En ren bild på mig själv

Jag passade på att ta ett självporträtt idag, utan piercingar och dreads.


förändring

Jag drömmer om förändring, eller förändring? Jag vill i vanlig ordning tillbaka till dåtiden. Alltså jag verkligen drömmer om nätterna att jag når mina mål, men vaknar upp varje morgon och är fortfarande kvar i ett mulet land. För hundrade gången så är jag på g med träningen igen och det är alltid extrajobb eller sorgliga tankar som sätter stopp och tvingar mig att stanna hemma. Tyvärr letar sig de dåliga tankarna fram genom att äta sjuka mängder mat och onyttigt om kvällarna. Du som inte har blivit imponerad av mitt kostintag räcker upp en hand. Jag kan ju konsten att på egen hand beställa ett tefat på pizzerian och trycka i mig den själv.
Så just nu så känns min träning mer som ett plus minus noll.

Så belöningen till mig själv (när jag har nått mitt mål) är den efterlängtade hårförändringen. Men jag har insett att det inte är det lättaste och billigaste att få tag på rätt material, så att säga.

Eller så kanske jag börjar i fel ända? Kanske tar jag allt i fel ordning?


skolan

Idag fick jag nog nog av skolan! Det är trevligt att umgås med er och ta en after school, men en del är fullkomligt puckade i klassrummet. Bara att folk går in med tron om att ungefär allt är omöjligt, att barn under tre inte är kapabla till någonting är få av alla exempel och det är helt befängt. Jag blir så arg! Ibland önskar jag att det enbart var enskilda uppgifter och inte grupparbeten, för jag lär mig ingenting av att alla gång på gång, lektion efter lektion gnäller över att de inte har det bra på jobbet och att det är omöjligt att förändra sin arbetssituation. 

Nä, skit i det här.

Judit och Judit

Jag har verkligen lyckats träffa många av mina idoler på senare tid.
Och vilka hittade jag inte på centralen? Judit och Judit!
VEM VARE SOM KASTA!?Mystanterna bjöd mig på kanelbulle.


-

Och varför föregående inlägg visar en bild som ligger ner kan man ju fråga sig. Datorn jag sitter vid visar att den står upp, medan alla andra visar en liggande bild. Riktigt irriterande.

Långa dreads

Här är ett annat hår som jag gjorde för någon månad sedan kanske? Under hösten i alla fall.
Bilderna har jag lånat av Fanny (tjejen på bilden)

Ett hår med DE-dreads, i olika längder. Från 40-70 cm. Färgerna ska vara twistade på somliga av dreadsen, så det är inte candycanes de ska likna. Om någon undrar.Långt hår

Här kommer lite bilder från det senaste jag har tillverkat i hårväg.Jag kom på när vi kommit halvvägs att jag kanske borde ha tagit en bild för att visa hur långt hår hon faktiskt har. En i brist-på-annat-bild, så ni får ursäkta.

Med detta vill jag även betona att det alltså inte är omöjligt att fläta in syntetdreads i längre hår,
vilket många har fått för sig.  


Svininfluensan

Det blev verkligen av idag. Jag tog sprutan mot grisflens. Fick gå ifrån jobbet och göra det, så då var det ju bara att köra hårt. Lång jävla väntan och ont gjorde det! Nu när det har gått några timmar sen jag tog den så gör det mycket mer ont. Förmodar att det kommer att bli värre. Fast värst av allt är att jag inte fick gå och träna som jag hade planerat. Så istället gick jag hem och åt middag och avslutade med godis. Gaah. cp.
Jag vet att man aldrig ska säga aldrig, men det känns verkligen helt omöjligt! För mycket dumt som snurrar i mitt huvud just nu så att jag försöker ta död på det med godis och annat skit. Jag börjar få förståelse för hur man kan bli biggest looser-fet.

Det enda som har varit bra denna vecka är att jag fick tillbaka examinationsuppgiften med högsta betyg. 
Thats it.

Antingen har vaccinet slagit slint, tömt mitt humör. Gör mig kallsvettig och okapabel till att sluta gråta,
eller så är jag helt enkelt inte lycklig längre.

AFTER DARK

Igår var jag, Chai, Sesse, Magnus, Fredrik och Sara på Tyrol åt tre-rätters och såg
AFTER DARK!
Alltså det var hundra gånger bättre än jag kunnat föreställa mig och då hade jag ändå gått in med väldigt höga förväntningar! Så stört bra! Och helt WOW hur de lyckades binda ihop allt så snyggt, proffsigt och roligt.
Jag vill se igen! Babsan-drinken var dock ej att rekomendera. Rosa och smakade kräks.

Dessutom var det ganska lustigt vad människor glodde på oss i sällskapet när de faktiskt (ej att förglömma) var där för att se män i klänning på scen.

Tack till Magnus som bjöd oss på helkvällen!

Nu blir jag bara mer och mer sugen på att starta en kör. En kör för folk som kan sjunga, är unga (antingen i kroppen eller sinnet) och vill ha kul. Det slog mig för ett tag sen att jag inte hittar någon kör som passar mig. Så Chai och Timmy sa då i kör "starta en egen"
... och varför inte?

Fack

Nu ska jag gå emot mig själv och jag kan tala om att det är riktigt svettigt. Någon som vet bättre skulle genast skriva ner en diagnos på papper åt mig. Men jag kräver kontroll över min "blogg". Nu när jag inte har skrivit på ex antal dagar och lite till, så har mycket hunnit inträffa och en massa bilder tagits. Jag behöver den kontrollen och strukturen att allt hamnar i kronologisk ordning. Med andra ord kan jag bestämma mig för att ta den enkla utvägen och skita i att skriva ner allt bara för att underlätta för mig själv. Hej asperger!
Nu ligger mina bilder på chais kamera, så jag får helt enkelt skriva i o-ordning nu i några inlägg. Inget problem för er, men för mig. 

För ett tag sedan hamnade jag i en rätt märklig situation. Vi var några människor som satt och diskuterade stilar varpå en stylist frågade mig vad jag skulle kalla min stil för. Jag sa då att jag aldrig skulle placera mig i ett fack, då det inte skulle kännas rätt när jag byter kläder efter väder och humör. Min garderob är enormt bred.
Och som en smäll i ansiktet säger en goth-brud: "hon är curry". (hon var själv tydlig med att klargöra att hon var gothare) Bara det faktum att hon pratade om mig och inte med mig. Och innan detta så hade diskussionen handlat om hur viktigt det är att hålla sig till exakt dresscode om man nu ska ska få placera sin stil i ett fack. Haha. Suck! Hur kan man tro sig ha rätten att placera en annan människa i ett fack? Och särskillt när det handlar om klädstil. Jag kan även tillägga att människan träffar mig för första gången under en reklaminspelning och kläderna jag bär är lite utöver det extra för att jag har stylats om till en karaktär som inte är jag. Då kan man ju fråga sig om jag är curry pga av att jag har vita syntetdreads? Vilken sorglig logik och vilken sorglig människa. 

Det är ju det jag älskar med film, reklam och annat i reklamsyfte. Att få spela någon annan, bära kläder som jag kanske annars aldrig skulle gå klädd i till vardags, ha jävla kul och bjuda på mig själv. Jag menar när jag går klädd i björnborglångkalsonger och en rosa handväska i en trailer så betyder det inte att jag tycker att det är hett. haha. 


Lite tjat

Jag är så trött på examinationsuppgiften så att jag skulle kunna gråta blod. Njae, men nästan. Tisdag är sista inlämningsdagen och sen är den här delen över. Det har förvissor varit riktigt intressant och lärorikt, men när alla frågor är insnorda i varandra och mest återupprepningar så blir det bara ledsamt och förvirrande att svara på. Nu är det så pass färdigt att jag skulle kunna maila in det, men jag skulle behöva finslipa allt och framför allt skriva ut arbetet och kontrolläsa det på annat sätt än genom en skärm. Jag tolererar inget annat än högsta betyg. Nu kanske jag är lite hård mot mig själv?
Jag har varit lite stressad över hur jag ska lyckas få ihop alla mina uppskjutna planer denna helg, men det verkar lösa sig nu när tyngd nummer ett (skolarbetet) börjar bli färdigt. Chai är i Norrköping på möte med ASAP, vilket kanske var bra på så sätt att jag tvingades att verkligen sätta mig ned en gång för alla och skriva vidare. Det var ett jävla tjat från min sida!


Jag har hunnit vända uppochner på hela min garderob för att prova ut olika schlager-outfits. Likabra att vara ute i god tid tänkte jag (när jag egentligen bara ville skjuta upp skolarbetet lite till :D). Jag har insett att jag ju har perfekta skorna. Väldigt fula egentligen och har aldrig kommit till användning. Högklackade skor i guld, täckta i paljetter. Jag har någonting för guld. åh.


På tal om skor... fötter... ben. öh. Edetreklamen är tillbaka igen. Det slog mig att man konstant har kunnat se mig i reklam på något sätt under tre års tid. Jag fullkomligt älskar inspelningsplatser och att träffa nya ansikten. Sen att bli tillfixad och ompysslad under en hel dag är inte heller helt fel.
Och mer av mitt nylle är på väg mohah.


Makeup-modell

Följande bilder är från Moas makeup-kurs där jag stod som sminkmodell.
Naturlig sminkning

Makeup & Hår: Moa Hällstrand
Fotograf: Linda Åkerberg¨
Modell: Jag själv
Tacofest

Helgens bravader blev sisådär för att vara ärlig. Men vi fick se Nybergs lya som förövrigt gjorde mig mäkta imponerad. Karln har ju stil! Soffan, spegeln och kristallkronan som jag har velat ha så länge jag kan minnas. Antikrundan kom tillbaks!
Nu längtar jag ännu mer efter att få flytta till större och pynta med gamla möbler. Vi får se hur det ska gå hand ihand med Chais tycke för det moderna. Kan nog och andra sidan bli en skön twist.

Tacofest hos Nyberg.


Resten av kvällen på BO var jag inte överdrivet nöjd med. Det verkade hänga slagsmål i luften av någon anlednng. Sen drog folk en efter en utan att säga hejdå och andra drog sig ur mitt sällskap för att hångla. :P Nä, Danne skulle ha varit med helt enkelt och gjort BO-kvällen till vad den ska vara!

Sen gick vi hem. Natten gick åt till att min mage vände sig ut och in. Sitta på kontoret och kräkas om vartannat. Dock inte av alkohol då jag tog det lugnt hela kvällen. Jag tyckte så synd om mig själv och ville så gärna bli klappad på huvudet, men karln var för full. :P

Söndag gick också åt till att må bajsdåligt. Men jag blev ompysslad av Chai hela dagen. :) 
Idag är jag hemma från jobbet, magen gör ont, ryggen likaså och jag försöker återhämta mig. Nu har jag enbart druckit nyponsoppa och ätit en banan under två dygn, men bara tanken på riktig mat får mig att vilja kräkas. Ikväll ska vi prova med pyttipanna. Kan ju inte leva på nyponsoppa förevigt. Förhoppningsvis så ska Chai köpamed sig senaste LOST-boxen också!