2010-12-14 @ 16:48:13
URL: http://hannahochvarlden.blogg.se/
Postat av: Hannah

Nu blev jag förvirrad. Försvann min kommentar eller ska den kanske bara godkännas först eller så? Jag vill ju briljera med min akademiska kunskap! :D

2010-12-14 @ 16:58:19
URL: http://hannahochvarlden.blogg.se/
Postat av: Hannah

Haha, där var den ju. Nu blir du SPAMMAD! XD

felåt.

2010-12-14 @ 16:59:00
URL: http://hannahochvarlden.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag håller med dej.. O de som är så synd är att nu börjar "svenskar" hata alla muslimer o så bara för att nu är ju ALLA dom terrorister.. Hoppas de lugnar sej snart..

2010-12-15 @ 09:17:09
URL: http://breakaway.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback