Finns för mig..

Jag läste nyss ett dagboksinlägg som berörde mig så pass mycket att jag började grina.. vilket kanske inte är ovanligt tänker somliga. Texten var allt jag har velat berätta särskilt sen en vecka tillbaka, men inte kunnat få fram med ord.
Känner att jag mest har fått knytnävslag till tröst.

Jag har som sagt lagt av med snus och på fredag har det gått en vecka utan. Hela helgen gick åt till dödsångest och absolut inget vidare stöd för att jag bara klassades som jobbig. Känns inte heller så skoj att få höra i efterhand.

Svårt att känna sig bra faktiskt.


Chai och jag gick till nya Sats och tränade igår. Så nu ska han lägga upp något form av träningschema åt mig. Det trevligaste var att jag fick ett helt gratis kort från Sats att använda i ett års tid. Så tanken är att vi två ska börja träna tillsammans ett par gånger i veckan. Det är nog absolut det enda sättet för oss att kunna umgås någonting.

I augusti skrev jag ner dessa saker som skulle införskaffas
¤ Nya glasögon
¤ En bänkdiskmaskin
¤ Gymkort
¤ Nytt busskort

Och det bästa är att jag kan pricka av glasögon, gymkort och busskort nu! Får se hur det blir med diskmaskin.. alldeles för tråkig utgift. Sen måste jag komma på vad jag ska lägga mitt friskvårdsbidrag på nu när jag fick ett gymkort gratis.

Nu måste jag komma på en bra lösning till lördagsplåtningen då det börjar bli bråttom om rekvisita och mua skall införskaffas.


Fitthumör och gula bilar

Jag är inte mig själv. Gråter floder och har knappt någon aning om varför. Igår kväll/natt mådde jag så dåligt att jag seriöst längtade efter att dö.
Mitt geni till man kom på att det förmodligen beror på mitt spontana ryck att slutat snusa. Tog den sista snusen tidigt igår morse. Onico har varit till hjälp hittills, men just precis nu har jag fått ett riktigt jobbigt sug efter snus, trots att kroppen har skrikit efter det sen igår.
Ikväll är det jag, lite lightläsk, en påse gott och blandat framför tv och datorn. Jag är inte riktigt kapabel till att umgås, så jag fick skippa bröderna olssons ikväll.

Åkte till södertälje idag och fotade Melinda. Jag suger på att använda kameran! Det var inte riktigt bra för mitt fittiga humör. Det enda jag är bra på är att hitta matchande bilar till outfits som mina modeller har på sig :P Ja, bilen stod på vägen, så vi lånade den.Nu tror jag faktiskt att jag ska tillåta mig själv att bädda ner mig själv i sängen och bara slappna av och se på tv.


Svenskarna och Tyskarna

Jag är så less att jag inte vet var jag ska göra av mig själv för stunden. Folk beter sig som idioter, eller snarare skippar att tänka efter en gång extra. Jag mår illa och är allmänt skitbitter. Mitt enda sällskap idag stinker det hund om.. kan ju bero på att han är en hund. Men jag har inte sett någon bli så glad av att se mig på länge! Danne kom över på morgonen och släppte in butcher som trodde att han skulle stanna kvar här i lägenheten helt ensam. Sen såg jag ett hundhuvud sticka upp framför sängen som jag låg och halvsov i. Han gav ifrån sig ett förvånat "HÖÖUUUH?!" och kastade upp i sängen. Haha!

Jag tänkte dra över till Hannah så fort jag har gjort mig iordning litegrann så jag inte gråter över min egen spegelbild. Hon, jag, Linda, en tysk plus "tyskens heta kompis" som hannah uttryckte det, ska göra stan ikväll. Vilken NAZIkväll vi kommer ha! Jag har tillochmed orkat släpa mig till systemet och handlat öl och sockerfri cider som inte är fullt så sliskig. Ska bli så skönt att träffa folk, trots att jag mår kasst. Jag tänker även slå på stort och banga glasögon ikväll.