-

Mitt hjärta slår 180 slag i sekunden, samtidigt som det bara verkar stå still.

Igår fick jag tokryck och istället för att slå sönder något så började jag svabba rent hela badrummet. Jag låg bokstavligt talat på golvet och skrubbade golv och sedan väggar inklusive dörren. Inte ens silverfisken som kilade framför ögonen på mig lyckades skrämma mig. Nu är det så pass rent att man kan slicka golvet och det är alltid målet med storstädning.

Imorgon blir det att ta sig till optikern för synundersökning. Det börjar bli panik med bågar då de jag fick hemskickade inte passade på min knubbiga näsa.

Hm, har varit på åland över midsommar och mer vill jag inte skriva om det.

Gah, det saknas något..

Rasta-lös

Weoew.. jag har nog världens tråkigaste dag, men bör ta det lite lugnt.
Jag har varit ute en sväng idag, vilket blev i världens racefart! Tittade ner i marken och försökte gömma mig under kepsen hela vägen till east street för att lämna sprit till Anka. Så kalla mig langare.
Jag får ju stå ut med glasögon med alldeles för svagt glas tills ögat fixat sig. Känns bra mycket bättre idag, men huvudvärken tar död på mig eftersom ögonen inte kan fokusera ordentligt. Jag kan ärligt säga att jag nästan sprang hem och grät för att jag hade sådan ångest som visade mig ute i de jävla brillorna. Nåväl, får väl vara glad över att jag ens ser idag, för igår eftermiddag hade jag så jävla ont i ögat och kunde inte se solljus alls. Kul.

Jag har faktiskt sett film idag helt själv och jag som aldrig kan sitta still och titta på en film helt själv numera. Kan bero på att jag bara ville att tiden skulle försvinna och nu är klockan snart fem, så jag har nog lyckats.

Ikväll är det min tur att få dreads inflätat med lite hjälp av chai. Hoppas det blir en trevlig kväll.
Imorgon bär det av till Åland, så det här blir säkert sista inlägget på några dagar.. och några dagar till.

Let go

Jag känner mig ledsen och lurad på något vis. Vad är det som gör mig så tråkig att ha med ut? Och föresten så har jag ingen lust med midsommar längre.

Nu har jag gjort som jag planerat under hösten, bara blickat framåt och jobbat ihop pengar. Och hur allt än blir till hösten, samt vilken väg jag träder in på vad det gäller jobb, så är det dags för förändring. Jag är less på att känna mig så här.. bortknuffad..?

Just nu har jag galet ont i en anchor och kan knappt vrida nacken för att jag tror att plattan under huden har vridit sig. Men jag vill inte gå till studion, så den får fortsätta bråka ett tag till.

Min plan 2 löste sig smidigt idag och plan 1 dök upp i brevlådan idag. Känner mig smått nöjd över mig själv, men har insett att en plan tre behövs. Trots att jag har tappat all lust att vara snäll och kreativ. Vad plan 1, 2 och 3 gäller håller jag hemligt ett tag till.
Höll på att svimma i stan under min vandring, så jag fick åka hem och glömde hälften av allt jag planerat att göra. Ska slå in lite paket strax och gå till ringen för att posta dem, efter att jag tagit bort allt utkletat jävla smink. Hora.

Sen blir det en kväll ensam, i vanlig ordning.    
Let go.

-----------------
18:57
FY SATAN vad jag har kastat ut pengar idag på nödvändigt skit. Jag skojar inte när jag säger att det är en matpåse full!
Damartiklar av olika slag, tops, våldtagit apoteket och två paket hårfärg. Okej, sista punkten var väl inte helt nödvändigt kanske. Jag vågar inte kika in på mitt konto nu i alla fall.
Nu ska jag göra 8 SE-dreads till, sen är jag färdig med hela mitt kommande hår av dreads som säkerligen är alldeles för tugnt för att ha på huvudet.
Men men, listan av stress har börjat trappas ner avsevärt nu i alla fall och det är ju alltid bra.

En lång dag

Glöm receptet på inlagda jordgubbar! Det är inte timjan och jag har redan glömt vad det var för färsk krydda, so fuck it! :)

Jag kom på att chais syster ville få tag på låten ur roberts värld när han springer runt i skogen och blir tillfångatagen av infödingar. Och i och med att jag inte har bättre för mig så har jag letat upp den. Riktigt party.. haha, har själv fått den på hjärnan och känner mig lite bättre till humöret nu än innan.

Har hängt med uppsalaborna på eaststreet-kvarteret hela dagen idag. Lunchat, ätit tårta och middag. Vilken dag!
Började med att jag kom sist till Vendetta för att de promt skulle äta tidigare idag, så chai fick ta min beställning via telefon så att jag skulle få in maten någorlunda samtidigt som de andra. Sen blev det mest häng i studion, titta lite på timmy som hade plågsamma smärtor av tatuerande och sedan visa Cillan ringens värld. Ringen centrum är ju verkligen stockholms framsida.. erh. Vi stod och provade kläder ute i butiken för att vi inte orkade gå in i provhytter - dvs sånt man aldrig skulle våga göra ensam. haha. Hittade nog världens sjukaste linne genom tiderna. Såg ut som ett vanligt linne bara det att urringningen baktill och framtill gick ner till magen. HUR I HELVETE är det tänkt?!
Kom ifrån ringen med två nya långa linnen.. äntligen!
Sen blev det lite tårta och kaffe på ett konditori, vilket inte satt helt fel.

Timmy blev klar med sin Lock 'n' lill-tatto ;) och vi inväntade att chai skulle sluta så att vi kunde gå iväg och äta middag på greken. Jag hade en rejäl beslutsångest över vad för mat jag skulle beställa in men det fick bli någon form av fisk. Fisk är ju aldrig fel tänkte jag, men ångrade mig bittert när jag fick tallriken placerad framför mig med kniv och gaffel i högsta hugg. HELA FISKJÄVELN låg ju på min tallrik! Ja, jag är en tönt, men jag klarar inte av att se vad det är för djur jag äter. Så där satt jag med min fisk.
Chai la en stor gurkbit på huvudet och jag en tomatskiva på fiskröven för att det skulle underlätta litegrann att öppna magen och peta ut fiskkött som hälften bestod av ben. Fisken låg ju och stirrade på mig, vad skulle jag göra?! Nu i efterhand känner jag mig stolt som klarade av att äta upp i princip allt trots misären.

Jag känner mig lite smått ignorerad, blir avbruten när jag säger något eller att folk inte lyssnar på vad jag säger. Det börjar göra mig redigt irriterad. Förmodligen är jag väl inte rockstar nog. haha, gahd! Jag behöver börja umgås på annat håll.
Åh bästa idag var när jag hejade på en av tatuerarna som inte hejade tillbaka och tio minuter senare kom tillbaka för att be om ursäkt. Haha, tönt!
Jag gick hem efter middagen och chai lär komma hem vid tolv-snåret skulle jag tro.

Skulle vilja befinna mig på arvika 2003-2004, eller när det nu var och lyssna på Keane. Det var inte mycket folk, så jag och josse som gick dit av en slump fick platser längst fram utan problem. Jag hade nästan helt glömt den kvällen, men det är lätt en av de bästa stunderna i mitt liv, så där så att det kändes redan då och inte bara att man insåg i efterhand att "fan vad bra jag hade det". Ack och ve så djupt, men det är sådana minnen som gör att jag inte skiter i allt och sticker iväg och förstör mitt liv.

Jag har funnit en ny typ av kärlek - Afrikansk pygmeigelkotte. De ser ju ut som critters!

Nu ska jag ta en lång dusch och ifrågasätta mig själv om varför jag inte har pulat vidare på mina dreads.

