En bömb

Foto: Natalie G Sundling
Modell: JP


Här får ni ett smakprov från en av plåtningarna i torsdags. Jag är fan asnöjd!


Efter stängning på CALM. Okej det var ljug...

img_7769 (MMS)

Efter stängning på CALM. Okej det var ljug... Under arbetstid, men det kan vi inte säga högt så chefen hör.  Btw, där ser ni lite av rekvisitan från en av dagens två plåtningar.


Vinter

Foto: Matilda Pöljö
Redigering: JP
Modell: JP














Never say no to panda


Behind

Idag har Matilda plåtat mig i all snö. Här får ni lite Behind-bilder. Höhöhö.

Kallt var det! Men tur att jag är så het att snön smälter... höhö.

Peow!

Haha. Det kan ju vara världshistoriens fulaste fjärr! Inte för att det egentligen är nödvändigt att fälla ut den så där men jag kände mig ändå tvungen. Men och andra sidan så fick jag ju vad jag betalade för och den här var i princip gratis på Ebay. Kanske skulle modda den lite? Vi får väl se!


Fjärr

Jag skulle ju hänga med Fanny idag som bestämde sig för att bli sjuk. Nu får jag hänga för mig själv istället, vilket jag är typ sämst på. Jag orkar inte vara med mig själv idag, men jag gjorde ett försök och plockade fram min fjärrkontroll till kameran som jag köpte för pinsamt längesedan och bara aldrig fått för mig att prova. Tror ni inte att det lilla skyddslocket sitter som berget efter att tidigare bara trillat av Hela tiden! Slutade med att jag stod med en kniv och kuttade min stackars kamera.

Till slut lossnade den i alla fall och nu har jag provat fjärren. Den funkade som den skulle... nu då?
Nä, nu ska jag släppa mysbyxestadiet och hitta på något.

Min vän?

Om du känner igen dig i denna text så kan du ju hojta till.

Igår kom det tydligen in en tjej till CALM och berättade för Chai att hon känner JP. Dvs mig. Hon känner mig så pass "väl" att hon inte hade den blekaste om att jag är tillsammans och bor ihop med Chai. Jag skulle i alla fall ha rekomenderat henne att gå till CALM för att köpa smycken. Hon berättade även att hon skulle ut och ta en fika med JP nu i veckan.

Kan du nu vara så vänlig och skriva en rad till mig. Eller varför inte skicka en sms. (för mitt nummer har du ju om du är min vän) För jag har totalt "glömt" bort att jag ska ut och fika nu i veckan. För jag fikar ju så himla ofta. Det är ju verkligen min grej. Så åter igen: Det skulle vara bra om du hör av dig så du inte sitter och väntar på mig på något fik någonstans.

Det är ju lite smickrande att det skulle vara häftigt att känna mig. Fast mest lamt.
Jag vet inte, kanske hängde vi på lava samtidigt när vi var små, men att befinna sig i samma rum betyder inte att man känner varandra. Att läsa min blogg betyder inte heller att vi känner varandra.

Men varför inte ta en fika och orda du och jag? Involverar det bakverk så är jag på!



Bling Bling

Hittade en ring som passar mig perfekt.


Allmänt



O-P-I Burlesque - Take the stage
IsaDora Graffiti Nails - Black

Julafton

Danne plockade upp oss med bil inne i stan för att vi sedan skulle åka vidare mot huddinge för att fira julafton. Det var helt sjukt vad kallt det var ute. Så åter ett stort tack till Danne som hämtade oss så vi slapp pendeln!!

Jag var helt oplanerat mycket matchad med julbordet.



Och ett par smakfulla bilder.

Jag fick en massa julklappar trots att jag inte hade önskat mig någonting. Gillar mer att ge bort saker. Inte för att jag direkt tackade nej till monstermaskinen som jag fick av Chai. Vad det kan vara för något får ni ta reda på genom att kika tillbaka snart igen. Hah.


Hm... suger hon på tummen?

Värdelöst

Julen kan lika gärna vara över nu, jag bryr mig faktiskt inte.

Jag känner mig så sjukt otillräcklig. Tack för den!
Har dessutom gått miste om över 3000 kr för att jag är helt sinnesrubbad. Missade friskvårdsbidraget, samt var tvungen att tacka nej till en hårbeställning. Det gör ju att allt känns lite mer värdelöst än det var innan.

Vi får helt enkelt se när jag är tillbaka igen.

Julbak

Igår kväll överaskade jag min karl med premiärbiljetter till Tron. Jag är inte så bra på att hålla sådana där bra hemligheter men jag lyckades hålla tyst hela veckan!



Chai och jag julbakade när vi sedan kom hem från bion.



FAIL!
Ett poäng till den som lyckas gissa vad det här skulle bli. Tredje gången gillt i alla fall.




Men det här godiset blev nom nom nom!

Mosig

Jag vaknade upp riktigt mosig idag. Det förklarar ju varför jag somnade som en stock igår kväll. Jag som var så sugen på att se film igår! Hoppas att det inte blir värre för då är det feber jag får tampas med i helgen.Det hänger förmodligen ihop med smärtorna i bröstkorgen som jag hade förra veckan. Doktorn ringde precis och instämde. Blir till att ta en lugn kväll där hemma med sömn så jag orkar med glöggfesten imorgon! Samt Sorbon! Ni får läsa en himla massa inlägg utan bilder, stackars er! Men och andra sidan uppdaterar jag ju nästan varje dag när jag inte känner ett bildtvång. Blir ju bilder efter helgens kalas i alla fall. Föresten så hade jag världens sjukaste dröm inatt! Jag var i en blandning mellan min värld som 19åring och livet jag lever idag. Detta kombinerat med vrålfylla och droger på en hemmafest i Huddinge. Jag var festens värsting! Så himla likt mig, eller vad säger ni? Slutade kort och gott med att jag vaknade upp klädlös, inte mindes ett piss, Facebook var uppdaterad med iiinte så bra bilder och Chai var så himla besviken. Vilken soppa!

Låt det gå lite snabbare

Wow! Det är helt sjukt vad tiden går långsamt när man ser fram emot något. Gaah! Kan det inte bara bli dags snart? :) Btw så är jag smått irriterad över att jag slog personligt rekord i mackätning igår när jag hade vilodag. Nog för att kroppen behövde energi men det där var helt sanslöst! Idag mår jag så illa! :P Nä jag kommer då ingen vart med mitt mål inte. Well... Vi hörs.

-

Ibland tror jag att du och jag hade stått på varsin sida om linjen om saker och ting bara sett lite annorlunda ut. Om det inte vore för bubblan som vi kallar trygghet. Jag tror inte att vi hade skyddat varandras ryggar i striden, utan istället kämpat mot varandra som fiender. Fiender som vi egentligen redan är idag min vän. Men och andra sidan blev vi väl inte vänner utan något gott i bilden. Vi var nog bara aldrig riktigt menade att klaffa.

Jullängtan

Jag längtar till julafton! Julafton har verkligen blivit lika spännande som det var när man var liten! Nu längtar jag efter att få köpe en lägenhetsanpassad julgran (minigran) bara för att det luktar så gott och fäller så irriterande många barr över golvet. Barr som aldrig verkar vilja försvinna hur mycket man än städar. Det är härligt det! Jag kanske ska lyxa till det och skippa träning för att istället gå hem och slå in julklappar eller nåt sånt pyssligt som jag faktiskt tycker är riktigt kul. Vi får se!

Terroristattack in my ass!

Jag är så sjukt arg över bombgrejen inne i city. En halvtimme efter händelsen så åkte jag och chai förbi allting i en taxi. Helt omedvetna om vad som hänt och inte ens taxichaffisen pratade något om händelsen. Han var galet pratsjuk och satte och snackade om hur mycket han störde sig på att radion bara spelade Robyn.

Inte förrän dagen efter vid 12-tiden när vi vaknade så fick vi reda på att det hade hänt. Våra vänner runt om i världen är sjukt uppskrämda och mailar och smsar för fullt för att höra om vi lever liksom.

VAFAN! Hade det varit en terroristattack som alla idiottidningar skriver så hade väl för fan allt runtomkring drottninggatan spärrats av! TV och radio hade larmat och framförallt så hade taxichaffisen inte kört förbi oss där! Eller ska vi vara cyniska och vrida och vända det till att taxichauffören också var terrorist? Jävla fittmedia som ska skrämma upp alla nu! De ljuger ju utav helvete, sitter och spekulerar kring saker och får det som att låta som att "så här var det!" när de i själva verket bara ljuger och vill tjäna pengar på händelsen.

Nu är det massor av småbutiker som får lida och kommer ha världens sämsta jul för att Svenskar är för fega och litar på tok för mycket till vad de läser i exempelvis Expressen. Jag blev så förbannad över statusuppdateringar på facebook som "Kommer jag verkligen våga mig ut på stan nu?" Varför skulle ni inte det?? Ni tror att ni är mycket säkrare när ni strosar hem, ensamma, pruttfulla i kortaste klänningen efter partaj på nån av krogarna kring drottninggatan. Då är det okej? Sitt hemma och göm er i era säkra lägenheter då era idioter så blir allt säkert mycket bättre.