Tradera

Idag sitter jag hemma och känner mig allmänt risig, hah. Har rivit ut halva garderoben som nu befinner sig på golvet.
Jag kikade lite närmare på det där med att sälja på tradera och nya saker gör mig givetvis alltid lika nervös. Men nu har jag kammat in vuxenpoäng och kastat ut en del annonser!http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=708769&listtype=1

Haha, nu gäller det bara att folk lägger bud också! Har faktiskt redan fått ett på 20 kr.. woho! Jag är rik!
Nä, men största anledningen är att få ut all skit ur lägenheten. Har verkligen inte plats för allt längre.

Igår kirrade jag dreads på Robin och det vart riktigt jävla nice! Har sällan sett någon som klär så bra i syntetdreads!
Sen på eftermiddagen köpte jag sushi som jag tog med mig till studion och åt med chai. Därefter bio - IA IA JONES!
Riktigt riktigt bra, bortsett från en ganska stor detalj, men man får väl se lite mellan fingrarna. ;) Det var förövrigt feting många blockmongos som lekte/pratade i telefon under filmens gång och sådana vill jag helst skjuta av!

Om det slutar snurra i mitt huvud och jag lyckas städa undan alla kläder, så ska jag baka mig lite kakor idag!

Badhuskalas

Magen mår inte riktigt kalas och förmodligen pga lördagens bravader, men skoj var det allt.
Lördag började med att jag och chai fick skjuts av farbror danne till Salem, men först en sväng förbi systemet i kungens kurva där jag handlade mig själv lite bubbel.
Vidare till Salem hem till chais far+släkt för att grilla KÖTT och äta gott! Vi fick förövrigt världens godaste jordgubbar med glass till efterrätt. Jordgubbarna låg i sockerbelagt vatten samt hackad timjan till. Har för mig att det var timjan och helt otippad var det att det gick ihop!
Efter nio någon gång åkte vi vidare till simhallen där det vankades 40-årskalas. Jag lockades direkt av allt vatten och kastade mig ganska fort ner i poolen för att bada och dricka öl. Chai och Danne ville inte vara med, töntar! Jag lyckades i alla fall roa mig på egen hand under hela kvällen. När jag väl hinkat upp mitt bubbel i ett plastglas så satte jag mig i en gummiflotte och hade det jävligt mysigt tills någon fick för sig att välta flotten. Allt jag hade i hjärnan då var att rädda mitt glas med bubbel och lyckades, utan att välta ut en enda droppe! Måste ha sett ut som terminator när enbart min arm och glaset stack upp ovanför ytan.
Jag vill börja träningssimma för jag älskar verkligen vatten!

Jag blev kanonfull när jag började hinka i mig bålen som jag inte trodde innehöll särskilt mycket sprit, men ack så fel jag hade. Det är ett under att jag inte drunknade.
Jag lyckades vara bruden som ställde till med svartsjukedrama i ett förhållande. Förstår inte hur brudar kan bli svartsjuka på mig när jag är totalt ointresserad av andra än chai, samt att jag inte känner mig som någon som andra skulle titta efter.

Vid två-snåret tror jag att jag och chai satte oss i en taxi hem och vid det lagret var jag alldeles för full för mitt eget bästa. Chauffören körde tydligen i racerfart och jag som annars brukar vara åksjuk började må illa och kräktes. Tur var väl det att chai hade vett nog att ge mig en plastpåse. haha. Inte likt mig alls och det var helt klart första gången jag någonsin spytt av fylla. Minns att jag satt och snyftade och förklarade för chai att jag var en äcklig flickvän. haha.

Söndag blev en härlig bakissöndag som började med amerikanska pannkakor till frukost och sedan en långpromenad på söder.

Tror att jag är lite smått bakis idag med, vilket jag förtjänar.
Nu ska jag inte supa förrän midsommar igen.