Jag är så jävla arg över hur media skrämmer upp människor helt i onödan och att folk är så förbannad dumma och inte kan tänka själva!

Bröllopsfest

Bröllopsfest var det som sagt i lördags. Jag drog på rejält i både klädsel och smink vilket jag kom att ångra bittert när jag och chai väl kom fram till festen. Vi smälte ju inte direkt in bland rikemansfolket. Det var nog längesedan jag kände för att sjunka ner genom golvet eller åtminstone springa hem och byta om! Sån är jag, jag anpassar gärna min klädsel som en kameleont. Jag vet att jag sticker ut i mängden, men man kan göra det hela lite smidigare för sig själv ibland. Utan att det ska behöva handla om att jag skulle vara osäker på mig själv. Klart att alla någon gång har anpassat sig i somliga situationer.

MEN nu hade jag ju som sagt inte anpassat mig efter sällskapet för fem öre!

Jag tycker ändå att jag fick till en rätt smakfull uppsättning av frillan.

 

Så där som det gärna brukar vara på bröllop så placerades alla ut huller om buller för att inte sitta med folk man känner. Jag kände bara Chai där inne i lokalen, så det var ju bara att köra på. Det var ju en hel del vett och etikett bland folk, flera bestick, sjukt exklusiv mat och ja you name it. Jag fixar inte stela tillställningar, så jag var tvungen att lätta upp stämningen lite, vilket tydligen uppskattades av en del som satt och bet ihop. Jag har så svårt att tro att folk är så där jämt! Det måste ju vara en fasad. När man som minst anade så var det dags att byta platser med hjälp av namnlappar som låg gömda under allas stolar. Även där tyckte jag att jag klarade mig galant och höll i största delen av samtalsämnena. Folk blev ju lite mjukare när de fått i sig lite alkohol också.

 

Tre rätters middag med buffé som huvudrätt med allt från gåslever till pilgrimsmusslor. WOW helt sjukt gott! Jag kände mig så missplacerad! haha!

 

Tänk att det alltid ska finnas någon i ett sällskap som ska återberätta saker som man precis har sagt, men bara vända på några ord så att det inte blir exakt likadant. Det var en man i det här sällskapet som levde på att återberätta mina skämt! Folk skrattade ju gärna lite extra när han berättade dem också och jag satt och undrade om det inte var lite ömkan då det blev så sjukt uppenbart.

 

Min kära som här precis har sprungit iväg till mitt bord när middagen var över.

 

Jag plöjde på dansgolvet!

Måste ju få tillägga att jag struttade runt i snö och is sen i de där skorna när vi bestämde oss för att festa vidare. Det gör jag nog aldrig om igen. Mest för att jag tycker synd om mina skor! :D

Men det blev ju en kväll jag aldrig kommer att glömma i alla fall!

Mer är på väg

Massor av uppdatering på gång! Tyvärr så var inte internet med mig igår när jag skulle ladda upp bilder från bröllopet som vi var på i helgen. Värsta vuxentillställningen med gåslever, musslor och sånt där som inte är allt för vanligt i min värld. Dyk förbi senare ikväll så ska ni få höra min historia! Sen är jag även jävligt förbannad över det sk "terroristdådet"! Mer om det senare också! Nu ska jag dricka dagens första kopp kaffe och bara njuta.

Sminkborstar

Fick ett paket med penslar på posten idag. Över 20 stycken penslar för smink.


 


Nya besökare

Jag är smått förvånad över statistiken sen ett par dagar tillbaka. Antalet besökare här ökade från ingenstans till sjukt många läsare. Ska jag bli glad eller misstänksam? Jag väljer nog misstänksamhet.

Jag satt och tittade ner över mina fruktansvärt fula naglar och kom fram till att jag måste måla dem om jag ska vistas på bröllopsfest ikväll. Vintertid har jag sjukt fula naglar men sommartid så har jag snyggast! Hittade precis den här bilden i arkivet från nu i somras. Kolla naglarna! Äkta rakt igenom. Ibland har man tur!

.



Läkarbesök

Ett läkarbesök senare och jag känner mig lite mer dum än vanligt. Det är just det här jag vill undvika och därför drar mig för att träffa någon som ska ha med min kropp att göra. Känns som att jag aldrig blir tagen på allvar när jag kommer dit. Det är ju inte direkt så att jag är stammis på vårdcentralen eller någon annanstans. Jag hade lite utmärkande prover, EKG och sånt, men det är tydligen så jag är. Vi gissar alltså på ett virus som har satt sig ner och bestämt sig för att jag bara ska ha ont helt enkelt. Jag bryr mig egentligen inte. Men det innebär att jag ska ha ett sånt där sunt förnuft och kanske inte gå till gymmet på ett tag... ... trodde ni, ja. Jag insåg idag att jag helt klart Hatar att prata om mig själv inför andra människor som jag inte känner. Den ytliga biten kan jag dela med mig av, thats it.

Ont

Jag har fått en dum och opassande smärta i bröstkorg/lungor? Lite upp mot halsen också. Jag är osäker på vad det kan vara för något, om det kanske bara är träningsvärk eller så. Har inte alls tid eller lust med det här. Det har man väl iofs aldrig... Jag missar min träning imorgon och på lördag bara för det! Jag blir så irriterad. Spelade spökboll igår för första gången sen högstadiet. Jävlar vilken hjärtklappning och vad anfådd jag blev för ingenting! (hänger kanske ihop med smärtan?) Kul var det i alla fall med spökboll! Har alltid varit min favoritlek under gymnastiklektioner. :)

Städdags

Jag längtar hem för jag vill städa! Hur galet bra är inte jag att ha liksom? Jag har gjort en sån där fantastisk lista också så att jag kan bocka av allt som är färdigt. Är mycket sugen på att rensa garderoben ordentligt nu och få ut en massa härifrån. Fick mig ett wake up call när min favoritkjol gått sönder för att det helt enkelt är för trångt i lådorna. :( Ånghäst. Men först ska jag träna! :)

Vantar

Åh jag dör!
Tillhörande tumvantar!


Enhörning

Jag är nog inte lycklig förrän jag ägen den här mössan...


En bild



Cupcakes

Jag är så nöjd att jag måste sprida reklam! Fast det hade jag tänkt göra ändå då jag tycker att hela cupcakeskulturen är så himla fin. Mer sånt till gråa Sverige!
Det ligger jättenära st eriksplans tunnelbanestation, så man slipper frysa i snöstormen. ;)

Cupcakes Sthlm
St. Eriksgatan 83
113 32 Stockholm



Hejdå rå!



Ut och köpa bakverk

Jag har nog jättedåligt läkkött. Ett gammalt piercinghål som borde ha läkt igen nu verkar inte alls ha gjort det. Det var nog dagens upptäkt.

Idag orkar jag inte göra någonting särskilt extraordinärt, fast jag vill heller inte vara hemma. Så jag tänkte besöka ett bageri i staden som inriktar sig på cupcakes. Har aldrig varit där, så det är helt klart på tiden att jag åker dit och äter bakverk. Började dagen med ett gympass, men det var lite kortare och halvhjärtat utfört då jag mår lite wierd. Jag undrar helt allvarligt om det beror på kaffeabstinens. Kan jag ha fallit så långt ner i kaffeträsket?

Well, jag återkommer med mitt betyg om bageriet och dess cupcakes.
Så länge det är mycket socker så är jag tillfredställd!

En fredag

Jag står utan photoshop igen. TRÅKIGT!
Det blir naturella bilder nu ett tag.



Flätade in håret igen igår kväll. Så himla skönt att vakna upp med en färdig frisyr!
Vita pluggar i öronen också! Anledningen beror kort och gott på att jag sabbade mina träpluggar. Tror ni inte att jag spräckte trät? Jovisst! Fick ärva Chais vita men vi kan ju alltid låtsas att jag försöker matcha snön.

Nu är det fredag och jag längtar till imorgon bitti och mitt gym! Har redan gymmat imorse så jag får hitta på någon annan sysselsättning ikväll.

Utseende

Har jag sagt att jag älskar att gå på bio? Ännu mera guld i tillvaron! Tjohoo!

 


Nu är jag helt trött och slut i varenda muskel i hela kroppen tror jag. Imorgon är det vilodag trots att jag egentligen är aspepp på att träna. Det är helt sjukt vad senaste veckan av träning har gett resultat. Har redan fått synliga muskler. Det är lite därför som jag har valt att lägga av med att lyfta en massa skrot. Vill ju inte bli en muskelknutte utan bara så där härligt asfit! haha. Nu ska jag lyckas få en sån där mage igen! Sista gången gilt nu?



Jag blev så himla sugen på att göra ett inlägg om mitt utseende under årens gång sådär som Hannah har gjort i sin blogg. Jättekul ju! Jag kommer ju ha världens roligaste fotoalbum när jag är mormor! Längtar redan! haha!

Nu är det dags att färga håret! Sov gott!